- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosector
addikt
Jol latom, lesz benne tengeralattjaro is?
Vagy mar az elozoben is volt?
-
Kelecar
aktív tag
Laptopomhoz nekem is csak külső ODD van, de a DVD-s változatot veszem az árkülönbség miatt.
Ha pedig tényleg letölthető lesz a játék a dobozos kóddal, akkor hülye is lennék nem ezt venni
-
kinghaxor
aktív tag
Azért elég sok olyan hely van az országban vidéken, ahol még mindig elérhetetlen egy normális sebességű internet, hiába van rá pénze az embernek. Ilyen esetben igenis jól jön ha nem csak digitálisan lehet játékot venni. 7 DVD lemezről még mindig előbb fel lehet rakni mint egy 1 megás nettel letölteni.
-
-
Vekko
aktív tag
Most tényleg olyan hatalmas probléma 7 dvd-t betenni a gépbe? Kb. ugyanannyi idő, mint letölteni a játékot, csak közben picit meg kell erőltetni pár testrészünket.. azért ne legyünk már ennyire lusták.
-
gianni85
veterán
Stílusosabb lett volna, ha rápasszírozzák V lemezre
-
Raysen623
addikt
7 DVD?!
Egészségére annak aki ilyet vesz manapság...
-
törölt tag
EU2-ben vagyunk [link] a gond az, hogy ennek ellenére az esetek többségében ugyanazt az árazást kapjuk mint a nyugati (EU1) régió, bár pár játék (Pl. Rust, CS:GO, Portal 2, L4D2) olcsóbb. Mondjuk 27%-os VAT-val inkább annak kell "örülni", hogy (eddig) nem emeltek árat...
-
sixpak
nagyúr
Pedig van rá esély.
Fentebb, a linkelt képen láttam valami nvidia txaa-t vagy wtf.
Az megint arra lesz jó, hogy a nv fanoknak legyen miről beszélgetni két matekóra közt a szünetben..."txaa-t bekapcsoltad?...nem?...de buzi vagy, pedig kurvajólnézki...ja, nem nvidiád van?...köcsög..." -
Franklin
addikt
válasz
#85552128 #16 üzenetére
Szerintem később majd tuti le lehet tölteni Rockstartól is.
A dobozos kódot ugyanúgy be kell regisztrálni a szociális klubba, onnantól felkerül a Rockstar játékok közé.
Vagy más kódot fognak kapni a dobozosok mint az online vásárlók?
szerk: #34: a lottó ötösöm jönne be így :-)
-
törölt tag
Elvileg letölthető lesz a dobozos is a Rockstartól:
Support For Digital Download Copies Using Rockstar Activation Codes from Physical (DVD) Versions of GTAV PC(#35) Franklin: Eddig még úgy volt, hogy nem lehet CD Galaxison még mindig ez az infó van, a fenti bejegyzést is csak tegnap rakták ki.
-
-
Lord Myn
senior tag
+1 Én is azért választottam a lemezes változatot, mert jelentősen olcsóbb.
Be is b*szott volna, ha blu-ray-en adták volna ki, mivel egy játék miatt nem vennék BR lejátszót. Egyébként én azt szoktam csinálni, hogy minden lemezes játékomról (100+) csinálok egy backup ISO-t, úgyhogy összesen csak egyszer járnak a lemezek a DVD meghajtóban, utána mennek fel a polcra, így még a legrégebbi játékom is (bizony már huszonéves) karcmentes állapotban van.
-
csaabz
őstag
Csak ne legyen problémàja Amd Ati kàrtyàkkal...
-
toronyhaz
aktív tag
100 CD-n jobban nézne ki
-
Enclave
aktív tag
Oké, hogy 7db dvd lemez de arról miért nem beszél senki, hogy digitálisan 60€ az ára ami kb. 18000 HUF, míg dobozosan kb. 14000 HUF, biztosan olcsóbb 7 dvd-n kiadni mint digitálisan, miközben elvileg nem szabadna különbségnek lennie a kettő között.
(vagy milyen pluszt nyújt a digitális változat?)
Az hogy 7 dvd-re került fel, nem is érdekel, ha csak az árát nézem a 2 féle disztribúciónak, egyértelmű, hogy melyiket választom...
-
tomas51
senior tag
Nekem nagyon bejön a dolog, legalább tényleg kapunk valamit a pénzünkért + a Poszter.
A blueray meg minek, amíg vannak azok a bizonyos weboldalak addíg nem néznek blueray filmet a gépröl. -
D.Va
őstag
Minek bluray egy gamer gépbe mikor kb 0 játék jön ki bluray-en?
Én egy nagyobb forgalmú pc boltban dolgozok, és annyira nincs igény blu-ray-re hogy az elmúlt 5 évben összesen 2 db bluray meghajtót adtun k el. Az egyik bd meghajtó 3 éve itt van a polcon, a kutya meg se kérdezi hogy van-e bluray meghajtónk... míg évente dvd meghajtóból több százat eladunk... -
-
fuximaxi
senior tag
Személy szerint csak azért rendeltem meg a dobozos változatot, mert az összes része meg van dobozban, akkor már ez is legyen meg. Jó lenne ha nem a nyomorult lemezről kellene majd telepíteni.
Sok játékom van, amit megvettem dobozzal de csak az aktiváló kód miatt van kibontva, a lemezek soha nem jártak a gépen, pl.: BF3, BF4 -
negro
őstag
Hihetetlen, hogy megy az ido. Regen, hogy volt egy jatek 8-10 floppy -n az egy dolog. De anno mekkora nagy szam volt mikor 2-3 CD volt egy jatek? Bar legeloszor ez az atvezeto animaciok, videok miatt volt. De eztan mar egy FPS is 4-5 CD-es volt.
Btw mar jo ideje tobb DVD-es jatekok vannak csak hat a Steam es letoltesek koraban nem tunik fel.
-
T.G.B
tag
akkor most már tuti hogy megjelenik?
-
kicsit OFF kérdés: még mindig az a helyzet, hogy a dobozos =/= Steames?
-
Mister_X
nagyúr
Külső olvasóra nekem eddig egyetlen egyszer lett volna szükségem, hogy feltelepítsem a WarCraft III-at - kerestem is a csúnya oldalakon érintetlen verziót (lehetetlen), aztán kiderítettem, hogy a Battle.net rejtett bugyraiban be lehet aktiválni a régi Blizzard játékokat a digitális telepítőért, a StarCraftig visszamenőleg - nem kicsit lepődtem meg
2001-es játékot beaktiválhattam, ez igen. Bezzeg vagy fél óra supporttal való egyeztetés után tudtam a Battlefield 2 Complete Collectionöm felrakni az Originre.
-
haxiboy
veterán
válasz
Bjørgersson #10 üzenetére
Optikai meghajtó? Az meg minek ? Teljesen feleslegesnek látom, csak drivert telepítenék de azt is felesleges mert ha nincs driver a windowsban/linuxban akkor akár mobilnettel töltök egyet, onnan megintcsak sima az út. Oprendszer is gyorsabban felkúszik még egy lassú Stickről is. Egy DVD a Pendriveal szemben semmilyen előnyt nem tud felmutatni,hangos,sérülékeny,sok helyet foglal, esetleg hogy 1db olcsóbb, de 20-30DB már simán kerül annyiba mint egy normális 64gb-s stick.Azt meg ne mondja senki hogy HD/FHD TV-n majd pont DVD minőségben fog filmet nézni. És akkor a meghajtóról/íróról ne is beszéljünk ami +5000FT a legolcsóbb helyen is. Én azt várom mikor fognak a játékok megjelenni mondjuk csak olvasható stickeken PC-re is mint a handheld konzolok esetében. Az optikai meghajtó haldoklik, a HDD-k is lassan de biztosan kimennek a "divatból", az SSD-k egyre megfizethetőbbek, egyre nagyobb kapacitásuak lassan itt a 10TB SSD is, ráadásul 2.5" helyen
-
saelin
veterán
Ha csak magamból indulok ki, akkor tényleg felesleges mindennemű disc olvasó, úgyis steamről jön le minden játékom vagy gog-ról.
A biztonság kedvéért van egy külső olvasóm is, ha a régi (már beszerezhetetlen) játékaimhoz lenne kedvem, de ez felesleges egy modern gamernek.Mondjuk a jövő collectors edition-jai kíváncsi vagyok hogy fognak kinézni... Figura, könyv, letöltőkód.
-
Bjørgersson
félisten
Meg merem kockaztatni, hogy a felhasznalok, jatekosok kevesebb, mint 1%-anak van a gepeben BluRay olvaso, egy jatekert meg foleg senki nem fog azt venni, valoszinuleg ezert a 7 DVD. Nem PlayStation ez, hogy BR-en adjak ki a dolgokat.
-
CsonkaImo
addikt
Teljes digitális értékesítés előbb lesz, mint hogy bluray lemezen adjanak ki játékot PC-re. Egyszerűen nincs rá igény. És nem az anyagi vonzata miatt. Kevés ember veszi meg dobozosan a lassú internet kapcsolat miatt, inkább a gyűjöknek kedveznek ezzel, akiket abszolút nem zavar a 7 lemez.
-
prolad
addikt
Az szép. Felőlem minfegy min jön, dvd olvasó sincs a laposban
De még így is lehet ezt veszem majd, mire letöltöm lemegy a nap... -
oriic
HÁZIGAZDA
Amúgy a PC Gamer már kipróbálta a játékot.
Ahogy látom nagyon jól lett optimalizálva. 4k 60FPS játékhoz elég egy GTX980 SLI. -
-
satz18
őstag
Hogyhogy nem blu ray-en adták ki? Aki digitálisan vásárol annak már lehet DVD-je sincs, főleg laptop esetén, akinek meg fontos a lemez az meg miért ne venne BD lejátszót? Ennek a 7 DVD lemeznek nulla értelmét látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Synology NAS
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- P14s Gen2a 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 5850U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Need for SPEED: N150, 4x NVMe, 2x 2,5 Gb LAN barebone NAS, Foxpost az árban
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest