Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Fred23
nagyúr
Nem zavar a halasztás, csak ne szúrják el! Mondjuk az első rész alapján nincs nehéz dolguk szerintem, és kevéssel is beérnék, akik szerették a régit. Tippre vagy jó lesz, vagy nagyon jó. Viszont ez tipikusan az a játék, amit gyorsan ki lehet pörgetni, szóval talán senki se fog 100-150 órákat tenni bele, én szerintem 20-at se, viszont minden percét élvezni fogom.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
És még mennyi ilyen klasszikus jöhetne... NOLF, Project Igi, meg Heavy Metal Fakk 2...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
XuChi
addikt
Itt figyel a gyűjteményemben az eredeti kiadás. Nagy kedvencem. Várom ezt a remake-et.
-
veterán
Inkább késsen, mint kiadjanak egy bughalmazt
Én is nagyon várom
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
nxswitch
senior tag
válasz FoxiestFox #6 üzenetére
Teljesen felújítják, nem csak újra kiadják HD-ben.
-
Sirandrish
legenda
válasz diablo1984 #5 üzenetére
Főleg a bumm, skratch, meg voiiing
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz FoxiestFox #6 üzenetére
Remelem azert kesik mert csinaljak hozza a rendes befejezest.
Live-Die-Respawn
-
félisten
Ezzel pedig a portolásokon kívül sok munka nem lesz, múlt héten játszottam vele a retrós laptopomon, a cel-shaded graf miatt tulajdonképpen egyáltalán nem avult el a megjelenése, csak nagyobb felbontás, és egyéb, aktuális hardvereket érintő optimalizáció kell neki.
[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
Dettó, anno èvekig játszottam vele, valahogy megfogott a kèpregènyes grafika.
-
Pedig hogy vártam...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Sirandrish
legenda
Ritka remakek egyike amit nagyon várok
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Trailblazer
veterán
Zseniális volt az a játék, jöhet a remake is!
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
errorcode06
őstag
Bakker, pedig már nagyon vártam...
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest