Új hozzászólás Aktív témák
-
FuRiONight
addikt
Terveztem már, hogy megnézem az előző "részeket", de ezek szerint nem húzhatom tovább
-
bepken
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #2 üzenetére
"nem én vagyok Jósnő Magdi "
pedig kísértetiesen hasonló gondolatokat írtam volna én is szintén néhány napja beszéltünk egyik haverral a Vakondok filmekről és volt egy jókora hiányérzet bennem, amiért egy ideje nem hallottam a készülő részről. szóval ennek most nagyon örülök
akinek meg esetleg valamiért kimaradtak volna az előző részek, az minél előbb pótolja! egytől egyik profi munka
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
haxiboy
veterán
Ezt tuti megnézem.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bLaCkDoGoNe #2 üzenetére
Nekem már a werkek is nagyon tetszettek, szóval amint lehet megyek moziba nézni a teljes dokumentumfilmet is.
Live-Die-Respawn
-
adalbert1
veterán
Eddig nem is tudtam erről a sorozatról, végre egy hír, aminek volt számomra hasznos információ tartalma! Ahogy láttam, a film honlapján megtekinthető az előző három rész is, szerintem szép lassan végig is nézem őket.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Az Univerzumnak vicces humora van (nem én vagyok Jósnő Magdi ), pont ma jutott eszembe, hogy mi lehet ezzel a projekttel, erre itt a hír.
Elmondani nem tudom, hogy mennyire várós, így előre is hatalmas respect a készítőknek, a werkek alapján nagyon jó lesz – főleg azoknak, akik azokban az időkben nőttek fel ezeken a játékokon."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Toi-Toi
tag
BIG-BIG UP!!!
Toi-Toi - ( Telefonszám adatlapon...! )
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Egy óra, két rendszer
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Robogó, kismotor
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest