Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
eleg jol nez ki pc-n. Ha a ps4 verzio is igy fog kinezni, akkor nem hinnem, hogy barmilyen panasz lenne a jatekra. (viszont a voice acting hianya eleg lehangolo, foleg a jatek elejen, amikor 20 percig a tutorial alatt szinte kizarolag a bal egergombot nyomogatja az ember. Nem szokatlan az FF7-8 utan, de azert a 13-ban meg tudtak oldani a voice actingot)
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
ldave
félisten
válasz scyllafren #5 üzenetére
Olcsó a játék, kapsz érte 30 napot, annyit bőven megér. Akár PC-n, akár PS3-on.
A Slime draws near! Command?
-
scyllafren
senior tag
erosen gondolkozom rajta, hogy megvegyem... Beta tetszett, de van egy erzesem, hogy amint megveszem, kapok egy Wildstar beta meghivot, es mehet ez az elofizu a kukaba
-
BecX
csendes tag
Meg van oldva.
Várunk mindenkit a Sargatanas szerveren.
Valamint valóban mindegy, hogy EU vagy NA szerveren játszol, mert mindenképpen kanadai szerveren játszol.
Egyébként azt tapasztaltam, hogy a japán szervereknek talán egy kicsit jobb az elérésük (ezek egy japán szerverfarmon vannak), csak ugye nehézkesebb a kommunikáció, valamint a maintance-t is úgy időzítik, hogy az az EU időzónákban pont az az időszak amikor a legtöbben játszanának.BecX
-
ldave
félisten
PS3-on játszottam vele 2 hónapot és szerintem ez egy remek MMO játék lett, érdemes tenni egy próbát vele mindenkinek, aki kedveli az online játékokat. Nem kell hozzá semmilyen FF tudás.
A Slime draws near! Command?
-
törölt tag
Az is eleve "vicces" hogy az "EU szerverek" kanadában vannak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest