- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
olymind1
senior tag
válasz HELLAFLUSH #13 üzenetére
Szerintem ha hoznak egy Division 2 színvonalat, akkor nagy gond nem lesz vele.
-
HELLAFLUSH
őstag
Én majd a Ubisoft-os Sz*rtWárszra leszek kíváncsi.
-
addikt
Jaj a Republic Commando nagyon tetszett, pár hónapja játszott vele VR_Pisti és egy ideig rátapadtam a streamre, Star Warsok közül szerintem az jön be nekem az egyik legjobban. Ráadásul ha jönne egy új olyan rész és Co-opban is lehetne játszani, az fantasztikus lenne!
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Raysen623
addikt
Fallen Order egy kakukktojás lett, mert akkora lett a szarvihat SW témában EA körül, hogy nem szóltak bele annyira a játék fejlesztésébe gondolom.
#8Maxxy10: ne kapkodjuk el, előbb kijátszanám az első részt ha már megkaptam ingyen a PS5 frissítést rá.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
olymind1
senior tag
Se Mass Effect, se Dragon Age, se Star Wars, pont ami érdekelne tőlük, akkor számomra nem sok érő lesz az idei EA Play Live.
-
myckey
veterán
Gyakorlatilag nagyon rendben van a Fallen Order.....mindenféle klassz eladási, meg stb dolgokat produkált a nagyérdeműnél. Sikeres lett.
Én is ennek a folytatására várok, mivel már volt is róla szó.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Montanaxy
aktív tag
C&C Renegade Remake is jöhetne.
-
melega
őstag
Kíváncsi vagyok Dead Space remake bejelentés lesz e vagy bejelentik a Negativ Atmosphere kiadási dátumát.
-
Giovan!
addikt
Előbb-utóbb csak ki kell adniuk egy folytatást a Republic Commando-hoz, én ráérek
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Fitzgerald
veterán
Jól van, nem számítok. Csak BF2042 gameplay legyen.
-
addikt
Csak a régi BF2-t kéne remasterelni, nem kiadni az ötvenedik lootbox szimulátort.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest