Új hozzászólás Aktív témák
-
normen82
tag
Nem lehetne fordítva?
Veszek egy FCP-t és adnak mellé egy grátisz vga-t? -
shiftac
aktív tag
válasz Stormbird #13 üzenetére
Én sem játszottam a játékkal (Denuvo, khm), de nem hordom le. Egyrészt azért, mert eddig az FC2 kivételével az összes résszel játszottam, sőt a 3-ik és 4-ik részt ki is vittem, a 3. pedig nagy kedvencem (1 hétig úgy odaszögezett a géphez, hogy kaja+alváson kívül csak azt toltam ). Ezek után nem hiszem, hogy a Primal szar lenne, persze kinek mi, majd amint lesz lehetőségem, úgyis kipróbálom.
Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
Scrydhan
senior tag
válasz djculture #14 üzenetére
Egészségedre. Szerintem sem a legjobb játék (bár én inkább az ubin vagyok kiakadva). Mondjuk én total war és civ5-özök úgyhogy nem mintha releváns lenne a véleményem
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
Dilikutya
félisten
Azért adják drága kártyához, hogy nekik is legyen eredeti játékuk. A középkategóriás gépek tulajdonosai megveszik a játékokat, amik nekik kellenek, csak a csúcsgépek tulajdonosainak nem telik rá.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
djculture
félisten
válasz Stormbird #13 üzenetére
Életedben nem játszottál vele azért fikázod. Egyik legjobb játék most a piacon... Beletoltam 6 órát de még ennyit minimum belefogok és szórakoztató, nem multiplayer szarakodásra épült cucc mint manapság. Kva jó vadászgatni gyűjtögetni állatokat szelídíteni azokkal játszani. Igen nincs benne se zombi se ak47 ezért már csak az ilyen egysíkú embereknek csak szr lehet.
[ Szerkesztve ]
-
shiftac
aktív tag
Olcsóbb kártyákhoz is adhatnák a játékot. Akinek van pénze ilyen árazású (és teljesítményű) videokártyára, annak nem jelenthet akkora gondot a játék megvásárlása sem. Szóval GTX 960/R9 380-ig nyugodtan lemehettek volna...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
Ghard
őstag
Látom ez már nem olyan mint az amd-s játékosztás.
Itt nem lehet több éves hardverekkel átverni egy azonosító programot, ami random elfogad a promócióban rég nem szereplő hardvereket is -
firstsoft
csendes tag
Zseniális. Aki február 15 előtt vásárolt az érintett kártyákból (lásd: én), annak csak az ASUS középső ujja jár...
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz matteo_szg #3 üzenetére
Ugyan eredetileg is így szerepelt, de kiegészítésként ezt még nyomatékosabbá tettem egy utólag beszúrt pontosító, egyértelműsítő mondat használatával.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Dilikutya
félisten
válasz matteo_szg #3 üzenetére
Ez jó így, kevesebb lehetőség van a játék lenyúlására.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
davidsone
addikt
Ha valaki eladná a kupont dobjon privátot 5ért vevő vagyok rá!
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- MárkaLánc
- Asszociációs játék. :)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest