Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt mondja meg nekem valaki, hogy a kamion pótkocsiját hogy lehet leakasztani? (tudom, kézifékes forduló... na de elegánsan?)
Az autószállító trélerről hogy lehet leszedni a kocsikat? Mert az egyikbe sikerült beleülni, de nem tudtam lejutni a pótkocsiról.
ÉS még egy: a motorcsónak szállítóról hogy jön le a csónak?
Azt tudom, hogy a vontatókkal a bal ctrl és bal shifttel lehet állítani a "darut". De például ha ráakasztok egy autót, akkor nem mindig engedi el. -
Dr. Akula
félisten
válasz
djculture #209 üzenetére
Lehetne SD kártya vagy pendrive is, a lényeg hogy ne kelljen percenként cserélgetni. Ha spórolni akartak, akkor felesleges volt bármilyen fizikai adathordozót belerakni a dobozba, egy sima letöltési kóddal mégtöbbet spóroltak volna. Ez olyan semmilyen megoldás, leginkább az olcsójánosság érzetét kelti, adunk is valamit meg nem is.
Ha így folytatódik a programok hízása, akkor lassan a BD is kevé lesz. Viszont egy sima serialért hogy fognak majd extra felárat elkérni? Miben lesz más a Collectors Edition meg a sima? Más színnel lesz nyomtatva a serial?
-
djculture
félisten
válasz
Dr. Akula #208 üzenetére
bd meghajtót kutya se vesz csak a fanatikusok.. Majd 20 ezer az ára évek óta és teljesen értelmetlen kiadás. Túlhaladta már a technika már most kevés egy lemez kapacitása, igérgetnek huszféle újitást évek óta amivel több lesz, sehol semmi normális szabványosítás. Az irók 20 ezerért pl csak a 25 és 50 gigásokat tudják írni
-
Dr. Akula
félisten
válasz
laceszgamer #207 üzenetére
Tudom, pl. OEM Office, de itt már rászánták magukat a fizikai adathordozó használatára, a kérdés csak az hogy így jobb vagy BD-n. Szerintem utóbbinak több értelme lett volna.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
laceszgamer #205 üzenetére
Akkor minek adtak volna egyáltalán dobozt is? Ez olyan mint a CE, nem a core tartalmat fizeted meg.
-
Dr. Akula
félisten
Ez a 7 DVD már a floppys korszakra kezd emlékeztetni, ott voltak ilyen 10+ lemezes cuccok. Egy BD korong biztos lett volna vagy 200 Ft felár, nem fért bele a 15k-s árba? Akinek meg nincs blúréje, majd letölti Steamről, mostanában állítólag úgyis az a divat, a korong kihalóban.
-
Dani_kp
addikt
válasz
AeSDé Team #202 üzenetére
Ha minden jól megy akkor én egy A10-5800k-n fogom kipróbálni
.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok! Volt már itt olyan elvetemült személy aki kipróbálta régi 2 magos 3Ghz körüli AMD-n? Van pár haverom hasonló géppel, kíváncsi lennék fut-e náluk (nagyon lowon 25-30FPS körül).
Performance tesztet pedig nem igazán találtam ilyen régi masinákkal.Abból indultam ki hogy a IV rosszul volt optomalizálva és elfutott 2 magon, akkor talán ez is elmegy
-
sixpak
nagyúr
-
PrometheusX
aktív tag
Én most azt fogom csinálni, hogy egy amint kész a lemezes telepítés, full backup-ot tolok a friss telepítésről a terrás winyóra. Ha az update letöltése ismét rossz lenne a *.part file törlése után, és a játék dobja a corrupt data errort, szimplán visszamásolom majd a hdd-ről az ssd-re, és megismétlem a folyamatot.
Persze, megértem hogy terheltek a Rockstar szerverei - emiatt nem okolom őket; de hogy a telepítőbe ne legyen egy alapállapotot visszaállító funkciót belerakni.. az kész. Meglátjuk mindjárt.
Amúgy pont emiatt meg sem vettem/warezoltam le a WD-t...
Csak HÁJP volt az egész, semmi komoly dolog (számomra, legalábbis, és jól döntöttem).
-
nubreed
veterán
Itt van egy lehetséges megoldás
Mindenki csak a saját felelősségére próbálja!
-
djculture
félisten
1 millió-t adtak el belőle csak a steam-en socialost szerintem legalább ennyit. Nincs az a szerver ami kibír ennyi folyamatos kapcsolatot
De ez minden hype játéknál megvolt lásd ubi ac unity és watchdogs meg a crew, steam-n is volt már ilyen párszor ..
Sajnos az online annyira a játékok részévé váltak a szerverek meg erre nincsenek felkészitve. Mert hogy kitermeljék az üzemeltetésüket tizszer ennyiért kellene egy játékot adni vagy havidij folytonos fixnek mondható bevétellel. -
lmno
őstag
Ugye milyen jó a letöltősdi?
Kivéve ilyenkor, amikor behalnak a szerverek. Bár úgy hallom a lemezesek is szívnak, mert az is letölt valamit.
Bezzeg amikor X360-ra megvettem, ott simán felraktam a kettő darab dvd-ről, és indult is.
(Persze ott nem volt négyká meg 60 fps) de túléltem
-
nubreed
veterán
válasz
PrometheusX #191 üzenetére
Olvastam a neten a workaroundot, természetesen nem folyamotdam a módszerhez, mert ezek a fileok elég nagy méretűek. És igen és amin ki vagyok akadva, nem kicsit, hogy pontosan azt teszi amit írsz, felment a DVD-kről a játék és az 5 gigás patchet, amit már a netről töltene le, nos valóban 15-20 másodpercenként megszakad a kapcsolat és a pause/resume módszer műkődik. Rohadjanak meg!!!!!!! Ezek után csoda, hogy inkább warezol le az ember egy játékot, minthogy megvegye legálisan? Ugyanez volt a Wtach Dogsnál is, ez már katasztrófa ami itt megy. Tele van a f*szom...
-
PrometheusX
aktív tag
DVD-s módszer jobb/gyorsabb addig a pontig amíg a patch update-hez nem érkezel (én is tegnap vettem meg a DVD olvasót hozzá).
Amikor elkezdi letölteni a patch-et, könnyen bebugolhat.. és nagyon lassú lesz az egész letöltés plusz megszakadást jelez, amire csak a pause gomb a megoldás, de 10-15 sec után visszatér a jelenség. Én megpróbáltam a workaround-ot, vagyis hogy rákeresel a telepítés mappájában a *.part file-okra, és amit találsz kitörölsz. Na már most ennek az lett a vége, hogy újra kell telepítenem az egész játékot, mert az öt gigás patchet nem töltötte le, hanem félbehagyta, és csak egy 300 megát szedett le.Szerk.: nekem nem rakott fel semmi pluszt, csak a Social Club-ot.
Mondjuk általánosságban elmondhatom, hogy up-to-date a gépem minden kiegészítő terén, ami játékokhoz kellhet.
-
nubreed
veterán
válasz
PrometheusX #188 üzenetére
Gondolkoztam azon, hogy inkább csak telepítem a Rockstar Games Social Clubot, beadom/beaktiválom a játék kódot, hogy aztán online töltse le a játékot, de ez alapján, meg az alapján is amit olvastam a Rockstar honlapján, sokan panaszkodnak, hogy jobb esetben csak lasú a letöltés, rosszabb esetben nem is tölti le a játékot. Szóval így ezek alapján a DVD-s módszer jobbnak tűnik, pedig az is lassú...
-
nubreed
veterán
válasz
PrometheusX #187 üzenetére
Nekem az van DVD-s verzió, ma vettem meg.
Most kezdtem el a telepítést.
Néztem, hogy miket akar telepíteni, pl Chromiumot, azt meg minek? Nekem nem kell. Ki lehet hagyni? -
PrometheusX
aktív tag
DVD-s verziója van valakinek?
Nekem éppen most telepíti fel a játékot. 12 perc / DVD az SSD-re. Kár hogy Steambe nem integrálható.
-
nubreed
veterán
Mit szóltok ehhez?
Hihető lehet tényleg és valóban kezeljük készpénzként, hogy 4K felbontásban 30 FPS -hez elég egy HD7870 2Giga rammal?
Ugyanitt elhangzik az is, hogy "GTA V PC recommended PC specs will run the game at 1080p/60FPS"
Márpedig a recommended hivatalosan a GeForce GTX660 vagy AMD vonalon a 7870.
Nekem még nincs meg a játék, de aki esetleg játszott már vele és ne adj isten a két videokártya közül az egyik van neki, mit tud mondani? Tényleg jól fut a játék FHD -ban és nem low hanem mondjuk hight grafikai beállítások mellett? Mert ha igen, akkor nagyon jól optimalizáltak a srácok.
-
MerLinh
senior tag
és elkezdődőtt =) lassan szedi azt a 53 megát.... főleg ha szakadozik...=)
-
Scholes9
nagyúr
válasz
laceszgamer #177 üzenetére
Mondom, Dio 3 óta nem tapasztaltam ilyen izgatottsagot az emberken
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akit érdekel (
), annak jelzem, hajnali 1-től játszható a játék nálunk.
-
csaabz
őstag
Holnap lesz a nagy nap, omg mióta várom!
Bár azt nem hinném, hogy játszani is fogok tudni, figyelembe véve a telepítés hosszát (este kezdem el) + a letöltendő patch, lefoglalt szerverek, stb... -
Lenry
félisten
válasz
#85552128 #164 üzenetére
Ennek sincs értelme, mert csak a legális vásárlóknak okozna kellemetlenséget.
ahogy minden más DRM is, vagy ahogy a filmek előtti átugorhatalan NeTőccséLe / megb*szazFBI / neszeittegyreklám / netőccséle kombók is kizárólag azoknak kellemetlen, akik amúgy fizettek érte.
ezzel szemben a kalózváltozat a film első másodpercénél kezdődik és megszakítás nélkül megy sallang nélkül pontosan az utolsóig, illetve egy játékban sincs crackelés után authentikáció, nincs bejelentkezés, nincs kötelező online kapcsolat, csak játszol. pont
ezen kéne a kiadóknak elgondolkodni.
-
törölt tag
válasz
nemlehet #167 üzenetére
Az USB3 vezérlőhöz külön driver kell és jellemzően még nincs benne az OS telepítő driverei között (Win10 remélhetőleg ezt is tartalmazza majd), ha abba a portba dugtad és nem 2.0-ba az alaplap UEFI-je elindítja a bootloadert róla, de az meg nem látja a telepítő médiát...
Hasonló volt az XP idejében a SATA vezérlőkkel, ha integrálod az OS telepítőbe a vezérlő driverét akkor fel fogja ismerni és működni fog. -
nemlehet
őstag
Pl egy nem túl régi laptopra kellett wint-t raknom. Csak USB3-as pendrive-om volt, és az istennek se akart arról bootolni. Hivatalosan ugye visszafelé kombatibilis, de némi keresgélés után több ember is hasonló hibát jelzett. 2.0-ás USB-ből nem volt otthon csak 1 GB-s az meg kevés lett volna, úgyhogy 5 perc alatt írtam egy lemezt aztán kalap kabát.
De pl keresztanyámnak is DVD-n szoktam odaadni a családi cuccokat. Van neki valami ezer éves házi mozija, felajánlottam veszek újat USB-vel, de nem, mert azt nem lehet felcimkézve felrakni a polcra meg mire megtanulja kezelni már meg is hal.
Vagy szintén volt valami nagyon low end notebook aminél egy olyan idióta jelenség jött elő, hogy driverek nélkül semmi sem működött, se lan port, se USB, a wifi meg rossz volt benne. Ott is ki kellett írni lemezre a drivereket, aztán utána már ment minden pöpecül. Persze ez nem álltalános, de így kb 5 perc volt a probléma megoldása egyébként meg sokkal tovább tartott volna.Szerk: off
-
törölt tag
Rémhír, fent van a hivatalos oldalon is és én is meg más is lemérte: egy bájtnyi adatot sem ír a lemezre - természetesen a mentéseken és egyéb játékspecifikus dolgokon kívül...
(Dragon Age: Inquisition 4 óra játék alatt 60 MB-ot írt, amiben benne van az automentés és pár saját is). -
törölt tag
Ennek sincs értelme, mert csak a legális vásárlóknak okozna kellemetlenséget. A profil/mentések tárolásának emulációját is "könnyű" megoldani.
A Denuvo meg hiába lett 2 játékban megkerülve, ahhoz is 3-4 hét illetve több hónap kellett ez a kritikus időszak az eladások szempontjából + a legújabb frissítés még mindig nincs megoldva. Ráadásul mint felhasználó semmilyen negatívumot nem tapasztaltam nem úgy mint az always online szaroknál... -
Scholes9
nagyúr
Diablo 3-at még nem törték fel.
-
Bennyboy
őstag
előtölti még vki a social club-ból? Nekem rettentő lassan jön, mot épp 8kB/s-el.
-
Lenry
félisten
erre nem tudok mit mondani.
ha csak annyira keresel rá, hogy Denuvo, a cég hivatalos oldalát és a Wikipédia cikket leszámítva csak erről szól az összes találat, és a cég vezetője is elismerte, hogy "minden másolásvédett játékot előbb-utóbb feltörnek"bár a Wikipédia cikkben felsorolt négy játékból csak a Dragon Age-ből van fönn PC verzió nCore-on (pontosan 7 perce töltötték fel), de konzol verzió mindből elérhető (persze lehet, hogy azokon nem ez a védelem van)
-
Lenry
félisten
-
csaabz
őstag
Srácok, lazítsatok már egy kicsit... Nem teljesen mindegy ki, milyen formában szerzi be?
Tudjátok, mi a lényeg? Hogy mindannyian eredetiben vesszük meg és rajtunk kívül még rengetegen a világon!!Aki tovább folytatja a témát, azt az online módban gátlástalanul le fogom lőni!
-
-
Lenry
félisten
Szóval gyorsan töltök ennek ellenére, de akkor is megvan a feelingje
minek a feelingje? az installnak? én a játékot akarom élvezni, nem a telepítését... nem hiszem el, hogy kényelmesebb pakolászni a lemezeket, mint kattintani hármat Steamen, aztán fél óra múlva játszani...
kézzelfogható
egy műanyag korong. semmi több. önmagában értéktelen és használhatatlan
Ennyi erővel közösülj a felnőtt játékokban.. minek élőben..
Tudom hogy a kettőt hülyeség hasonlítani,igen, az. köze nincs a kettőnek egymáshoz.
de részben igazam van
nincs, lásd eggyel föntebb
-
sqpp
őstag
The Elder Scrolls Anthology...
GTA Vice City
The Sims 4
Age of Empires II stb
"GTA V"ezeket még a mai napig tolom, így ha eszembejut, csak berakom DVD-be és feldobja 1 perc alatt.. Jó bevallom az AoE gyorsabban lejön nettel, de van amelyik nem
(egyébként 2MB/s-el tölt a netem, szal 20Mbit/s) Szóval gyorsan töltök ennek ellenére, de akkor is megvan a feelingje és, hogy kézzelfogható... Ennyi erővel közösülj a felnőtt játékokban.. minek élőben..
Tudom hogy a kettőt hülyeség hasonlítani, de részben igazam van
-
Lenry
félisten
-
nemlehet
őstag
Nekem van DVD az asztaliban, a notimban meg eleve BD volt (Asus G56) szóval édes mindegy min jön
Amúgy nekem azért néha kell a DVD és azt is nehezen tudom elképzelni, hogy valakinél egy külső ODD se legyen a házban, mert igen kellemetlen problémákat szülhet. Ez tipikusan olyan ami alapból nem hiányzik, de ha nincs amikor kéne akkor nagy a baj.
-
Lenry
félisten
válasz
#06658560 #121 üzenetére
az OnLive nem elromlott, hanem leállt, és semmit sem buktál, mert semmit nem vettél meg.
ellenben pl hiába vetted meg a randombármelyAAAcímet DVD-n, azok is nagy eséllyel felkukkantanak a netre, és ha egyszer a kiadója lekapcsolja az authentikáló szervert, akkor max frizbizni fogsz tudni a lemezeiddel
(#127) mrhitoshi rájöttem, illetve sejtettem, ezért kérdeztem vissza, hogy "PC játékosok?"
-
mrhitoshi
veterán
Direkt nem fejtettem ki, hát ha rájössz, de nem.
Azt írtad a játékosok x%-a. Ez így helytelen. A játékosok halmazba beletartoznak a ps tulajok is (XO-ban mi van?), ellenben a pc játékosokkal. Ergo a játékosok kb 45%-a rendelkezik BD olvasóval. Ez már relatív többség, szóval érdemes foglalkozni a BD-vel. -
sqpp
őstag
válasz
laceszgamer #125 üzenetére
Kár
mindegy, jo lesz a sima 7 dvd-s!
-
sqpp
őstag
Apropo PC-s collector edition nem lesz?
-
laceszgamer
addikt
Emlegetve volt a CD-DVD váltás... akkoriban azért volt pár elég nagy különbség a játékpiacon. Egyrészt nem voltak még elterjedve a digitális dolgok, a Steam is épp csak kezdte a pályafutását. Emellett a a netsebesség is sokkal alacsonyabb volt átlagosan mint manapság.
Sokszor már gyorsabb letölteni netről mint lemezekről telepítgetni.Van nekem is DVD meghajtó, mert ki nem veszem, elfér a házban bőven, de ami olyan inkább töltöm, gyorsabb, kényelmesebb.
GTA V-nél egyetlen reális alternativa a pendrive lenne, de ez meg drágább gondolom még nagy tételben is ekkora méretben mint a 7 lemez.
A BD már nem fog elterjedni, ha eddig nem terjedt el, akkor ezután se fog, nem két napja van a piacon, de PC-nél igencsak minimális rá az igény.
-
Vekko
aktív tag
Jelen esetben amúgy teljesen felesleges a vita, mert nyilván a dobozos verzió a bestbuy, hisz olcsóbb és benne van a digitális letöltés lehetősége is.
-
Több lemezem rohadt szét, mint ahányszor "le volt halva a steam".
Az előbbi sok, az utóbbi nem is emlékszem, hogy lett volna valaha.
Annak meg igen minimális a valószínűsége, hogy pont akkor megy el az internet, amikor telepítesz, ha meg már fent van, onnantól megy offline.
Lemezes telepítőnél nem tudom igényel-e netkapcsolatot, de ha igen, akkor pont ugyanakkora az esélye, hogy "elmegy a net".hint: vagy 5 éve nincs optikai meghajtó a gépemben, halálfölösleges.
-
vm93hun
aktív tag
"és akkor mi van, ha a lemezed karcos? elveszett? eltört? felrobbantotta a meghajtó?"
Ezazz!!4!44!!!
Alig vártam hogy valaki pont ezzel az ellenérvvel jöjjön elő. Egyezzünk meg annyiban, hogy: EGYÉNFÜGGŐ!
Persze nem is tagadtam, hogy ez soha nem fordulhat elő, de nehogymár a technológiát hibáztassuk, azért, mert valaki nem tud vigyázni a saját cuccaira.
Tudtomban már 30 éve létezik az optikai lemez, nekem viszont nem kellett 30 év ahhoz, hogy megtanuljam:1: Nem fogjuk meg a lemezt az adattároló részénél
2: Nem rakjuk a lemezt az adattároló részével lefele asztalra vagy bármilyen egyéb felületre
3: Használat után vissza kell tenni a tokjába
4: Nem tároljuk extrém körülmények között (ez minden írható lemez borítójában benne van, hogy pontosan mit jelent)Nem vagyok elfogult, de tényleg nem értem, hogy hogyan lehet egy optikai lemezt megkarcolni, mert én akárhány eredeti játékot vettem (akár újan akár használtan) még egyet sem sikerült megkarcolni. Pedig még a DVD meghajtóm is kezd megdögleni, mert írni már nem lehet vele és telepítés közben előfordul, hogy néha megakad pár másodperc kattogással. Ilyenkor én is 200-as pulzussal veszem ki belőle, hogy mit csinált ilyenkor, de szerencsére mindegyik túlélte.
-
Lenry
félisten
Lemezes telepítésről tudtomban csak az aktiválás kötődik a netre, a többit elvégzi a hardver.
jah, ha nem számítjuk a patcheléseket.és akkor mi van, ha a lemezed karcos? elveszett? eltört? felrobbantotta a meghajtó?
egy karcos lemezt sem tudsz kicseréltetni - hidd el, próbáltam - ha bármi történik a fizikai adathordozóddal, búcsút vehetsz a játékodtól
amiket meg felsoroltál, meglehetősen kicsi eséllyel történnek meg, plusz a mai játékok elég sok szállal kötődnek a nethez ahhoz, hogy egy lemezes játék pont ugyanúgy játszhatatlan legyen az infrastruktúra lehalása esetén, mint a digitális változat
plusz számomra pozitívum, hogy míg a letöltést el tudom indítani a melóhelyemről táveléréssel, hogy mire hazaérek, már csak a startra kelljen rányomnom, addig a lemezek meghajtóba pakolása nem megoldott
-
törölt tag
Day1 patch ugyanúgy KELL lemezesre is, mert kb. 1 hónapos az a build ami rajta van, RGSC-n is ugyanúgy aktiválni kell, a többi dobozos játéknál pedig steamen/originen/uplayen is...
Az, hogy mi mikor hal be arra inkább nem mondok semmit, elég sok népszerű játék jelent már meg, a letöltés szinte SOHA nem halt még be, max. az áruház rész amikor a nagy nyári/téli akciók vannak... Nekem a GTA V-t is ~4 óra alatt töltötte le - 59 GB-ot, pedig csak digi alapcsomagom van.
Az meg, hogy szakadozik a net nem a digitális letöltések hibája -
vm93hun
aktív tag
Na szóval:
-Elmegy az Internet (ok, nem naponta előforduló tevékenység de benne van a pakliban)
-Behal a Steam
-Ha épp nem hal be, akkor a szerverei vannak leterhelve, ezért lassú a letöltés
-Ha a letöltéssel nincs is gond, de bármikor megszakadhat, így a papíron kiszámított 5-6 óra elnyúlhat (net sebességtől függően ez a szám változó)
-Ha le is jött a játék, akkor aktiválni is kell RGSC-ben, ami vagy működik, vagy nem
(Ha a játék RGSC-ről van letöltve akkor helyettesítsd be a második pontot, a többi kb. ugyanaz)És még a Day0 patchről nem is beszéltem
Lemezes telepítésről tudtomban csak az aktiválás kötődik a netre, a többit elvégzi a hardver.
-
Lenry
félisten
Akinek van 90 ezre íhétre, meg 150 ezre dzsíforszra az ki ne találja, hogy pont 25 ezer Ft-ja nincs egy BluRay meghajtóra.
na még egyszer
senki nem mondta, hogy nincs rá keret, hanem azt ugatjuk, hogy rohadtul nincs rá szükség. egy DVD-író ma nincs 5000 Ft se, de ha most raknék össze gépet, azt se venném meg, mert idejét se tudom, hogy mikor nyitottam utoljára ki, pedig nem egy eredeti játékom van, de szerencsére még a dobozosok is olyanok, hogy csak a kódra volt belőlük szükségem.szóval végtére is nem, nincs rá 25ezer Ft-om, mert számomra a BR vásárlás egyenértékű lenne azzal, hogy felgyújtom azt a 25 rugót, akkor meg már inkább azt mondom, hogy nincs rá...
-
nubreed
veterán
válasz
wjbhbdux #100 üzenetére
Ez mondjuk tényleg így van, de ha látnál egy két topicot, vannak még néhányan akik vérig sértve érzik személyesen magukat mert valaki meg meri kérőjelezni a cd-k/dvd-k/stb létjogosultságát, mert ő cd-n szeret zenét hallgatni és szerinte minden más szar. Mert ugye a lossless asztali hálózati zenelejátszók nem jók semmire. De én remélem, hogy hamarosan azért csak ki hal ez a szemlélet és az ilyen ősemberek is jobb belátásra térnek és végre örökre elfelejtük azt hogy fizikai adathordozón kell bármit is megjelentetni..
-
vm93hun
aktív tag
A 2000-es évek közepén (2004-5, ha nem lenne egyértelmű) amikor épp kezdtek megjelenni az első DVD-re kiadott játékok akkor nem volt akkora katasztrófa, mert az emberek szép lassan át tudtak állni a DVD meghajtóra.
Most amikor ez a sorrend fordított lenne, tehát előbb lenne az embereknek BluRay meghajtója, mint BluRay-re írt PC-s játéka akkor nem élnek ezzel a lehetőséggel és inkább vacakolnak tucatszám DVD-kkel minthogy lépést tartanának a technológiával. Akinek van 90 ezre íhétre, meg 150 ezre dzsíforszra az ki ne találja, hogy pont 25 ezer Ft-ja nincs egy BluRay meghajtóra.
Néha nem értem az emberiség mentalitását. -
Griff55
senior tag
És hál' Istennek még a dobozos tulajok is kapnak kódot, amivel a rockstar socialclub tárhelyéből letölthetik
[link] -
sixpak
nagyúr
válasz
wjbhbdux #100 üzenetére
Igen, az fogja megölni a BR-t (is), de addig még eltelik egy kis idő.
Ha valaki nagyon akar, akkor itthon is vehet 2-3000 forintért BR filmeket és egy asztali lejátszót néhány tízezerért. Akár egy Tescoban is...
Nálunk viszont egyértelműen a torrent öli meg...és ez nem fog változni akkor sem, ha itthon is elterjed a Netflix.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Akik továbbra is a lemezes változatot tartják szem előtt, azok készüljenek fel a több lemezes kiadásra.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3DMark05 eredmények
- Star Citizen
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest