- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gigabyte alaplap topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Ez inkább valami doom eternal light...
Nem értem én ezt a dolgot.
Itt a shadow warrior 1-2 amik remek játékok. Ott a doom eternal ami számomra még remekebb. Viszont az nem áll össze hogy a shadow warriorból miért kell doom eternalt csinálni? Amennyire jó ez az össze-vissza repkedés a doomban, annyira tűnik nekem nem idevalónak, sőt ebben a kivitelben egyenesen gagyinak... -
batman91
őstag
Remélem elengedik azokat a nagy pályákat, baromi unalmasak voltak és folyamatosan ismétlődtek. Semmi változatosság nem volt rajtuk csak a kezdő pont és az ellenségek elhelyezkedése + 1-2 feladat. Amikor már 5x-re mentem ugyan oda csak más elrendezésben kezdett idegesítő lenni. Inkább legyen olyan mint amilyen a 2013-as volt, az sokkal jobban bejött. De ez inkább valami Doom Eternal szerű lesz szerintem, legalábbis arra hasonlít.
-
Daelion
őstag
Várós a játék még mindig talán csak annyi a fenntartásom amit megfigyeltem, hogy ez inkább ilyen kisebb zárt pályákon fog játszódni arénákra fókuszálva?
Nekem bejött 2-be a nagyobb pályák/zónák amik voltak de lehet itt is van csak nem mutatják vagy nekem maradt ki.
-
Ez oszt igen öcsém, megy benne a dara rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gigabyte alaplap topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Építő/felújító topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Diablo IV
- Garmin topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest