- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
hát nem tudom....biztos jó lesz ez? nekem eddig annyi jött le, hogy ugyanazok a szomorú történések lesznek felhánytorgatva, amik az eredeti történetben is benne voltak, csak nyilván részletesebben (illetve Chloe szemszögéből)
Rachel pedig egy teljesen közömbös karakter volt számomra mindig is, abszolute nem érdekel, hogy mi van vele...vagy hogy egyáltalán van e vele valami...
persze azért várom, hogy valamivel érdekessé tegyék számomra a történetet. remélhetőleg ezt a részét csak direkt nem lőtték még el ezidáig
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Televan74
nagyúr
Ez válasz szeretett volna lenni. (#1)
Ha jól tudom a folytatást,ami egy új külön sztori lesz,azt az eredeti fejlesztőcsapat készíti.Ezt más csinálja.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
antikomcsi
veterán
Nem tudom miért, de valahogy ezt nem érzem annyira jónak így az eddig látott kevés infó alapján, mint az első részt. Szerintem, ha már készítenek neki folytatást, akkor annak nem előzménynek kéne lenni, hanem inkább játszódhatna pár évvel később.
Új hozzászólás Aktív témák
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest