Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
Már töltöm is lefele Origin-ben
Az írja hogy, holnap 10.00-tól elérhető !
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Ferkósza
tag
válasz laceszgamer #22 üzenetére
10-11 gigát írnak, az még elviselhető...
-
laceszgamer
addikt
Attól függ mekkora lesz. 30gb-ot biztos nem fogok lekapni miatta.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
mettek
addikt
akkor meg lehet menni armazni, ott elég nagy a terep....Nekem speciel iszonyat nem tetszik ha csak battyogok 4-5 percig hogy történjen valami aztán kapok egy halált és mehetek megint 5 percet, ez bukta lenne ha ilyen lenne a bf. Én speciel ritkán játszom 32 fősz szervernél nagyobbon mert ott is már minden bokorban, háztetőn csücsül valaki...
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
kaszaking
tag
Az első bétáról sajnos lemaradtam de erről biztos nem fogok. Nagyon várós játék.
A gép elől nem lehet majd kirobbantani -
törölt tag
Hát nem tudom, lehet a bétát majd lekapom, de nem biztos. Az elsővel játszottam, de az még az agyon használt 2 éves Windows 8.x-en volt. Jól futott, nem akadt egyáltalán, szóval azzal nem volt gond.
-
hommeros
őstag
Biztos nagyon jó game lesz, elég sok időt fektettek a játékosok véleményeire. A BF4-et is szépen rendbe tették.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
7time
senior tag
Egy R9-370X is jöhetne vele mert APU-n nehéz lesz tolni.
-
@rglaaf
veterán
Hajrá hajrá legalább nyugalom lesz a bf4-be 1 hétig
PSN:BiZzare_0 ️
-
HaJózsi
aktív tag
Csak a conquest van 24 főre korlátozva last -gen gépeken vagy az összes mód?
'Ne higgy el mindent, amit az interneten látsz.' - Albert Einstein
-
falijja
őstag
Szerencsére Conquest módot lehet nyomatni majd a többi nem igazán izgat...ps4 re egyébként emeltek a 900p-n bf4 hez képest..?
-
Jhonny06
veterán
Milyen jó, hogy pont a hét elején kezdődik.. gondolom nagy munka lett volna valami értelmes időpontra tenni, mondjuk pénten reggeltől..
-
Ferkósza
tag
A normál méretű pályákra tényleg sok lehet a 128, de én "hozzávaló" nagyságú terepet is adnék a több játékos mellé. Esetleg lehet 96-tal kezdeni, nem 128-cal. A PlanetSide 2-ben 64 játékos az semmi .
Szerk.: pedig az ám a háború feeling (szerencsére csak virtuális), amikor többszázan ütik egymást.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szerintem néhol még a 68 is soknak érződik. BF4 nálam komolyabban kimaradt, de emlékszem hogy a BF3 egyik korai tesztjénél volt egy vagy két 128-as szerver, kész káosz volt.
Ezért sem értem, hogy pl, ilyenekkel hogy Planetside 2, hogy lehet játszani. Több száz játékos, mekkora káosz lehet ott.
Live-Die-Respawn
-
kengyel
nagyúr
Ezt nem szabad kihagyni
kengyel
-
Ferkósza
tag
Várós!
De kár, hogy nem emeltek a maximális játékosok számán, legalább PC-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest