- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
sting2
addikt
válasz Fitzgerald #14 üzenetére
Mondjuk a GR első bemutatói nagyon megkapóan néztek ki.
Ott nagyon látszott az hogy minden "csúszka" maxra volt húzva.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
voodoo98
addikt
válasz Fitzgerald #14 üzenetére
Köszi! A Rainbow 6: Siege-ről nem is tudtam, hogy butítva lett!
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Fitzgerald
veterán
Itt van egy összehasonlító videó, van itt Rainbow 6: Siege is, Far Cry 4 is. Far Cry 4-nél mondjuk valóban nem olyan látványosak a butítások, a 3 meg nem értem miért van ott, még szebb is a végleges, mint a demó (tud a UBI ha akar, de nem akar).
De tegnap jött ki új gameplay a jövőre megjelenő Ghost Reconból is, már látni a butítást, és még majdnem fél évre vagyunk a megjelenéstől.
AC-kkel szerintem azért nem volt gond, mert az elsőn kívül egyik sem volt olyan álleejtően szép már preview videókon sem, mint a felsorolt játékok.[ Szerkesztve ]
-
voodoo98
addikt
Tökéletesen egyetértek! Nem értem én sem az Ubisoftot. Pedig nagyon sok jó játékuk/játéksorozatuk van: AC, FC, stb. Vannak bugok a játékaikban, főleg az utolsó két AC-ben, de ettől függetlenül számomra elég jó játékaik vannak, de ez vhogy nem illik a sorba.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
XFoxyX
tag
Ez mi akar lenni? Gusztustalan a grafika, a vezetés egy katasztrófa, fizika mintha nem is lenne benne, az egész egy vicc. Mint egy Zs kategóriás film. Lehet, hogy megnézed de csak azért mert ez már annyira sz*r hogy meg kell nézned. Aki erre pénzt ad ki az nem normális. Miben jobb ez mint a GTA V? Azt mikor is adták ki? Hány éve volt az? Minden szempontból rosszabb mint az.Játékmenet természetesen más de X év után elvárna az ember fejlődést nem pedig ilyen visszaesést.
Röviden: Borzalmas.
-
voodoo98
addikt
válasz Fitzgerald #7 üzenetére
Watch Dogs 1-en és a Divison-ön kívül most nem emlékszem más butításra. Bár ezek elég látványosak voltak.
AC-kkel és FC-kkel nem volt gond sosem.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
törölt tag
Ez normális 1080p, nézd csak meg a játék HUD-ját. Az is kiderül, hogy PS4 gameplay
-
sting2
addikt
A kardos cuccuk pont hogy nem!
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Fitzgerald
veterán
Valószínűleg butították, ahogy az az UBI szokása.
Ha látsz valami nagyon jól kinéző E3-as UBI demót, akkor annak a fele talán igaz is lesz mire megjelenik a játék.
Ezt bármiféle túlzás és irónia nélkül írom. Rendkívül gerinctelen, pofátlan egy tetű cég.
De amúgy ez egy alapból szar minőségű felskálázott videó, látszik hogy nem 1080p. -
voodoo98
addikt
Elég gyenge lett ez sajnos megint. :S
Bár szerintem nem a Mafia 3-mal vetekszik, hanem inkább a GTA5-tel. Inkább arra hajaz.Off:
Mafia 3-ra azért kiváncsi leszek, bár messze van a Mafia 1-2-től, de nagyon. Főleg az 1-től, ami igazi etalon.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
gixxer-tomee
aktív tag
Az sem lesz egy nagy ász..
De ez is elég bénának tűnik, még az első részhez képest is.. Az az autós belső kamera is, elég gáz.. A feje belelóg a kamerába, a műszerek mutatói sincsenek már.. A mozgás még rosszabb lett az első részhez képest is.. Pedig nagyon vártam, hogy valami korrekt cucc lesz, de nem győzött meg eddig.tacstacstacstacsveddveddveddveddbebebebe
-
leviske
veterán
Fent van lassan több órányi anyag a játékból és a sztori még mindig elég semmilyennek tűnik. Nagyon a céltalan bóklászásra gyúrtak a srácok. Nem a legjobbkor jött nekik a Mafia 3.
-
rdt89
addikt
Nem győzött meg sajnos, pedig az 1-et szerettem. De jó is lenne ha letenné ezeket az Ubisoft és egy Prince of Perisa-val leejtené az állunkat.
-
sagem
addikt
válasz Sirandrish #1 üzenetére
Hááát, lehet, hogy jó, de a grafikával mi történt? Nagyon gyengének tűnik a videó alapján. Ha nem tudnám, hogy nem jön ki x360-ra akkor azt mondanám, hogy ez az a verzió. Vagy akik nyomták csak lowon tudták PC-n futtatni?
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Sirandrish
legenda
Tudom! Szar, fos meg Ubisoft, de nekem akkor is tetszik
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s