Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
válasz DrojDtroll #77891 üzenetére
(#77904) kirkri: ...és soha nem szárad ki! ok, annyira azért nem okos, erről még ő sem tud. Múltkor akartam vele kínlódni, oszt úgy kapaszkodott a bödönben, mint az a bizonyos osztriga a viccben... kérdeztem is, hátha valaki tudja, hogy mivel lehetne meghígítani, de nem tudta senki
Banggoodról megjött a médiajátékos: $39.35-ért hoztam el $46.85 helyett (750 pontért). Működik, egyelőre konfigurálgatom... Február 14-én rendeltem, mivel csak GB dugós volt, így azt. Jófejségből automatice adtak hozzá travel adaptert, holott mondhatták volna, hogy várjam meg az EU készletet, vagy szimplán ezt kérte, ezt küldjük, majd bedugja, ahova akarja. Lehet inkább a topicjában lenne a helye, de olcsó kínai cuccok terén kapcsolódik ide is (pláne, mert villanyszerelés ): mennyire megbízható ezeknek a tápja, bedugva merjem hagyni vajon 7/24-ben? Ránézésre nem tűnik rossznak, a szükséges alkatrészek benne vannak, forrasztás jónak tűnik, bár hátulról kicsit sündisznoid. Kézmelegtől bőven hűvösebb úgy egy óra menüben kotorászás után is.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest