Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexcor
őstag
Nem is lesz benne a sziget?
Az egész játék a sziget és a gyönyörű táj miatt volt élvezetes.(szerintem)
Ja, meg az volt még benne a jó hogy nem volt annyira korlátozva a mozgástered játék közben.
A Crysis 2 a képek és videók alapján nekem egyáltalán nem jön be.Remélem nem lesz ilyen az egész játék és remélem lesznek benne kiírtásra váró kóreaiak is mert azokat sokkal élvezetesebb kinyírni mint az UFO-kat akiket,amiket több 1000 golyóval kell megsorozni hogy meghaljanak.Ráadásul még nem is lehet őket a falra kenni mert nincs vérük
A grafikával viszont nincs problémám[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
válasz Angel1981 #41 üzenetére
Elképzelhető: pl colin dirt1 és grid illetve dirt2. Dirt egynek szarabb volt grafikája és eszméletlen gépigénye volt. Míg az utóbbiak szebbek és jobban is mennek. Persze más kategória, de jó hasonlat.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Angel1981
veterán
Ilyen grafika kisebb gépigény mellett?
Merthogy ilyen ígéret is elhangzott.... -
feka007
veterán
Komoly ahogy kinéz, ez is flash lesz. De remélem benne lesz a sziget is, nem csak a város. Multiból is mutathatnának, egész jó volt az 1-ben is.
-
JoolsNOS
veterán
Ezeket a tesztvideólat mindig olyan looserek tolják
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Fortissimus
őstag
nagyon szep kepek
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Ryuu
tag
Na, engemet ez rohadtul nem izgat már. Valamiért nem jön át a hangulat videón keresztül. Ráadásul szinte halhatatlan vagy a nanoruhában, mivel több száz golyót kapott a videóban a csávó, mégsem sírt, hogy baja van, egyszerűen minden gond nélkül lőtt tovább.
-
Mappa
addikt
Elég sok film visszaköszönt nekem T2,Világok Harca,Cloverfiled....a hangok iszonyatosan jók benne
nem kötelező megadni
-
Psych0
őstag
Pontosan. lehet, hogy a fagyasztók maradtak a szigeten és ezek egy másik faj mondjuk goauldok, mert ezek a mechák annyira hasonlítanak az 1 rész űrlényeire, mint pl tealcre.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Psych0
őstag
tipikus. az emberiséget leigázná egy idegen faj, az amcsik akkor is inkább a politikai ellenfeleiket irtják. másrészt a cr1 ben volt egy koncepció az idegenekről, hogy 4-6 láb+karok meg tudnak repülni. itt meg mechvarriorosat játszanak kétlábú gépekben. persze csirkelábú bokaizülettel, mert az annyira idegennek hat(mint a másik 1000 helyen ahol már volt ez). Ez eddig nem bejövős.
amúgy a grafika szép.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
menalcas
őstag
Egyre jobban tetszik
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
jubilleum
senior tag
és a Crysis végén az anyahajós jelenet? Ott végig mezítelenül voltak....
és miért két lábon járnak? -
capulet75
addikt
válasz jubilleum #20 üzenetére
Azért néznek ki másképp mert páncélban vannak.Nekik is kell valami "ruci" különben marhára melegük lenne.A crisysben csak ott vannak ahol fagyott a táj.Itt meg nem,szóval logikus....
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
keIdor
titán
Látványos az biztos. Remélem nem lesz több 10k-nál.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
mrhitoshi
veterán
hát ez valami brutális
PS4
-
Silex
aktív tag
Azért ez elég jó. Pörgős lesz az már biztos, ha ehhez lesz egy feszített történet, amiben azért annyira nem vagyok biztos, ütni fog.
De nekem ez alapján a videó alapján bejövős, megvételgyanús mégis? -
wolfman
veterán
Azért egy épület nem pontosan ilyen lassan dőlne össze és kicsit több meg nagyobb találatnak is kellene érje. Arról nem is beszélve, hogy mikor leomlik a végén elfújná a hummert mindenkistűl a g(hapci)cibe!
Na de nem minősítem, majd ha kijátszottam...
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Yany
addikt
Egy nagyon kicsit Cloverfield utánérzésem támadt.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
littlelion21
addikt
Egész pofás lesz.
-
jubilleum
senior tag
Most az idegenek teljesen máshogy néznek ki... nagyon meglettek variálva,
-
capulet75
addikt
Gépigény?Sztem beszarás jó lesz,nagyon várom már.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
P00By
nagyúr
válasz dangerzone #16 üzenetére
Mintha a kijelző alatt 4 gomb lenne, akkor viszont nem az.
Nem találtad elég viccesnek, azért törölted?
-
JoolsNOS
veterán
Jó lesz mint játék, csak nincs még most sem crysis hangulat. A gépek hangja tiszta transformers.
-
Thome
veterán
A játékélmény még elmegy, de a grafika az egyenesen sz@r.
Viccelek.
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
Ohohó...na ez de nagyon állat!
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Enton
addikt
Pont ez a lényeg.
Le kell őket puffantani.
Amugy brutálisan jó kis videó, de kiványcsi lennék már egy pc-s videóra is, hogy ott mennyivel szebb, ha szebb."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
akangels
tag
Jónak tűnik de azért nekem kicsit ellensznves ez a fel alá rohangáló űrbéli akármi...
-
Sicilian
addikt
Ez nagyon komoly !
nothing is true everything is permitted..
-
P00By
nagyúr
Szifon reklám befigyel a videón is meg az egyik képen is
-
dangerzone
addikt
A grafika brutálisan jó. De remélem azért a játékélményre is rátesznek pár lapáttal.
Meg ez elég fura volt, hogy a csávóba belelőttek 6000 golyót, aztán meg sem halt, ment tovább. -
gábbor
tag
kicsit nehézkes az irányitás gamepad-el, ez látszik a videóból is.
-
ProEvoFan
nagyúr
ezek a képek brutálisan jól néznek ki
remélem a gépemen mediumban elmegy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HP EliteBook / ZBook topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest