Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mg1992mg
senior tag
Csak a logikádból kiindulva:
Az első Cyberpunk előzetes 2013 januári, tehát akkor már kész volt a játék, mégis, kb. 7,5 évre rá jelent meg, majdnem volt az 8 év is.Akkor miért is nem adták ki addig?
Azért, mert úgy van ahogy írod, úgy csinálnak előzetest, hogy még kész sincs.
-
podtibi
senior tag
Javítsatok ki, de nem értem. Ha jól emlékszem előzetes már van. Akkor ezen mit kellett befejezni ha előzetes már el is készült? Úgy csinálnak előzetest hogy még a játék kész sincsen?!
-
homerhamm
addikt
Gears of War Ragnarök
-
Scholes9
nagyúr
Várjuk
-
Kvelstadt
veterán
Örülünk és nem hiszem hogy itt előfordulhat ilyesmi de azért nekem nyugtalanító hogy egy hónappal a megjelenés előtt is csak akkor lehetünk nyugodtak a megjelenéssel kapcsolatban ha megtudjuk hogy aranylemezen van.
Főleg hogy volt már olyan is ami aranylemez után is csúszott.
Mégegyszer semmi rosszat nem akarok előre vetiteni, csak én már tök nyugodt voltam a nov 9. miatt is, aztán tudtam meg hogy "ja hogy ez még nincs aranylemezen?!?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Aranylemezre került a folytatás, elviekben nincs akadálya annak, hogy jövő hónapban megkapjuk a teljes kiadást.
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest