Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz DrTroglodyte #3 üzenetére
Azért az ÁNTSZ-t rájuk hívtad remélem...
-
DrTroglodyte
tag
Ha én egyszer egy cukrászdában lekváros bukta helyett sz*rral töltött buktát kaptam, nekem magyarázhatnak ahogy akarnak, soha többé nem megyek oda kajálni.
-
whiteseed
csendes tag
Hát nemigazán értem. Múltkor jött tőlük a levél hogy yess, indúl az FFXIV 2.0, rohanjak kipróbálni mert minden hiperszuper lett. ÉS ha már ott vagyok fizessem be a havidíjat. De rendesek voltak, adtak 10 napot hogy kipróbálhassam. 20 perc elég volt hogy lássam semmi nem változott azon kívül hogy nagyobb a reward és van chocobo.
Ugyanaz az ultrafos harcrendszer. pocsék célzórendszer és még az UI-t is agyonátszabták mégroszabbra.
Csak mert beraktak némi tartalmat és a mobokat is elrendezték rendesen, (nem odahányva mint ahogy 1 éven át volt) és mindezért 2.0-nak nevezni+szedni a havidíjat
De ahogy nézem akkor azzal a levéllel csak etették a volt gammereket, hogy menjenek vissza, és fizetős betaként tesztelhetik a játékot. Nagy 5let
Az intróból meg ugyanúgy egy másodperc sem lesz igaz mintahogy az eredeti intróból sem.OTAKU
-
Rebell
senior tag
Remélem, hogy Mr. Yoshida most kitett magáért, és nem 1 full Bugos ráncfelvarrott játékot ad ki a kezei közül.
A FF XIV csalodás volt.Megjelenés 2013
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 3490 14" FHD IPS érintőIntel Ultra 7 165H RTX 500 ADA 32GB DDR5 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ThinkPad L13 - 13.3" FHD IPS, I7-10510U, 16/256, type-c +SZLA! +GAR!
- Gorenje Side by side hűtő
- Asus Pen 2.0 SA203H Active Stylus