Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Ha jól tudom, ez eddig is így volt kb minden játéknál, hogy az aranylemezre kerülés előtt már elérhetőek voltak in game trailerek. Előzetest nem 100%-ban elkészült produkcióról eddig is mutogattak - filmek, sorozatok esetében is.The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
mg1992mg
senior tag
Csak a logikádból kiindulva:
Az első Cyberpunk előzetes 2013 januári, tehát akkor már kész volt a játék, mégis, kb. 7,5 évre rá jelent meg, majdnem volt az 8 év is.Akkor miért is nem adták ki addig?
Azért, mert úgy van ahogy írod, úgy csinálnak előzetest, hogy még kész sincs.
-
podtibi
senior tag
Javítsatok ki, de nem értem. Ha jól emlékszem előzetes már van. Akkor ezen mit kellett befejezni ha előzetes már el is készült? Úgy csinálnak előzetest hogy még a játék kész sincsen?!
Ezt inkább rád bízom.
-
homerhamm
addikt
Gears of War Ragnarök
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Scholes9
nagyúr
Várjuk
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Kvelstadt
veterán
Örülünk és nem hiszem hogy itt előfordulhat ilyesmi de azért nekem nyugtalanító hogy egy hónappal a megjelenés előtt is csak akkor lehetünk nyugodtak a megjelenéssel kapcsolatban ha megtudjuk hogy aranylemezen van.
Főleg hogy volt már olyan is ami aranylemez után is csúszott.
Mégegyszer semmi rosszat nem akarok előre vetiteni, csak én már tök nyugodt voltam a nov 9. miatt is, aztán tudtam meg hogy "ja hogy ez még nincs aranylemezen?!?"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest