Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Elbűvölő a Nintendo. Még sosem volt Nintendos játékom, de nagyon tetszik a koncepciójuk.
-
Hunner
senior tag
Jah 90%...
Végül is, nem volt ott a Splatoon, a Star Fox U, SSB, Bayonetta 2, Xenoblade Chronicles X.
Felsoroltál 4 címet én meg ötöt. Hogy is jön ki a matek?[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
AAAgold
senior tag
mario, joshi, gomba, zelda... ez volt a 90%-a a bemutatott újdonságoknak - fantasztikus
oké, hogy ezek jó játékok, de lehet, nem a hardware erőssége/gyengesége miatt nem viszik a wiiU-t mint a cukrot, hanem mert kicsit sok már az a bizonyos bőr
"Miért imádják az aranyat? Nem lehet megenni..."
-
nuke7
veterán
-
nuke7
veterán
nagyon érdekes. 5percig bírtam nézni...
https://youtube.com/user/nuke7
-
oriic
HÁZIGAZDA
NÉzhető felvételről.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Köszönöm mindenkinek a részvételt, találkozunk a jövő E3-on, remélhetőleg már helyszíni tudósítással.
Live-Die-Respawn
-
Ébenhercegnő
csendes tag
Mikortól lehet majd vissza nézni,mert nagyon lemaradtam róla? :S
Xbox One FTW!
-
MasterMark
titán
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Sajnos túl sok játék csúszik itt is át 2015-re.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
MasterMark
titán
Juuj, ez a Xenoblade Chronicles érdekesnek tűnt.
Switch Tax
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Nagyon cuki ez a fonal-dizájn
-
Malachi
addikt
azt senki nem mondhatja, hogy a Nintendo nem próbálkozik egyedi megoldásokkal. ez a báb, amibe adatokat töltenek fel, meg érintésre feltöltődik a programba... pff, hehe.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na hajrá mindenkinek.
Live-Die-Respawn
-
bbTamas77
aktív tag
válasz Dr.F.E.R.I. #26 üzenetére
Én nem várok Nintendo-tól nagy durranást.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #26 üzenetére
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
The hype train is coming...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
sz.balazs.95
veterán
csak hogy addig se unatkozzon senki: [link]
(nem tudom, miért, de mostanában tökre rákaptam erre )Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz sz.balazs.95 #21 üzenetére
A Live chatet ugyanúgy mint a tavalyi eseménynél az USTREAM segítségével valósítjuk meg.
Alapból vendégként lehetne csak belépni a beszélgetésbe, de amennyiben regisztráltok egy accountot az http://www.ustream.tv oldalon és a Prohardver/Gamepod-os neveteket adjátok meg, úgy azon a néven vehettek rész a chatelésben. Egy perc az egész, semmi kötelezettséggel nem jár és a műsor után akármikor törölhető az account. Így én inkább ezt tanácsolom, egyszerűbb lesz így beszélgetni és kényelmesebb is mindenkinek.
Moderálás ugyanúgy lesz a chatelés közben is (nevekre is), plusz maga a LIVE chat csak a STREAM ideje alatt lesz elérhető.
Maga a chat háromnegyed 6-tó lesz elérhető egy link formájában a cikk alján.
Live-Die-Respawn
-
sz.balazs.95
veterán
a lájvcset egyébként merrefelé található ill. milyen módon lehet használni majd az adás alatt?
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Shatterstar
aktív tag
válasz sz.balazs.95 #19 üzenetére
Erre a naaaagy bejelentésre vagyok a legkíváncsibb az egész E3-ból! Amit eddig elhintett nekünk a Nintendo az minden volt csak épp lelkesítő és innovatív nem
Igazán nem vagyok kárörvendő,de ha megint a vízvezeték szerelőt & a szőke kobold haverját húzzák elő a kalapból, akkor én lemondok róluk. Kéne már valami ütős cím vagy handheld konzol amivel nyomulhatnának! De egy módosított Wii U-t sem vetnék megWhy are you wearing that stupid man suit?
-
AAAgold
senior tag
naja
csak ha az ember meghallja, hogy nintendo stand és újdonságok - akkor az "újdonságok"-ból valahogy mindig a mario és a zelda legújabb része lesz
jók ezek a játékok, meg élvezetesek - de talán már egyéb húzónevek is kellenének, nagyobb mennyiségben
-
törölt tag
válasz Dr.F.E.R.I. #10 üzenetére
Akkor te mázlista vagy, mert én a platformerekben már az első akadályt sem birom átugrani
-
sz.balazs.95
veterán
-
ldave
félisten
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Semmi 'nagy' nem kell, csak valami amivel szívesen játszik az ember. Ettől a sok agyatlan lövöldétől, meg vérben tocsogó horrortól már megcsömörlöttem az évek során (vagy szimplán csak öregszem).
@Dave: találó, ismerem én is.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz sz.balazs.95 #7 üzenetére
Ez van, valaki a GTA 5-re, a Halo 5-re, az Assassin's Creed 5-re vagy a Battlefield 5-re izgul.
Más meg a csőszerelőkre.
A Slime draws near! Command?
-
AAAgold
senior tag
én hallottam egy pletykát egy hatalmas újdonságról, valami piros ruhás vízvezeték szerelőről van szó, állítólag baromi egyedi és innovatív lesz
meg valaki csinálhatna már egy játékot egy zöldsapkás kiscsávóról, aki kiskarddal meg pajzzsal rohangál és valami királylányt akar megmenteni - ilyet se látott még a világ
-
KisDre
senior tag
válasz Dr.F.E.R.I. #4 üzenetére
S a Nintendo-tól válsz megváltást? Félre ne érts, nincs bajom velük, sőt, de nem hiszem hogy ők jelentenének be valami hűű de nagyot.
KisDre.artstation.com
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Jó lenne, ha legalább a N kitenne magáért idén. Eddig nem vagyok ettől az E3-tól hanyatt vágódva.
-
oriic
HÁZIGAZDA
No reméljük itt is lesztek azért páran.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mikrotik routerek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Milyen TV-t vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- ASUS ROG Ally
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest