Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
core2trio #39429 üzenetére
Össze-vissza szerintem. Volt már, hogy reggel 7-kor már fent volt (magyar idő), de ma 11 után láttam csak az újat. Itt nem a feltétel a baj általában, hanem, hogy csak új reggel lehet nyomni, ergo, ha nem aznapi reg, akkor már nem újnak számít kb. és nem engedi megvenni, pontosabbat nem tudok, mert én már az elején regeltem engedett párat ingyen azóta semmit nem kaptunk, akik "régi" regesek.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
dugesz77 #39427 üzenetére
Kevertem a Preorder BW OTG adapterrel, múltkor pont más keveredett bele így, most én. Megesik.
Pár eBay-es olcsó link
Márkátlan 1
Márkátlan 2
Márkátlan 3
Márkátlan 4Van még egy csomó drágább is.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
cris78 #39392 üzenetére
Nevetni fogsz, de, ha van pecás ismerősöd, akkor kérj tőle egy damil tartót, amiről már letekerte a damilt, a legolcsóbb és jó is, kell egy kis vájat a végeknek a szélére ennyi, szikével megoldható simán.
atyca
Van tapasztalatod 700 vagy 900 mm-es egérpaddal eBayről? Ajánlott eladó esetleg? -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Vertigo18 #39388 üzenetére
Te miről beszélsz? Őszintén. Ebben a topikban kell keresni, nem az egész fórumban, 4-5. hozzászólás volt Silent77 vagy pocokxx hozzászólása a találati listában, most te még lejjebb toltad a kulcsszóval őket. Ha nem tudod használni a keresőt kérj segítséget.
Ja és igen, fórumot úgy célszerű használni, hogy a laptetején legyenek az új hozzászólások, így a legrelevánsabb.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
XtremLor #39384 üzenetére
Általában az utóbbi a probléma, csak senki nem olvassa én is írtam róla tegnap.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Ha rendelek egy 900*300-as egérpadot ezt vajon, hogy adják fel? Ugye nem hajtogatják össze, hogy megtörjön, esetleg rendelt már valaki nagyméretű egérpadot eBay-ről? Tapasztalat?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
zoltan6 #39351 üzenetére
" 1. Register a free account"
Csak új regisztrációval használható.
musli26
Az egy előrendelhető termék, amit te linkeltél itt a fordítható, ami már nem előrendelhető, hanem azonnal rendelhető, ez miért nem jó? -
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Napi preoder Banggood-ról 6 lapátos kopter, $18-ért.
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
maestro87 #39312 üzenetére
Ezt nem kell "feltölteni", megpattintod benne a kis lapot bemelegszik, ahogy leadja a hőt visszaáll az eredeti állapotába, elveszti a meleget, utána megint megpattintod és megint adja a "meleget".
Linkeltem már múltkor is a Thermoklikk-et itt a hivatalos "leírás":
"Mi a Thermoklikk?
A Thermoklikk termékcsalád egy különleges fizikai jelenség felhasználásával lehetővé teszi számunkra, hogy bárhová kellemes meleget vihessünk magunkkal. A Thermoklikk-ben lévő folyadék a kikristályosodás során nagy mennyiségű hőt képes leadni. Ezt a kikristályosodást mi indíthatjuk el bármikor, egy egyszerű aktiváló eszköz segítségével. Használat után a Thermoklikk egyszerűen, gyorsan regenerálható, így több-százszor felhasználható.
A Thermoklikk termékcsalád széles körben alkalmazható a gyógyászat területén, reumatikus végtag-, derékfájás, fülfájás, izomhúzódás enyhítésére; téli szabadtéri sportolásnál, hideg, nedves időben kempingezés, vadászat, horgászás során; szépségápolásnál, és számtalan más területen.
Óriási előnye, hogy elektromos hálózattól függetlenül alkalmazható. Egészségügyi felhasználását elősegíti, hogy a regenerálás során a Thermoklikk felülete fertőtlenítődik a forró vízben."[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
andrisbandi #39290 üzenetére
Egyelőre nem jártam nagyon ez ügyben utána, voltak más prioritások.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
w.miki #39276 üzenetére
Megvannak előre az időpontok. Mindig egészkor van, és pár nappal előtte kint van. Igen nehéz, de nem lehetetlen van akik telefont vettek olcsón én egy $30 értékű BlitzWolf BT hangszórót $0.01-ért, abból 10-ből 2-3 db-ot innen a fórumosok közül hoztunk el. Szóval nem lehetetlen.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
vwpolopg #39274 üzenetére
Felment az ára... Eddig 240 Ft-ért volt, de mivel mindegyiknek a nevében benne volt a Sugru (ami márka) így az összes törölve lett, jelenleg 400 Ft körül van, amit találtam.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
havri1 #39229 üzenetére
Nem kell ügy, elég ha írsz neki, hidd el, hogy belátja, hogy hibázott, mert én erre nem tudnék szívem szerint pozitívat adni, mást nem nem szeretek, ezért inkább beszélnék vele. Meg nyilván ha nincs otthon kábele az embernek (jó most ez mellékes, hogy neked éppen van), azt is pénz megvenni.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Ezek a Zapals-osok vicces ürgék. OTG adaptert ugye ingyen küldték, minden cuccból 1-et kértem, nem volt semmi trükközés, nem rendeltem a kutyának meg a macskának is egyet, erre ma az fogad, hogy 2 csomag, 2 különböző csomag számmal, de mind a kettő OTG adaptert rejt, feladták 2x, mikor a jobb kéz nem tudja mit csinál a bal.
Küldjem vissza nekik?
Illetve jött egy ilyen derítő, hát nem ezzel fogom megváltani a világot.
De hát ki kellett próbálni.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Outlander #39162 üzenetére
Csak kellett volna nyomnod egy ctrl + f5-öt, én is akörül adtam le 2 csomagra is a visszajelzést.
Banggood-on a retro fanoknak előrendelésben Floppy formájú 5000 mAh powerbank kötelező vétel.
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Gearbest-ről megjött a filléres csomag összeállítás. Svéd posta, no TN, dec 21-én adták fel. Ennyit arról, hogy minden svéd postás csomag legalább 60 nap, ha nem több.
Volt benne röppentyű, világító kártya, illetve 2 láthatatlan toll. Meg nem mondom mennyibe kerültek, de valami pár forint karácsonyi akcióban, szóval annyit megértek. Főleg, hogy mind ajándék.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Avicularia #39028 üzenetére
Most nem tudom, hogy direkt nem fogod amit írok, vagy csak ugratsz... Mozog a cucc, már elindították, és, de van annál frissebb. Amit linkelsz még mindig csak azt mutatja az enyémre:
"12/28/2015 6:31 PM Direct Link, PostNord Receiving HUB Item received for processing"Míg az általam linkelt oldal:
"08/01/16 01:44Order departed on flight from origin"Nem tudom ez a kép mond-e valamit (szerintem mindent):
A másik fele a dolognak, meg, hogy én úgy tudom, hogy a svéd postás csomagokat kezeli a 17track, minő meglepő az én TN-emet és sok másét (BG-től) nem kezeli, azért, mert nem sima svéd TN, hanem "directlinktrackedplus"-os.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Avicularia #39001 üzenetére
Össze vissza írnak a nyomkövető oldalak mindent, itt még 01. 01-es bejegyzés van, bezzeg az orosz nyomkövető már azt mutatja amit te mondasz.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Jött ma a bankkártya "svájcibicskából" 3 db 100 Ft-ért Gearbest-ről nov. 30-án adták fel... Nem kapkodták el, ezzel szemben BG-ről vettünk egy sálat barátnőmnek, január 3-án adták fel és ma jött meg, elég jó a minőséges szürkét vettünk, azt is kaptunk szóval patent. Aztán a másik, a már említett 50 db telefon/pass tartó január 4-én adták fel eBay-es bejelölés szerint (3-án vettem) a csomagon sajnos nincs feladási dátum, de legrosszabb esetben is 9 nap amiből 2 nap a hétvége. (Utóbbihoz van a fake TN, erről már írtam, annyit mutat, hogy megjött a reptérre a feladó országban. Szóval vigyázzatok az ilyenekkel, még mindig csak a 2 betű 9 szám 2 betű a hivatalos.)
Nem tudom mit művelnek, de begyorsultak.
krisztianAMG
Irfanview csoportos szerkesztésben átméretezés.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
andrisbandi #38959 üzenetére
A sincerity a fő accountja és a Sandisk-kel volt valami balhéja, hogy "megtiltották" neki az exportot vagy ilyesmi. Sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
agent_k #38882 üzenetére
Az ilyen programokat a saját tapasztalatomból kerülöm. LG G3-am van (ha ez érdekes) feltettem pár ilyen programot, mert azt hittem, hogy csak az egyik fos, de érdemes módon a fizikai mérő 1.75A-t írt, míg a program 10 mA-t, aztán feltettem egy másikat az néha felugrott 15 mA-re, de csak nem akart működni. És akkor hagytam abba.
Más:
5 órás BlitzWolf kábelt próbáltam, 0:00:10-kor kattintottam és már sold out volt mind.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Jött ma egy 54 részes bitkészlet egy az egyben iFixit "koppintás", kicsit olcsóbban... Elég jó minősége van, nem szeretem a "normál" méretű biteket, mert ha süllyesztett a csavar, nem mindig fér be a bit a lyukba, így csak vékony bites csavarhúzókat használok. Biztos nem bír annyit, mint egy Beta, de ennyi pénzért nekem tökéletes.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Donki Hóte #38749 üzenetére
Nekem is ma jött egy zöld lézer és az enyémmel nincsenek ilyen problémák. Mondjuk az enyém az 301-es nem tudom mi a különbség, de ennek mindene patent. Völgyes részen lakom és egyik dombról simán átvilágítottam vele a másik dombra, ~500 m tuti, ha nem több légvonalban. Elég jó cucc.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
betyarr #38603 üzenetére
Miért kellene a tüsszentőpor? Ha nem éred el a $10-t, akkor nem tudod használni (ez nálad mindegy), ha elérted, akkor Preorder cuccokhoz nem kellett nekem tüsszentőpor. Az a kábel reméljük olyan lesz, mint az 1 méteres és ugyanúgy "kisimul", de mivel preorder így még senki nem tud róla mondani semmit neked. Ingyen kapod a kábelt úgymond plusz kapsz még $1 kedvezményt a töltőből is, jó biznisz.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
betyarr #38601 üzenetére
Melyik BlitzWolf kábelről van szó? Az 1 méteres, amit már lehet kapni, annyira rugalmas, hogy felcsavarva jön, de kb. egyenesre "kihajlik", ha kicsomagolod. Preorderekre is használható minden kupon elvileg. (A $10-$5-os kupon tuti és pontot is lehet elvileg beváltani.)
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
coolicool_hu #38579 üzenetére
Autóstöltő, lámpáskábel kombó, jack-jack kábel már a fiókban lapul, már csak az OTG adaptert várom tőlük.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Akinek nem tetszett eddig a fekete sima BlitzWolf kábel, az mától előrendelheti a "szép" színeseket, a rózsaszín biztos jól mutat egy Pink Xiaomi Bank-kal.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Vertigo18 #38528 üzenetére
Paypal is zárolja a pénzt neki, szerinted különben, hogy tudsz eBay-en keresztül vagy Paypalon keresztül ügyet nyerni? Akkor a PP fizetné vissza? Dehogy.
B-L-A-C-K
Nyilván az, hogy mit ír neki az ember, és mit tesz az más, de már más is írta, hogy visszakapta a pénzt és pozitívat adott, ha jól emlékszem. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
nelsonmanian #38444 üzenetére
Bármire, ahol van egy "cső" vagy rúd. Én nem mesélek, mert nekem nincs, de lenne pár ötletem. De nem mindenki ugyanúgy, ugyanolyan helyen él, és ugyanazt csinálja, szóval attól, mert te nem tudnád még mire használni, másnak lehet hasznos.
Pl.: Erkély stb.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
nelsonmanian #38432 üzenetére
Kár, hogy nem csak kocsiba lehet felrakni és nem csak kormányra, attól, hogy arra találták ki, még számtalan más helyre fel lehet rakni.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Autós kormányra rögzíthető tartó Zapals-on, csak új regisztrálóknak.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
werszomjas #38410 üzenetére
Persze, melléküldték, mint nekem számtalanszor a megye másik felébe... Aztán postafordultával küldték és másnap megkaptam...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
werszomjas #38404 üzenetére
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
vwpolopg #38398 üzenetére
Lesz ez még 600 Ft / 3 db-ért.
(Ha nem sajnálsz $1-t, akkor próbáld ki azt a touch-ost, amit eBay-ről linkeltem, kapcsolható, sőt fényerőt is tudsz szabályozni rajta és nekem jobban is tetszik, szeretem a "puritán" dolgokat, amikor látszik a "belső")
BlitzWolf F1:
Ja, igen, azt a 3 Ft-ot biztos megérte, amennyiért mi megkaptuk.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Vasinger! #38351 üzenetére
Nem kell bejáratni? Még a fülhallgatókat is be kell... Nem küldtem még maxon, mert tényleg keveset használtam, de nekem tetszik a hangja. Nem fogja a mély leszakítani a fejed nyilván, de szerintem ezt ilyen kis méretben elég nehéz amúgy is kivitelezni.
Gondolom ez is szállításonként eltérő. A Xiaomi ezzel nagyjából pariban van, kicsit jobb talán a fényereje az eBay-esnek a Zapals-osat simán lenyomja a kicsi is, ha lesz időm egyszer csinálok tesztképeket, de ahhoz jobb idő kell, mert ez inkább kinti projekt.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
DJGABI #38311 üzenetére
Megjött nekem is a Zapals-os lámpa, hát szerintem a brutáltól azért messze van. A Xiaomi is kicsit jobban világít, de ez keresztben lenyeli fényerőben.
Vasinger!
Én 3 Ft-ért vettem a BlitzWolf F1-et, még nincs bejáratva teljesen, de elég jól szól már így is, nem tudom mihez hasonlítani, mert nincs semmi hasonló cuccom.Megjött még a Zapals-os 3.5 mm jack - 3.5 mm jack kábel, sötét kék volt a képe, mondom kell egy olyan, kéket vettem persze, erre küldtek egy bugyikéket, vagy "Xiaomi" kéket.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
werszomjas #38231 üzenetére
Mi köze is lenne hozzá?! Maximum a válaszidőnek, méghozzá Amerika felé, ugyanis ott a BG szervere(i).
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Jackal2 #38084 üzenetére
Kínában már nem a multifunkciós kés a "divat", hanem ezek:
Multi - function Outdoor Knife Saber Card Multi Tool for Camping, Hiking etc
Switzerland Multifunctional Tool Business Card with LED Light -
DJ. Ru$y
nagyúr
Vettem egy REMAX kábelt, mert volt egy kupon aztán gondoltam elnyomom, ha már kizokniztam. Ma jött meg.
A mérő 1.85 A-t mér a saját kábelével műterheléssel (kicsit gatya a műterhelés szerintem), 1.75 A-t visz át ebből a REMAX szóval nem rossz. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Banggood-on jön két új Seenda töltő, BlitzWolf kihívó lehet?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Dluinet #38000 üzenetére
És tegyük hozzá, hogy nála a posta bele van kalkulálva az árba, mert ő fizet a postáért, nem ingyenes postával küldi a cuccokat.
fant0mi
Nagyon ügyes vagy, kár, hogy nekem az utóbbi 4-5 rendelésem eBay-en kicsúszott az utolsó kézbesítési határidőből jelenleg is van 2-3 olyan csomag, aminek 01. 07 a kézbesítés utolsó dátuma és nincs még itt. Nem parázok védve vagyok... Ha holnap nem jön meg várok egy hetet, majd írok nekik, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- Split Fiction - Máris túl az 1 millión
- Formula-1
- Ubiquiti hálózati eszközök
- League of Legends
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Steelseries Apex Pro
- Steelseries Nova 7 Wireless
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest