- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
John_Deere
tag
Az, mint grafikai effekt, szép és jó, azt elnézném, igen, de őszintén, képzeld már el mikor Sport módban (és bármelyik más játékban) száraz aszfalton nem képesek mögötted a user-ek megállni, majd esős pályákon menni fog...
Ez az eső is látványos lehet, technikailag meg inkább a profiknak jó illetve külön lobby-s versenyekre, ahol nem az 1. kanyarban akarják versenyt megnyerni. -
hyperspace
őstag
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
Wesder
félisten
Gran Turismo Sport - Az élet napos oldala.
Na ez az eső patch-csel megszűnik.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
30z.Samu
félisten
válasz John_Deere #8 üzenetére
Most miért? Több helyen lehetett így olvasni, hogy dinamikus az időjárás. Egyébként pl a Forzában szerintem rohadt jó, hogy borús az ég a rajt pillanatában, aztán vagy leesik vagy nem. Van hogy éppen hogy esik, de megesik hogy alig látsz valamit, úgy szakad.. Aztán megint süt a nap.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
- = Zk = -
félisten
részemről is jöhetne egy "klásszikus" GT.... bár elvagyok a Motorsport 5-6-7-tel vígan.. (bár van pár szemöldökráncolásom a 7-tel kapcsolatban).. meg mellé néha a FH 1-2-3...
sajnálom, hogy Sony-nál nem vehetem elő PS4-en a régi GT sorozatot...volt PS3-am, eladtam már... alig használtam... bár kormánnyal nagyon élvezhető volt anno a GT.. G25+PS3 Slim
ellenben ha a PS5-ben meg lesz oldva a "visszafelékompatibilitás" és esetleg egy GT 5-6 is menne rajta, akkor day one lesz számomra... elfér a One X alatt bőven..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
GodGamer5
addikt
válasz hombre[EU] #4 üzenetére
Az jó lenne, mert ezek az új GT-k annyira nem jönnek be.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
hombre[EU]
veterán
Nagyon hosszú "It takes six months to create a single car. It's over-specced for PS4 Pro. So we are building for future versions of the console rather than the one we see today. I think it would be no problem to run it at 8K even". (nem a 8K-n van a hangsúly, az kizárólag a gép teljesítményétōl függ,nem a PD-tōl)
Szerintem a Sport megmarad a kompetitív rétegnek és ez mellé jön egy klasszikus GT a többieknekLife, Uh, Finds A Way
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #1 üzenetére
Én azért kíváncsi vagyok, hogy milyen hosszú távra terveznek vele, hiszen ugye közben elvileg készül egy új GT is. (Gondolom az only nextgen lesz már)
Live-Die-Respawn
-
30z.Samu
félisten
Tudom telhetetlen vagyok, de dinamikus időjárás jön a játékba? Persze örülök, hogy végre jön az eső, valószínűleg le fogom porolni végre a játékot és tolni fogom. Bár nem emiatt hagytam abba.
Sic Parvis Magna
-
hombre[EU]
veterán
Ez a játék ~40GB-tal indult és mára 100 körül tart. Szerintem végigviszik vele még a következō gent is hiszen még csak nemrég indultak be a nagyobb nemzetközi eventek. Ha 8-10 évre tervezel egy játékot akkor bizony kompromisszumokat kell kötni,lassabban jön a tartalom viszont futureproof.
Life, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
- PS4 Slim - Playstation 4 Slim (Rengeteg Játék!) SONY PS4 1 TB
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Új állapotú PS5 Dualsense Edge kontroller eladó/garanciás 2026.12.10-ig/ingyen foxpost ,mp
- Vezetékes Xbox 360/PC kontroller
- FAT lemezes PS5 csere slim digital-ra (utolsó szériás 6nm-es)
- Keresek Asus rog ally konzolt
- BRUTÁLIS! ÚJ Nintendo Switch Lite Hyrule Edition + 12.000 Ft-os gyári tok + 256 Gb MicroSD