Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz
pr1mzejEE #22 üzenetére
Egyetértek, bár nekem is elég furának tűnik ez a megyek Paxtonnal szövetkezve, wtf?? Azért nagyon ne kavarják már meg az amúgy is elég kusza történetet...
Első rész top 10ben van nálam, 2. rész is jó volt [bár annyira nem volt paráztatós mint az elődje], annak a vége kicsit sokkolt, ezért kíváncsian várom ezt is. Remélem valami értelmes folytatása lesz a sorozatnak...
-
pr1mzejEE
addikt
Hát nekem személy szerint tetszett a második rész, inkább kipróbálnám ezt is utána alkotnék véleményt
-
Findzs
addikt
ez is xar mint a moha új része
az első király volt a multija is erre most meg előállnak ezzelmintha nem is ugyanaz a játék lenne
csúsznak a lejtőn lefelé -
Tikakukac
titán
Érdekes ez tény és való, de mondjuk abból a szempontból jó hogy valaki lövöldözhet, valaki meg tolhatja a trancsírozós részt Fettel. Én itt a coop- módot ilyen "kell a népnek akkor megadjuk" dolognak érzem, más játékokban van értelme de itt nem sok, ilyen formában meg főképp...
-
BalaNce87
addikt
Nem vagyok fear-es mert para nekem túlságosan, de eltudom képzelni hogy ez is azért jött hogy ilyen gizdán írhassák hogy F3AR.
-
keIdor
titán
Na erre csak egy valamit tudok mondani:
"Capitalism is a dirty business" Niko Bellic
Ez már nem FEAR. -
Sicilian
addikt
Én csak az 1-et nyomtam, de az elég volt...
-
Johnny Cage
addikt
rögtönzött tucatjáték egy garázscsapattól... nincs más hozzáfűznivalóm. (ps: az első játéknak nagy rajongója vagyok)
-
Vistaboy
veterán
Nem tudom, miért nem adták ki őket egyszerre, mindenesetre megérkezett a videó harmadik része is, amit beletettem a hírbe.
Úgyhogy aki még a harmadik részt nem látta, az nézze meg azt is.
-
v!ct0y
veterán
Hát ez szánalom...
Ezt ki merik adni fear3 névvel ? Köze sincs hozzá. A 2 is szar volt de ez botrány. -
Daczy
aktív tag
Nagy FEAR fan vagyok, de ez ezt én semmiképp nem nevezném FEAR--nek...
Ez egy sz@r. Mióta füstöl a Fettel? MEghát mióta ismerjük a Point Man arcát? Meg mióta vannak együtt?F@sság... Illúzióromboló....
-
Gude
senior tag
Az első részt elő is veszem.Kell egy kis nosztalgia
-
Gude
senior tag
2.rész csalódás volt,de a 3.-at nagyon várom
-
Kr/\toS
senior tag
Ennyit erről. Nyugodtan lehet mondani hogy 1 kalap szar.
Azt nem értem hogy az első résszel szépen lefektettek olyan dolgokat amiket soha senki nem használt addig, közelharc, karate, pörgős tűzpárbajok. Erre tessék ahelyett hogy ezeket a tulajdonságokat domborították volna ki,ezeket elhagyják és utánamennek codnak; mikor a legtöbb játékban visszaköszön minden olyan elem amit az első fearnél alkottak meg( lásd:. bulletstorm)
Találatjelző hud egyjátékos módban.... most ez komoly? Vicc.Az egész művészeti rendezésről tehetségtelen útkeresés az ami lejön a számomra.
-
Tikakukac
titán
Ez is rendben lesz mint a többi rész, a polcon a helye nomeg a gépen felrakva
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Warner kiadott egy három részes videót a F.E.A.R. 3-ból, melyben a játék kooperatív módját mutatják be nekünk.
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest