Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hommeros
őstag
Borderlandset nagyon vártam, de pont nincs mint játszani vele.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
atesz1974
tag
Kimaradt a listából a Painkiller Resurrection!
Pár éve még frankó játéknak tartottam az előző részeket, de ma már kicsit kevésnek tartom ezt a csupasz hentelést, valahogy megváltozott az ízlésem, azért lehet belenézek, de állítólag csak egy újabb rókabőr...,semmi lényeges újítás.[ Szerkesztve ]
Józsi bácsi! Nem székletből sormintát végig az ajtóra, hanem székletmintával a sor végére az ajtóhoz....! "Vok, tom, szal, mek" stílusú nyelvújítók kíméljenek...!
-
Hedgehanter
őstag
Holnap delben veszem a torchlight-ot es lehet csapkodni...
-
marcias
őstag
A Men of War: Red Tide-ot kéretik nem lehagyni a listáról! Igaz csak kiegészítő, de október 30-án jön, az 1C-Best Way kiadásában.
Egyébként a GTA IV kiegészítők nem is fognak jönni PC-re, vagy csak késve?
[ Szerkesztve ]
-
infectedmann
őstag
Dj Hero.
Gigalol játék lesz Majd a sok kis pisis azt hiszi, hogy mekkora DJk most akkor ők ha végigtolják legnehezebb szinten xD
-
v!ct0y
veterán
Én csak ezt várom de nagyon
Joker no Kuni no Alice: Wonderful Wonder World -
(Darkwood)
őstag
Múltkor még nem vártam, de most már várom a Borderlands-et!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
JanR
addikt
"Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City" - na ezert faj a szivem
-
Markoka1993
tag
Egyedül a gta érdekelne, de mivel nem jön pc-re, így semmit se várok
live gt: Markoka1993
-
boeing
senior tag
Szép kis lista,King's Bounty: Armored Princess várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest