Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Iszonyat... De ha nagyon kritikus akkarok lenni, akkor a pocsolyából felverődő víz látványától többet vártam... De majd meglátjul élőben... En ez a játék miatt vettem a boxot.... Egyenlőre hírben sincs hasonló autós game...
-
XuChi
addikt
Ha kijön majd a forza horizon 2 complete edition, akkor mellé csapom ezt is és egy évig tuti kirobbanthatatlan leszek a tv elől
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #3 üzenetére
Ugye? Vérfanok már most oda vannak meg vissza, és nem is csodálom. Rohadt jól néz ki.
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
-
lmno
őstag
válasz bulikavagyok #2 üzenetére
Az a rengeteg kb. 1 db gameplay és 1 trailer volt.
Amúgy én személy szerint nem szeretem, hogy mindig lespoilereznek mindent 600 videóval meg képpel; oké, hogy ez nem egy sztoriorientált rpg, de akkor is jobban szeretem én felfedezni a dolgokat egy játékban. -
Sirandrish
legenda
FAKE!!! Ez valami élő cucc, és nem a játék
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
azért az durva, hogy alig bő 1 hónappal a megjelenés előtt jön az első (kézikamerás) gameplay... anno a forza4-et vagy 3-4 hónappal a megjelenés előtt előrendeltem és akkor már volt egy rakat gameplay... felgyorsult a világ rendesen
ui: ez kb az első játék, ami miatt x1-et vennék, de ez nekem még nagyon kevés
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest