Hirdetés
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
válasz
Sebestyen01 #10 üzenetére
És min változtatna a Far Cry elhagyása vagy a dlc-nek titulálása?
Nekünk játékosoknak ez miért lenne jobb? Ugyanúgy tudnánk, hogy ez egy Far Cry alapokon nyugvó játék és ugyanúgy teljes áron kapnánk meg. -
Cs_r
újonc
válasz
Sebestyen01 #8 üzenetére
Sajnos ez így igaz. Értem én, hogy ami bevált, azon minek változtatni, de egy idő után az ember már unja a banánt. Kár, hogy a Ubisoft ennyire nem foglalkozik sok játékos véleményével, pedig elsőre nagyon szimpi játéknak tűnt.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
thuglifeman #7 üzenetére
Pedig felfoghatjuk úgy is hogy egy szint tettek a 4 re és annyi...
-
thuglifeman
újonc
Nagyon várom már a játékot, bár félő, hogy túlságosan is hasonlítani fog az előző részekre. Remélem tesznek bele kellő újdonságot, hogy ne csak egy újabb rókabőr legyen az egész.
-
LackoMester
addikt
A video olyan, amilyen, de szerintem maga gém nagyon jó lesz. Nálam kötelező darab, asz összes rész megvan, végigtoltam többször is.
A nagy kedvenc az első rész és FC3, éppen ma gondoltam rá, h. nosztalgiából még 1x végigtolom a 3. részt.
Nagyon nemkorrekt, h. a konzolos kiadást 1 héttel hamarabb hozzák ki, de valamilyen szintem érzem, örüljünk, h. egyáltalán van PC- s kiadás. -
Bad Pritt
félisten
Jó lett, épp csak alig volt köze a Primalhoz.
Meg az külön vicces, hogy mekkorát ugrott a középkortól az őskorig, de mindegy.
-
törölt tag
Jó a grafika, remélem nem butitják
-
ddaydome
senior tag
Nagyon jó játéknak tűnik, remélem az is lesz, megfelelő PC optimalizálással. A Far Cry 4 nekem még kimaradt, de ezt tuti megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A kőkorszakban játszódó alkotás kicsivel több mint két hét múlva jelenik meg, elsőként konzolokra.
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest