Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Mintha olyan lenne a pályák felépítése, hogy kevesebbet kelljen fékezni, főleg az első videónál.
Mondjuk 2 videóból következtetni nem sokat lehet. Pont az tetszett a GRID-be, hogy árkád játékmenetet azért kombinálták egy kis vezetési élménnyel. Szóval nem csak a gáz kitámasztásában mertül ki az irányítás. -
enginev3.0
félisten
Nekem ez nagyon bejön. Tetszik az irányítás így videó alapján
Kár hogy pl az első videón egy autó sem jön szembe. Úgy izgalmasabb lenne
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Zolinho1026
tag
válasz enginev3.0 #2 üzenetére
Azt már lehet Need for Speednek hívnánk. Az 1-ben is volt ugyanilyen verseny, ott is szerettem.
Loxone and Loxberry superuser
-
LW
őstag
Picit jobban csúszkál az autó, mint az előzőben, a két videó alapján nagyon tetszik.
-
bmakszim
senior tag
válasz Zolinho1026 #3 üzenetére
Nem feltétlenül, az egyben is volt szembejövő forgalom bizonyos éjjeli versenyeken. Igaz össz-vissz 2 autó jött szembe egy futam alatt, de ha több lett volna az már tényleg nfs lett volna.
Egyébként belső nézet hiányában ez számomra csak vmi GRID Light, vagy GRID Console Edition lesz[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
A második videóból nem mondanám meg, hogy a második rész. Sok különbség nincs az egyhez képest. De azért várós.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
HyP3b0y
senior tag
Sztem katasztrófális az autók fizikája, 2. videón csak beveszi a kanyart és már keresztbe csúszik...
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
myckie2
őstag
Most komolyan? Ezen a grafikai motoron változtattak egyáltalán? Mert szerintem nem, de azért jöttek a dumával, hogy a belső nézetet a jó grafika miatt nem rakjuk be... Elvették a barnás smooth-ot és szürkére/fehérre cserélték.. A füst nagyon gáz. Azt mondták, hogy már évek óta dolgoznak rajta, ahhoz képest az AI nekem elég butának tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz enginev3.0 #2 üzenetére
Billentyűvel nagy kihívás volt.
-
Physicist03
senior tag
Az első részt szerettem, remélem ez is jó lesz.
-
Mikeee89
senior tag
Úgy látom ezek a trailerek nem teljesen újak, egyes jelenetei egy nemrégi fejlesztői naplóban szerepeltek.
-
Beri78
őstag
hát elég érdekes a videók alapján...
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
ASTON117
tag
Remélem a csúszkálás csak az amcsi izomautók miatt van
-
KD6-3.7
őstag
A füst az rothadék fos! A Grid 1-ben nagyon szép füstöt tudtak kreálni nem értem miért kellett elhagyni!
-
dredbiro
senior tag
Nem látok hatalmas változást rajta az elődhöz képest.Tudom,hogy arcade vonalban mozog,de egy jobb fizikával nagyot szólna.Meglátjuk...
Good hunting,STALKER !
-
- = Zk = -
félisten
nem kicsi. évekig toltam onlány billel ...
a videóról:
óigen, óigen, ÓIGEN!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kpal
nagyúr
válasz - = Zk = - #18 üzenetére
Régi szép idők
Várom már nagyon ez az egyetlen autós game ami érdekel
-
hoffman_
nagyúr
Érdemes várni? De hisz ez kiköpött első rész Én azt csípem, itt van a polcon, nyilván ezt is szeretném akkor, de innováció az nem sok van.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
- = Zk = -
félisten
-
Chapel
addikt
Nincs belso nezet es a fizika mintha visszafejlodott volna, ez inkabb egy nfs, grid skinnel.
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
kpal
nagyúr
válasz - = Zk = - #21 üzenetére
hahóó
remélem idővel nem fogják kilőni a szerókat mint a réginél
-
- = Zk = -
félisten
<3
látod ez jó kérdés. nem is tudom, mennyi időt élt meg így a G1...hm
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
fasirTTT
őstag
jöjjööönmáááár
-
Prof01
veterán
Ohh, de hiányzott már egy újabb GRID. Remélem nem okoz majd ez se csalódást. Az első részt szerettem.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
kpal
nagyúr
válasz - = Zk = - #25 üzenetére
-
echterion
nagyúr
Imádtam az első részt, remélem, nem fog a második sem csalódást okozni.
-
- = Zk = -
félisten
válasz echterion #29 üzenetére
videó alapján ugye nem éri meg konzekvenciát levonni. ellenben én mégis megteszem. sztem lesz olyan jó, mint az első Grid. az autó reagálása (ős-Mustang) pont olyan, mint az első részben volt... emeli az orrát, inog.
de, persze, majd jövőre kiderül minden. láttam már éjjeliőrt nappal meghalni" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
szilva01
őstag
Az eggyel is sokat játszottam, itt a ph!n is szerveztünk jó kis játszós estéket, remélem ebben sem fogok csalódni!
-
- = Zk = -
félisten
-
echterion
nagyúr
válasz - = Zk = - #30 üzenetére
Majd meglátjuk kipróbálás után, addig nem tudunk úgyse megalapozott következtetéseket levonni.
-
szilva01
őstag
válasz - = Zk = - #32 üzenetére
még jó
-
- = Zk = -
félisten
(#33) echterion
így van!....[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Bambalazs
senior tag
Nem értem miért fikázzátok, az első videón rajta is van, hogy PRE-ALPHA...
Idővel mindenre kitérnek, még a szebb füstre is, de jelen pillanatban talán nem az lehet a legégetőbb problémák egyike. -
zozoo83
tag
Én fordítva látom szerintem egy nfs sokkal árkádosabb fizikával rendelkezik, amit egy 7 éves is megnyer minden falnak nekiütközve. Ezekbe a videóba érezni lehet, hogy meg kell küzdeni az előrejutásért, és nem ajánlatos törni a verdát. Fékezni kell kanyar előtt, kisodródik az autó, kiteszi a seggét és még driftel is. Mi bajotok a fizikával? Kormánnyal kell játszani és zsír lesz. Az 1 is állati jó volt, meg a Dirt3 se volt kutya. Sokkal inkább verseny szaga van, mint egy zúzós nfsnek.
Nyilván szebb is lesz majd PC-n, mint a videóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Reverb G2 PCVR headset
- DELL Precision 5750 17" 4K UHD i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/Quadro T2000 gyári prémium garancia 02.25-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 86DB telefon egyben eladó! Samsung Huawei Redmi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L420 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest