Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
hát a cd galxyson is csak xbox meg os3-mat írnak... pc-st nem láttam.. pusztuljanak meg!
-
icons
addikt
válasz Sirandrish #47 üzenetére
Hát meg X360 60ezer, PC elég jó meg bőven 100 felett van (tuninggal is).
-
JanR
addikt
válasz Sirandrish #47 üzenetére
igen, de van egy 4. pont is.
mi van akkor, ha kichippelteted/kiflasshelteted a consol-od?
akkor azon is ugyan úgy mennek az írott játékok és máris nincs gondod a 17K-s játékokkal.de hát mindenki szimpátiára megy (akinek meg van pénze megveszi mind 2-őt...)
-
Sirandrish
legenda
ez kétélü dolog...
1. a Konzol olcsóbb mint a PC mert azt csak egyszer kell megvenni
2. Ha warezolsz akkor pl Boxon az Online mókát már el is felejtheted.
3. ha nem warezolsz akkor konzolra 2szer annyi egy game mint PC-re..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
JanR
addikt
már teljesen mind1, hogy mire költök 100ezer forintot - vagy veszek egy xboxot, vagy updatelem a gépemet - , hogy mennyenek az új gémek.
az a baj,hogy pc specifikus vagyok, de ha az embernek van egy consolja, azzal sokkal "olcsóbban" kijön az új játékoknál (persze, aki szereti a nagyfelbontást és a high effekteket.de a gta4 akkor is legyen PC-n, ha nem akkor felgyújtom a rockstar-t
-
Sirandrish
legenda
tuti megjelenik..majd jól áthuzzák psről mint szokták és kész...majd ilyen tippeket kap a játékos hogy nyomd az X-et meg a kört meg ilyenek
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
icons
addikt
válasz Sirandrish #42 üzenetére
Csak jelenjen meg PCre!!
-
Sirandrish
legenda
Jó csak azért kicsit meg is lepődtem hogy komolyan gondolod-e a kérdést
AZon biztos futni fogEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
k_laci
tag
válasz Sirandrish #40 üzenetére
nem majd a következő gépen, amit hamarosan fogok megvenni ( remélem )
C2D E4500 ; 2 GB DDRII800 ; HD3850/8800GS ( nem eldöntött )ezen hol futna már örülök hogy a SA megy rendesen
-
Sirandrish
legenda
-
k_laci
tag
hej GTAIV gyeree ! remélem nem lesz olyan batárnagy gépigénye, és majd futni fog..
lelkes újonc lettem
790 napos lelkes újonc[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
persze én ezt értem de ne a PC-s bevételeket nézzük...Konzolra milliók és milliók megveszik...fedezné a kiadásokat bőven...
Most egy kis fos kiadó akinek a játékát fele annyian se veszik mint a GTA-t...plussz nincs is annyi az ára megjelenéskor sem...azoknak profit van a RG-nek nincs?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
icons
addikt
válasz Sirandrish #34 üzenetére
Kis lét?? Lásd Pro Street, ott is került egy kis pénzbe + egy kis huzavonába az, hogy az autónak leessen a sárvédője, meg a motorházteteje. És kb ennyi. Akkor nézd meg a SAt, és képzeld el még realisztikusabban, nem kicsit sok autóval. Namost ezért egy picit sokat kellene kicsengetni, és ahogy csengetnek, a bevételeik egyre kevésbé fedezik a kiadtásokat. Márpedig azért nyilván hiába az egyik legjobbanmindentmegmutatós,mindentnemgscinálós cég, azért még ők is profitorientáltak.
-
Sirandrish
legenda
válasz darnellsmith #32 üzenetére
azthiszem a RG megtehetné nem? elég sikeresek a Game-i ahhoz hogy kiperkáljanak egy kis lét...
-
C@rbon
senior tag
válasz darnellsmith #32 üzenetére
Pontosan ez a drága a licenszben. Ha nem lenne törés akkor nem kéne annyit fizetni de akkor az nem lenne GTA
ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
darnellsmith
senior tag
válasz Sirandrish #31 üzenetére
igez, bár lehet egyes cégek elég sokat kérnének azért hogy a nevükbe lehessen rommá zúzni az autókat
Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
Sirandrish
legenda
válasz darnellsmith #30 üzenetére
nem a zavar vagy nem zavar a lényeg de azért illene lenne már nevén nevezni a gyereket ennyi kiadott game után...főleg hogy a kis szar kiadóknak is első dolguk a liszensz megszerzése...
-
darnellsmith
senior tag
válasz Sirandrish #29 üzenetére
mondjuk az engem annyira nem zavar, hamar meg lehet tanulni hogy a játékba melyiknek mi a neve, bár kétségtelenül nem lenne rossz
-
Sirandrish
legenda
és ebben már értelmes neve lesz a vedáknak?
vagy még mindig nem hajlandó 20forintot fizetni a RG a liszenszért?[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
Szerintem bőven jó. Vagy csak én vagyok vele úgy, hogy első a játékélmény?
A cikkre reagálva: Úgy nézem, Rockstarék egyre filmesebbre veszik a GTA-kat. Egyre kidolgozottabbak a karakterek, a gesztusok, igényesebbeknek tűnnek a szinkronok. Egyelőre szimpatikus az irányvonal, kíváncsian várom, mi kerekedik ki belőle.
-
C@rbon
senior tag
PS3 vagy xbox emulátor létezik már? Én nem nagyon akarok várni határozatlan ideig amig kijön PC-re. És ha át lehetne irni gépre egy emulátorral akkor nem sokat tökölnék
ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
Zolesz007
őstag
Azért Jó hogy megmaradt ez a humor! Szegény Toyota Priusnak kijut a szivatásból az USA-ban
Fold 5
-
m4rc!
őstag
Jó game lesz, reméljük PC-re is mihamarább kijön..
We are analog players in a digital world
-
Makaveli
senior tag
-
veterán
Hú de várom már ezt a játékot!
-
klambi
addikt
grafkóra fos csinálhatnának jobat is..
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
agi007
csendes tag
Április 29.-én jelenik meg PC-re?
Nekem Októbert mondtak...
Nagyon várom már ezt a játékot Imádom az összes részét
-
JanR
addikt
még anno a gta3 keményen leültetett, akkor azzal a grafikával, azzal a töréssel és történettel stb..
aztán jött a vice city, meg a sanandreas, igaz nagyobb szabadság meg mi egy-s-más, de azok akkor sem fogtak meg annyira mint a 3.
nagyon remélem, hogy a 4, megint ütni fog! igaz a videók alapján nagyon bejövős játék lesz -
napos2600
tag
nekem már megint elakadt a szavam. de dulván!
-
Dread
tag
remélem ütös lesz
UT2004 és xDk rulz!
-
Pubszon
veterán
Na végre jön vmi értelmes játék a sok sz@r után.
A régi nagy kedvencem.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
darnellsmith
senior tag
kiváncsi leszek hogy mi sül ki belőle
-
mazda626
addikt
válasz South Velen #2 üzenetére
Igazad van, mai napig kedvenc játékom, több, mint 20-szor toltam végig ezidáig. Sose untat. Az a 7 évvel ezelőtt megvalósított realizmus, április 29-én remélhetőleg olyat kapunk, amit idáig még sehol sem láthattunk komplexen megépítve. A videókat elnézve minden esélyük megvan rá, az eddigi részeket ismerve pedig szinte biztos vagyok benne.
-
HDR renderin
senior tag
legalább penge graf lesz hozzá most már!
nem ilyen szar mint pl:a vice city-ben vanJay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
mazda626
addikt
Büntető alkotás van születőben.
Amikor elcsapja a kocsi a gyalogost, állítsátok meg, a lökhárító véres lesz. A végén az ár alatt a kamera autókat pásztáz. Balról jobbra haladva: Lamborghini, Aston Martin DB, Honda NSX, majd pár autó, végül a törött autó -> realisztikus a törés!!! Eszméletlen milyen hatása van.
Realizmushoz -> mikor az autó kijön a füstből figyeljétek az első lökhárítót! Mozog!!! Lehet látni, hogy minimálisan ugyan, de kitér. GTA! világbüntető lesz, Saints Row elbújhat. Crytek is megnézheti a realitás miből is áll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest