Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz Barbarossa88 #8 üzenetére
Hát azért az 1 se volt éppen nehéz, inkább voltak olyan dolgok amik szimplán idegesítőek voltak benne.
-
Black Dragon
addikt
Aki nem szereti az ac t az nem ember.
De most komolyan, rohadtul jó ez a játék, főleg ez a rész lesz állati, alig várom.
-
Fortissimus
őstag
en is meg csak az elejen vagyok vele, de ugy latszik ideje belehuzni
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...Keep your eye on the donut and not on the hole
-
Barbarossa88
csendes tag
PSP-re AC Bloodlines van, ez pedig Brotherhood.
Amúgy nekem is az 1-es a kedvencem, a környezet miatt: keresztes háború, templomosok, Szentföld. Tökéletes. Egyedüli negatívum számomra az volt, hogy Altair nem tud úszni.
A 2-es pedig tartalmaz sok extrát az 1-eshez képest a harcolásban, csak szerintem túl könnyűre sikeredett. Remélem a Brotherhood nehezebb lesz.
-
törölt tag
kedvenc játékom az AC főleg az 1 rész!
ez is jónak tűnik! ( a psp s vrerziónak nem ugyan ez a neve? mert az már gegy ideje megjelent:S)
-
EczkE
veterán
Most már egyre jobban kiszeretném próbálni ezt a játékot.
Asszem mindenféleképpen!
-
johni86
tag
A 2 nagyon zsír lett, nem tudtam letenni. Multira kiváncsi leszek, remélem eltalálják. A harcrendszer mintha kicsit változott volna, csak jönne már
-
Alexios
veterán
Nocsak, Ezio-t láthatjuk még így? Nagyon komoly lesz, várom már a sztorit, azt hittem csak Rómában lesznek események
-
Rossi
addikt
válasz GegeWarrior #1 üzenetére
Én még nem értem végig a második részen, de szívesen rátenném a kezem erre is.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
GegeWarrior
senior tag
Jujj ez kell most Biztos király lesz Kíváncsi leszek a multira
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest