- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Ha az 5-höz hasonló lesz, akkor inkább ne... inkább a 4 kapjon HD textúrákat, én annak ezerszer jobban örülnék mint bármilyennemű folytatásnak. Azt szépen kapja meg a PS4...
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
shouryuken
senior tag
Kár ezt a címet ellőni az előző generációra.
Mekkora nyitócím lehetne -
fatallerror
addikt
válasz TESCO-Zsömle #29 üzenetére
ha megjelenik végre jó kis cucc lesz az is. azért vettem a g27et anno mert úgy volt h a szimulátorok éve lesz 2012 de nem lett xD
don't tell me what i can't do!
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz fatallerror #26 üzenetére
Project CARS igencsak feladja a labdát, ha kiadják konzolokra is 1:1-be ugyanazzal a fizikával.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
-
Angel1981
veterán
válasz fatallerror #26 üzenetére
"grafikailag túl nagy ugrás nem lesz ps4-en sem"
Én azért ebben nem lennék olyan biztos, várjuk ki a végét!
-
anulu
félisten
nagyon bízom benne, hogy dobják az 5 játékmenetét, és az XP grind helyett visszatérnek a 4-hez. akkor megveszem. egyébként kizárt.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
fusmester
csendes tag
Ohh annyi kijátszandó játékom van még Ps-en, hogy nekem jó hír. Kijön a 6 szépen, lemegy az 5 XL verzió ára, majd kijön a PS4 ami kicsi nyom lefele a 6 árán én meg tolhatom a köröket fillérekből.
-
Angel1981
veterán
válasz fatallerror #22 üzenetére
Mint mondtam, szeretem a szériát, de szerintem ha PS3-ra adnák ki, akkor a GT6 "büszkélkedne" a legalacsonyabb példányszámban eladott GT játék "díjjal".
A GT3 óta amúgy is csökkennek az eladások - persze ez se rossz.GT 10,850,000
GT2 9,370,000
GT3 14,890,000
GT4 11,600,000
GT5 9,190,000 -
fatallerror
addikt
válasz TESCO-Zsömle #19 üzenetére
nézd, szerintem ha időben megkapták volna a ps4 devkitet akkor 1 kis demonyi anyagot betudtak volna mutatni a ps4 eventen.
de eleve hülyeség ténynek kezelni néhány webshop forrását meg 1 mosolygós nyilatkozatot h a gt6 ps3 cím lesz ugyanis hivatalosan még nem nevezték meg a platformokat e3-on majd megmondják h mit hogyan kivel mikorá ezt nem hiszem, akkor nem mutattak volna be 1 nagy "új" g szériát most lehet h ehhez csapódik hozzá a g29 v akármi lesz a jelölése.
de mondom máskor is volt h eltűnt a webshop-ból, tudom mert 1,5 éve mikor vettem a g27-et nekem is vadásznom kellett de a logi azt mondta nekem h csak készlethiány van azért nincs a webshopban :]
jesszus hónapok óta nem használtam már szegényt, remélem még működik#20) Angel1981 : hát nem is lehurrogni akartalak
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #19 üzenetére
Én ez utóbbi miatt aggódom. A GT5 az exkluzivitása miatt egy PS3-ra kihegyezett, végletekig optimalizált motorral megy (tippem szerint). Nem hiszem, hogy nagyon portolhatóra lenne tervezve.
Tehát egy PS4 verzióhoz gyakorlatilag újra kéne írniuk a 0-ról, feltételezésem szerint. Mármint magát a motort. A modellek, hangok, pályák, stb. az gondolom átvihető lenne.
Persze én is reménykedem, de ha reális akarok maradni, én is kevés esélyt látok rá. De ha mégis tudnák portolni valahogy, szerintem változatlan tartalom mellett is sikeres lehetne PS4-en.[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz fatallerror #18 üzenetére
Ok, bocs, félreértettem, így valóban más.
Egyébként meg lennék lepve, ha olyan nagy siker lenne, mert szinte ugyanazzal a grafikával kiadva, az egyéb dolgokhoz nem tudnak annyit hozzátenni, hogy megint mindenki megvegye - szerintem.
PS4-en a grafikával robbanthatnának, a játéktechnikához nem is kéne nagyon hozzányúlni.[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz fatallerror #18 üzenetére
Ugyanakkor fontosnak tartom megjegyezni, hogy PS4-re sokkal könnyebb lesz portolni. Szóval ha eleve úgy álltak hozzá, hogy arra is ki akarják adni, akkor a PS4 SDK érkezésekor már lehetett egy olyan "univerzális" GT6 masszájuk, amiből mind PS3-as, mind a PS4-es verzió kimunkálható. Azon múlik minden, hogy a választott motor mennyire multiplatform, és hogy számoltak-e ezzel a lehetőséggel. Mert egy készre gyúrt, portolható játékot 1 év alatt röhögve portolnak PS4-re, vagy bármi másra...
sz: De itt nem készlethiány van (Out of Stock). Konkrétan ki lett törölve az összes webshopból.
Ugyanakkor találtam egy hírt, miszerint leépítik a konzolos játékos perifériák üzletágát és helyette a mobilok felé nyitnak...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
fatallerror
addikt
válasz Angel1981 #16 üzenetére
arra akartam rávilágítani h nem úgy működik h 1 csomó munkát és pénzt öltek a ps3-as munkálatokba és hopp itt a ps4 devkit dobjuk ki azt amit eddig csináltunk rengeteg pénzért 1 egész más platformra. beyond is ezért marad ps3-as cím. ez nem multijáték h csak úgy portolgatják minden platformra minőségingadozással. ezt nem tudják csak úgy átportolni majd ps4-re folytatni a fejlesztését... ha jön is a port, biztos h csúszással
#15) TESCO-Zsömle : nem olyan nagy a kormánybiznisz ezért nincsenek annyira rászorulva h új kormányt adjanak ki, persze lehetséges de már korábban is volt g27 készlethiány
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz fatallerror #4 üzenetére
"nem kívánságműsor"
Ha nem mondod, sose jövök rá.....
-
TESCO-Zsömle
félisten
Csak mellékszálon kapcsolódik, de úgy néz ki, hogy az új GT-hoz új kormány is jön.
A Logitech G25-öt 3 évvel követte az utódja, a G27 idén lesz 4 éves, és már sehol nem lehet rendelni a Logitechtől európában. E3-on valszeg villan a G29 is...
A GT5 hivatalos kormányát a Thrustmaster csinálta, most lehet visszaveszik a címet...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz fatallerror #12 üzenetére
E3-on szerintem úgyis lesz több infó, meg videó abból is.
szerk:
"nem is tudom h mit várok ott a legjobban"
Remélhetőleg nem a pasikat.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
fatallerror
addikt
utaltam is rá h más a koncepció ami nem jön be, meg sok benne a bizonytalanság de maga a vezetés lehet jó. bár azt mondja h fps lesz szóval mint a shift2 helmetkamerája ami engem zavart. én a motorháztető nézetet szeretem az meg így akkor nem lesz :/ na de ez 1 másik téma meg még nem tudjuk pontosan milyen lesz
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz fatallerror #10 üzenetére
Na mondjuk a Drive Club szerintem kicsit más lesz mint a GT.
Live-Die-Respawn
-
BiP
nagyúr
válasz fatallerror #6 üzenetére
"na de a mi lett volna ha gondolatmenet mindig értelmetlen "
Gyakorlati szempontból igen, de mindig jó ilyeneken elmélkedni.Én azért bízom abban, hogy lesz 2014-ben egy GT6 port PS4-re. Addig elterjed valamennyire az új konzol, ill. nekik is lesz idejük portolni. Ha nem is sikerül annyira jól a hardver különbözősége miatt, a PS4 erőből meg tudja oldani. Ha más nem, annyit, hogy ugyanazt a tartalmat tudná fixen FullHD, 60fps mellett. Ha meg esetleg viszonylag könnyen portolják, akkor meg még javítani is lehet rajta.
-
ldave
félisten
Szerintem meg reális, PS3-ból van kb 70 millió eladva (ebből mondjuk legyen aktív 40 millió), év végén PS4-ből lesz talán 3 millió eladva. Jóval nagyobb eladást érhetnek el idén még PS3-on, aztán mire elterjed a PS4, addigra kész lesz a 7. rész.
A Slime draws near! Command?
-
fatallerror
addikt
sajnos minden generációváltással ilyen kellemetlen helyzetbe tudnak kerülni fejlesztők ha így jön ki az jár jól mindig aki kiadja a konzol megjelenése előtt 1 évvel a játékát (ez persze nehezen lehet tudatos, szerencse ha így jön ki, pl vki 3 évente ad ki 1 autós játékot és pont a konzol előtt 1 évvel) tehát jelen esetben a tavaly őszi nagy címek a szerencsések mert akörül kapták meg a devkiteket még a 3rd party fejlesztők is szóval pont jókor tudnak elkezdeni dolgozni a next-gen címeken
sajnos nekik így jött ki de ezt már 2010ben lehetett sejteni. igaz nekik jól kellett tudniuk h kb mikor jön a ps4 tehát jobban jártak volna ha addig az 5höz adnak ki még dlc-ket és kiadják 2014 év végén v 2015 elején már biztos kiadható lenne 1 gt 6 prologue ps4-re.
na de a mi lett volna ha gondolatmenet mindig értelmetlen
úgyis megtartja mindenki még a ps3-at is és megveszi arra, később valóban lehetséges h meglesz a port ps4-re isdon't tell me what i can't do!
-
BiP
nagyúr
válasz fatallerror #4 üzenetére
Ez igaz, én is ettől félek. Ettől még tartom, hogy nagy hiba nem kihozni. Nagyon rossz az időzítés.
Meg persze az ember már az új platformban gondolkodik, arra szeretne valami ütős tartalmat, és a GT sorozat pont alkalmas lenne. Szóval a vágyak fogalmazzák azt az igényt, hogy de jó lenne 4-re is.Aztán lehet, hogy itt is úgy lesz, hogy majd jövőre "gyorsan" kihoznak egy kisebb, egyszerűbb Prologue a PS4-re a GT6 tartalmára alapozva, aztán majd jóval később jön egy teljes.
[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
a ps3 nagyon különbözik a 4től így nem hiszem h átportolják ha mégis igen akkor biztos csúszással.
érthető h ps3-as hisz arra kezdték el még jórég fejleszteni persze fájó pont így a ps4 érkezésekor.van akinek már 1 éve megvan a ps4 devkit (igaz akkor még 4 gb rammal kapták), esetleg ha mégis ők is megkapták hamar mint a többi sony studio akkor lehetséges a ps4 verzió de szerintem nem lesz mert ha ps4 nyitócím lenne v legalábbis az elsők között lenne akkor biztosan ott lett volna a ps4 eventen februárban, elég masszív ps cím a gt...
na de az e3-on majd kiderülnek a platformok
#2) Angel1981: nem kívánságműsor, ha ps3-ra kezdték el fejleszteni akkor nem tudnak csak úgy átállni 1 másik platformra...
[ Szerkesztve ]
-
Gomez86
őstag
szvsz egy ez jó kis rejtett reklám a multiplayer.com-nak. Meglepő lenne ha már most vennék fel rá az előrendelést....
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Angel1981
veterán
GT rajongó vagyok, de személy szerint nem látnám sok értelmét annak, hogy a PS3-ra még egy részt kiadjanak - hacsak majd nem írják át a nem sokára érkező PS4-re.
-
BiP
nagyúr
"A széria legutolsó része, a lehető legtöbb erőt sajtolta ki a korosodó Playstation 3-ból,"
A GT5 2,5 éves. Azóta jött pár játék, ami megmutatta, van még kraft. Remélem a Polyphony is talált meg rejtett tartalékokat és még jobb tud majd lenni.
De gyanítom, hogy amellett, hogy jön PS3-ra, a 4-esre is kihozzák. Nagy hiba lenne, ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- PlayStation 4
- Banggood
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest