Hirdetés
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
Új hozzászólás Aktív témák
-
Littoral
aktív tag
válasz
nyisziati #6131 üzenetére
Ez pontosan így történt, ahogy írjátok: elmondtam nekik. Sőt, több alkalommal tartottunk személyes megbeszélést az ügyekben, különféle sablonokat prezentáltam, ezekhez kértem érdemi információt, fotót vagy érvényes árlistát, stb. Éppen csak annyi lett volna a megrendelő feladata, hogy az általa képviselt vállalkozás céljára létrehozott weboldalhoz anyagot adjon.
A probléma az volt, hogy valójában azon az áron nem kellett nekik weboldal, hogy foglalkozniuk kellett volna vele egy kicsit is.
Erre próbáltam volna rávilágítani...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Videós, mozgóképes topik
- PlayStation 5
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 16 - Intel Core i9-13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD / 250Hz MiniLED
- Twelve South Curve laptop állvány
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest