Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
Most ebbe milyen újítások kerültek? Nagyon nem változtak most a szabályok, nincs sok új dolog.
-
wolfman
veterán
Amikor a fej fölötti kamerára váltott a nézet, azért az eléggé élethűen néz ki. Azt hittem hírtelen hogy valami eredeti felvétel lenne. Na majd meglássuk!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
fagy53
nagyúr
Félő, hogy csak a szereplők nevében lesznek eltérések, grafika, játékmenet gondolom és látom is, hogy hasonló. Az irányítást meg ki kell próbálni ha kijön, mert így nem lehet róla véleményt alkotni.
A 2010 irányítása kicsit jobban sikerült, mint a 2011-nek, ezt kormányos szemmel nézve mondom, a bill.-el játszóknak az utóbbi kiadás a sikerültebb.
Érdekes lett a 2011, mert vezetni könnyebb /kevesebbet kell birkózni az autóval/, de legalább is én kevésbé vagyok eredményes, mint a 2010-ben. Ez a most sorra kerülő 2012 milyen lesz ebből a szempontból, az még kérdés marad.... -
Prof01
veterán
Nem túl meggyőző trailer, de egy próbát talán megér...
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
atike
nagyúr
Várom én is, de engem ez a videó nem győzött meg semmiről....
-
Logen88
aktív tag
Részemről város.
[ Szerkesztve ]
The Last of Us is a masterpiece.
-
anulu
félisten
2010 nagyon jó volt, a 2011 sokkal kevésbé
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
petya1992
tag
Remélem nem olyan lessz mint 2011
-
Mr President
senior tag
Jöhet! Fog szerezni egy pár kellemes órát.
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- BestBuy topik
- Apple notebookok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lézervágás, gravírozás
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- OHH ! Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB RADEON PRO 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest