- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulfoldi
aktív tag
En is Skyrim most nyilvan, de most akcios a cucc meg 9 oraig, es nekem csak az Oblivion alapjatek van meg (ami anno 13ezer volt ), es Skyrim elott epp kezdtem ujra belemerulni bemelegiteskent, aztan jott a Skyrim es szerencsere nagyon tetszik. De azert erosen gondolkozom rajta, hogy benevezek erre a GOTY+, hatha elokerul meg az Oblivion is.
Az mit jelent, hogy az aprobb nincs benne a 4.99-esben? Mik ezek pontosan? Vagyis inkabb akkor, megveszem en a 6.24-es GOTY+-t, de akkor abba minden benne van? Az Shivering Isles az biztos, de pontosan melyik DLC-k meg?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Oblivion felmoddolva és gyorsult PhenomII-vel 4,4-re felhúzva és nem lassult egy 5850-nel ha rátoltam az AA-t.
Mivel a játék egy CPU magot használ az i7 pont nem jó alá.Brutális gép kell alá, de számoljon 1 magon.
MOD: itt a mérés:[link]
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
MorphBCS
tag
3 éve karácsony környékén játszottuk cimborám laptopján melóban, mikor nem tudtunk mit kezdeni magunkkal...
Akkor 1080-ban maxon egy 300-400 ezres ACER-en...Egyébként én azt írtam, hogy:
"tényleg nem egy nagy a minimum gépigény..."Tehát a minimum gépigényre tértem ki, nem arra, hogy kinek-min-hogy-milyen beállításokon fogja meg melyik videokártyáját... nem?
De ez ne legyen vita tárgya!(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest