Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
válasz Sebestyen01 #10 üzenetére
És min változtatna a Far Cry elhagyása vagy a dlc-nek titulálása?
Nekünk játékosoknak ez miért lenne jobb? Ugyanúgy tudnánk, hogy ez egy Far Cry alapokon nyugvó játék és ugyanúgy teljes áron kapnánk meg. -
Cs_r
újonc
válasz Sebestyen01 #8 üzenetére
Sajnos ez így igaz. Értem én, hogy ami bevált, azon minek változtatni, de egy idő után az ember már unja a banánt. Kár, hogy a Ubisoft ennyire nem foglalkozik sok játékos véleményével, pedig elsőre nagyon szimpi játéknak tűnt.
[ Szerkesztve ]
-
Sebestyen01
őstag
válasz thuglifeman #7 üzenetére
Pedig felfoghatjuk úgy is hogy egy szint tettek a 4 re és annyi...
-
thuglifeman
újonc
Nagyon várom már a játékot, bár félő, hogy túlságosan is hasonlítani fog az előző részekre. Remélem tesznek bele kellő újdonságot, hogy ne csak egy újabb rókabőr legyen az egész.
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
A video olyan, amilyen, de szerintem maga gém nagyon jó lesz. Nálam kötelező darab, asz összes rész megvan, végigtoltam többször is.
A nagy kedvenc az első rész és FC3, éppen ma gondoltam rá, h. nosztalgiából még 1x végigtolom a 3. részt.
Nagyon nemkorrekt, h. a konzolos kiadást 1 héttel hamarabb hozzák ki, de valamilyen szintem érzem, örüljünk, h. egyáltalán van PC- s kiadás.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Bad Pritt
félisten
Jó lett, épp csak alig volt köze a Primalhoz.
Meg az külön vicces, hogy mekkorát ugrott a középkortól az őskorig, de mindegy.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
törölt tag
Jó a grafika, remélem nem butitják
-
ddaydome
senior tag
Nagyon jó játéknak tűnik, remélem az is lesz, megfelelő PC optimalizálással. A Far Cry 4 nekem még kimaradt, de ezt tuti megnézem.
[ Szerkesztve ]
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest