Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
Az Avengers játékra nagyon kíáncsi vagyok, szerintem óriási potenciál van a franchise-ban.
Választható karakterrel játszható sztori, különböző képességek, coop, PvP, mindent el tudnék képzelni. Aztán gondolom belelóg a kezem a bilibe, de reménykedem.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #10 üzenetére
Minden szava igaz.
Fred23 Én csak azért nem válaszoltam a kommentedre, mert bármit írnék, nem értenéd. Én sem értettem évekig. Ezért tudom, hogy kár a szóért. Vagy rájössz magadtól egyszer, vagy nem.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
10 milliónál többnek tűnik pár PC-s fafej (ennyit adtak el az Uncharted 4-ből)? Még LnB is vett inkább konzolt, pedig évekig fikázta ezt a generációt, de csak beadta a derekát, aztán most a földről szedi fel a haját kalandozás közben.
A játékosvilág legnagyobb hülyeségének gondolom a platformfétisizmust, a legjobb gamer élményektől fosztod meg így magad. Szvsz.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Fred23
nagyúr
Nem tudom, miért nem adják pc-re az Unchartedet, és abban sem vagyok biztos, hogy ez kifizetődő nekik; rengeteg örök pécés van. Nem tudom, hány százalékuk befolyásolható, aki hajlandó akár konzolt is venni egy sorozatért, de többnek tűnik az elszalasztott számítógépes játékosok tömege. Rengetegen boldogan fizettek volna ezért a játékért, de csakis pc-n! Én soha, semmilyen játékért nem fogok konzolt venni. Vagy pc, vagy ha az nem működhet majd valamiért, akkor többet fogok kerékpározni, és régi játékokkal játszani.
-
Fred23
nagyúr
Engem csak a Shadow of the Tomb Raider érdekel tőlük, de az nagyon.
-
Garrick
csendes tag
Egy FF VII Remake bejelentés, hogy ennyi év után végre elkészül és boldog is leszek.
-
.LnB
titán
FF VII, FF XV Episode Ardyn?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest