Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz pr1mzejEE #22 üzenetére
Egyetértek, bár nekem is elég furának tűnik ez a megyek Paxtonnal szövetkezve, wtf?? Azért nagyon ne kavarják már meg az amúgy is elég kusza történetet... Első rész top 10ben van nálam, 2. rész is jó volt [bár annyira nem volt paráztatós mint az elődje], annak a vége kicsit sokkolt, ezért kíváncsian várom ezt is. Remélem valami értelmes folytatása lesz a sorozatnak...
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
pr1mzejEE
addikt
Hát nekem személy szerint tetszett a második rész, inkább kipróbálnám ezt is utána alkotnék véleményt
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Findzs
addikt
ez is xar mint a moha új része
az első király volt a multija is erre most meg előállnak ezzelmintha nem is ugyanaz a játék lenne
csúsznak a lejtőn lefelé"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Tikakukac
titán
Érdekes ez tény és való, de mondjuk abból a szempontból jó hogy valaki lövöldözhet, valaki meg tolhatja a trancsírozós részt Fettel. Én itt a coop- módot ilyen "kell a népnek akkor megadjuk" dolognak érzem, más játékokban van értelme de itt nem sok, ilyen formában meg főképp...
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
BalaNce87
addikt
Nem vagyok fear-es mert para nekem túlságosan, de eltudom képzelni hogy ez is azért jött hogy ilyen gizdán írhassák hogy F3AR.
-
keIdor
titán
Na erre csak egy valamit tudok mondani:
"Capitalism is a dirty business" Niko Bellic
Ez már nem FEAR.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Sicilian
addikt
Én csak az 1-et nyomtam, de az elég volt...
nothing is true everything is permitted..
-
Johnny Cage
addikt
rögtönzött tucatjáték egy garázscsapattól... nincs más hozzáfűznivalóm. (ps: az első játéknak nagy rajongója vagyok)
-
Vistaboy
veterán
Nem tudom, miért nem adták ki őket egyszerre, mindenesetre megérkezett a videó harmadik része is, amit beletettem a hírbe.
Úgyhogy aki még a harmadik részt nem látta, az nézze meg azt is.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
v!ct0y
veterán
Hát ez szánalom...
Ezt ki merik adni fear3 névvel ? Köze sincs hozzá. A 2 is szar volt de ez botrány. -
Daczy
aktív tag
Nagy FEAR fan vagyok, de ez ezt én semmiképp nem nevezném FEAR--nek...
Ez egy sz@r. Mióta füstöl a Fettel? MEghát mióta ismerjük a Point Man arcát? Meg mióta vannak együtt? F@sság... Illúzióromboló....[ Szerkesztve ]
-
Gude
senior tag
Az első részt elő is veszem.Kell egy kis nosztalgia
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
zcool
aktív tag
Sztem is..Számomra ez a rész is ugyan olyan jó, izgalmas és élvezetes lessz mint az előzőek, ezt már most látom.. (olyan F.e.a.r.-ös). . Várom nagyon!
Kr/\toS: Az meg ,hogy egy kalap szar, az egy kicsit túlzás sztem..
[ Szerkesztve ]
Legalább annyira vedd a fáradtságot,hogy pü-re válaszolsz!
-
Gude
senior tag
2.rész csalódás volt,de a 3.-at nagyon várom
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Kr/\toS
senior tag
Ennyit erről. Nyugodtan lehet mondani hogy 1 kalap szar.
Azt nem értem hogy az első résszel szépen lefektettek olyan dolgokat amiket soha senki nem használt addig, közelharc, karate, pörgős tűzpárbajok. Erre tessék ahelyett hogy ezeket a tulajdonságokat domborították volna ki,ezeket elhagyják és utánamennek codnak; mikor a legtöbb játékban visszaköszön minden olyan elem amit az első fearnél alkottak meg( lásd:. bulletstorm)
Találatjelző hud egyjátékos módban.... most ez komoly? Vicc.Az egész művészeti rendezésről tehetségtelen útkeresés az ami lejön a számomra.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Ez is rendben lesz mint a többi rész, a polcon a helye nomeg a gépen felrakva
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest