Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
edk-
őstag
válasz
kulup #161605 üzenetére
Nekem nemrég volt, hogy Jackiechan nem küldte a cuccot és valaki más trackingjét adta meg. Az Ali először elutasította a reklamációt, de aztán megmutattam, hogy a tracking más településre kézbesített csomagra vonatkozik. Ha budapesti lett volna, lehet, hogy nem sikerül visszakapnom a pénzt.
-
edk-
őstag
válasz
janakbacsi #161602 üzenetére
Én egy (halkan írom) 10 ezer forintosat vettem pár éve itthoni boltban. Viszont ilyen jó körömvégó ollóm sose volt. Asszem ez az.
-
edk-
őstag
válasz
gyulazsolti #161580 üzenetére
Szerintem próbáld ki az itthon beszerezhető Bosoko lapátot.
-
edk-
őstag
válasz
vittorio7 #161304 üzenetére
Ilyen fogót vettem:
https://a.aliexpress.com/9nmX43uOf -
edk-
őstag
válasz
Salex1 #161251 üzenetére
Nekem valami ilyesmi multiméterem van Jackie-től. Régóta működik.
Egy Mustool 108T-t is rendeltem, de az még nem érkezett meg.[ Szerkesztve ]
-
edk-
őstag
válasz
szabi__memo #160919 üzenetére
Mi Home appben kell megkerestetni. Elképzelhető, hogy csak kínai régióra állítva megy. Van oroszok által moddolt app, abban más régióban is párosodik.
[ Szerkesztve ]
-
edk-
őstag
Gearbesten GB619476 kóddal $5.89 a szögletes, LCD-s, BT-os Xiaomi LYWSD03MMC hő- és páratartalommérő.
[ Szerkesztve ]
-
edk-
őstag
válasz
kory24 #160709 üzenetére
Nyugodtan rendelhetsz a Gearbestről. De szerintem várj kuponra, mert feleennyiért megkaphatod. Én Banggoodról a szögletesből 5 dezsőért rendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
edk-
őstag
válasz
DJ. Ru$y #160207 üzenetére
Lepint már senki sehonnan
https://brickset.com/article/43475/police-raid-lepin-factory-owner-arrested
-
edk-
őstag
Android TV Boxok közül most a Vontar X96 Air a BB (4/64 -> 35 dezső körül)? Az adott felhasználási helyen nem kell rá CoreElec, marad az Android.
-
edk-
őstag
-
edk-
őstag
-
edk-
őstag
A Revolut jóság. A Curve kártya is jó alternatíva. Annak is van topikja.
-
edk-
őstag
válasz
Randomized #159501 üzenetére
Én még 26 dezsőért vettem 5 éve...
-
edk-
őstag
válasz
Randomized #159476 üzenetére
Nekem bevált a Nitecore D4, nem tudom, a Liitokalához képest milyen.
-
edk-
őstag
Nekem október végén érkezett két júniusi rendelésem.
-
edk-
őstag
Én úgy tudom, ezek volume licenszekből kiszedett kulcsok. Ily módon egyedi gépen nem jogszerű a használatuk. Kidobott pénz az a 800 Ft is.
-
edk-
őstag
Elég jó áron ($55) van a Yeelight YLXD01YL UK raktárból a BGHU588530 kóddal.
-
edk-
őstag
Én is vettem a múltkor YKZ QC3-as töltőt, de egy kalap... Olyan zajos a belőle kijövő feszültség, hogy a rádugott telefonnak megbolondul az érintője.
-
edk-
őstag
válasz
atomka78 #157836 üzenetére
Lehet hogy ez jó hozzá. Nekem másik Digóhoz jó volt ennek az eladónak egy másik külső szenzora.
US $14.00 | FanJu Wireless Sensor Thermometer Indoor Outdoor Temperature Humidity Without Screen Only for FanJu Brand Weather Stations
https://s.click.aliexpress.com/e/3Djiv3ZOx -
edk-
őstag
-
edk-
őstag
válasz
werszomjas #157607 üzenetére
Nekem a héten érkezett két júniusi rendelésem...
-
edk-
őstag
válasz
Ciccuka #157552 üzenetére
Ez a ragacsosság jó esetben megszüntethető izopropil-alkoholba mártott csodaszivaccsal dörzsölve.
[ Szerkesztve ]
-
edk-
őstag
válasz
Paxker315 #157425 üzenetére
Növényvilágításhoz ilyen lilás fényforrások vannak. Én a sötét tárolóban teleltetett fagyérzékeny növényekhez használtam múlt télen. Túlélték. Lakószobában mondjuk hülyén nézne ki...
[ Szerkesztve ]
-
edk-
őstag
válasz
zolika0424 #157367 üzenetére
Ha a weben próbálsz belépni, mi történik?
-
edk-
őstag
Évek óta jönnek a postafiókra a kis csomagok. Mondjuk a cégnél minden küldemény át van oda irányítva. Vagyis ha a valós cím szerepel a címzésben, azt is a postafiókon keresztül kapjuk.
Ennél a mai küldeményél az eredeti címzésre (feladó észtországi, cím a pf.) ráragasztottak egy másikat, feladó a Meest lengyel cég budapesti címmel, cím a pikkpakkpont.
[ Szerkesztve ]
-
edk-
őstag
Ilyen se vót még. Az alis rendeléseket céges postafiókra kérem. Most egyet Pick-Pack pontra szállítottak. Szerencsére az iroda közelébe. A lenti email jött pár napja, ma meg az átvehetőségről.
A csomagja Kínából RO411325145EE sikeresen megérkezett Európába.
A csomagját a Meest pár napon belül fogja kézbesíteni Magyarországra.
A csomaglogisztikai szolgáltató a Pick Pack Pont. Kérjük várja az ezzel
kapcsolatos következő üzenetet.
You can track your parcel hereGreetings,
Meest -
edk-
őstag
válasz
Mr.Csizmás #157002 üzenetére
Én ezt 20 dezsőért vettem kuponnal és szervert használ (látom a hőmérsékleteket a telefonomon távolról, időben visszamenőleg is).
-
edk-
őstag
válasz
AllTheBest #156665 üzenetére
A Minwa jóféle.
-
edk-
őstag
-
edk-
őstag
válasz
ANOka #156589 üzenetére
A H7-est fogadó lámpatestben kizárólag izzószálas fényforrás használata legális. Újra sem lehet vizsgáztatni mással.
Nagy szerencse kell ahhoz, hogy a LEDes fényforrás vetítési képe ne legyen rosszabb, mint az izzóé. Ha egyáltalán elképzelhető. Hiszen ott, ahol az izzószál van, a LEDesben a LEDet tartó panel foglal helyet.
-
edk-
őstag
válasz
tillatrilla #156444 üzenetére
Én a soocas so white es3-on gondolkodtam el (kuponnal $17-ért volt nemrég). Van valakinek?
-
edk-
őstag
Itt egy átalakító, méretet ellenőrizd!
-
edk-
őstag
Létezik olyan BT füles, ami egyszerre két telefonhoz tud csatlakozni, így ha bármelyiken hívnak, fel tudom vele venni és beszélni?
-
edk-
őstag
válasz
erdey_a #156045 üzenetére
Én ezekből a boltokból rendeltem eddig dioptriás szemüveget, összesen tízet magamnak és családtagoknak:
https://gmeiopticals.aliexpress.com/store/1823558
https://eyewell01.aliexpress.com/store/1853675
https://hotochki.aliexpress.com/store/2665096
https://www.aliexpress.com/store/1525252
Nekem eddig kétszer rontottak el szemüvegkészítést. Mindkétszer egy-egy budapesti optikában.
-
edk-
őstag
Én céges postafiókra rendelem a dolgokat. Az idei kb. 70 rendelésemből (nagyrészt Ali, pár Banggood) legalább 10 nem érkezett meg. Ezek közül 1-2-nek még van esélye, hogy megjöjjön. Nyár közepe óta szaporodtak meg az elveszések.
-
edk-
őstag
válasz
szabi__memo #155824 üzenetére
furgefutar.hut-t és pmpexpress.hu-t nézd meg.
-
edk-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Külpolitika
- Battlefield 7
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Milyen alaplapot vegyek?
- BMW topik
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest