Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
"Azt hiszem két külön dologról beszélgetünk, és ennek keretein belül sértegetsz, de lelked rajta"
Most hogy te is beláttad, kijelenthető hogy a mások sértegetését te kezdted, én csak igyekeztem felvenni a hangnemet, ami szemmel láthatóan neked nem tetszik.
Amit én ki akartam fejteni (és másik is megtették nem is sok posttal ezelőtt bővebben), hogy egy ilyen kaliberű játékhoz nem kell beállítási segédlet. Arcade játék lévén csak dísz a beállítási opciók többsége, illetve ha változtat is valamit, sokszor köze sincs a funkciójához.
Az akinek nem megy a játék enélkül, és ehhez nyúlkálva próbálja "finomhangolni" az autóját, az keressen super-easy módos játékot, vagy keressen más szórakozást. Esetleges opció még hogy várjon 4-5-6 évet és minden játék már neki fog készülni
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Szerintem meg azzal van tele a töke a nép egy rétegének, hogy lassan már kiadják utólag még a Pong-hoz is a guideokat meg mindenféle "segédleteket". Az emberek elbutulása és igénytelensége oda vezet, hogy ma már szinte alig létezik olyan játék ami tartalmas szórakozást nyújt hosszú távon, kellő kihívással.
Lassan tényleg bevezetik a játékokba a "Super Easy" módot, és még ahhoz is segédlet fog járni, mert a jövő generációjának már ezek is komoly kihívások lesznek, és persze arcoskodásnak fogják ők is titulálni hozzád hasonlóan azt ha valaki másképp gondolja
-
őstag
válasz infectedmann #54 üzenetére
Szerintem meg nem.
-
őstag
Inkább Live for Speed-el játszatok
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest