Új hozzászólás Aktív témák
-
talpalavalo
aktív tag
nem sok, de legalább ez is valami
Látunk valami kézzelfoghatót
-
JanR
addikt
Varom a jatekot, akar meg akkor is, ha 2012 utan lesz, addig is hibernalom a gepem
A kepregeny az nagyon kemeny
-
Robi BALBOA
őstag
"há ez sose a paráról volt híres" -Ez így van, inkább a daráról volt híres!
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Dyingsoul
veterán
A képregény nagyon tetszett!
Haláli és milyen igaz!
Egyébként ezt az erzsi mamás LG optimus-os reklámot levehetnétek, mert már erzsimama vigyorától majdnem rámjött ma az epilepsziás roham...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
fasirTTT
őstag
én sosem dukenukéztam, de ha ez kijön (ha kijön) kiváncsi vagyok rá, hogy mennyire lessz fasza game
mert a reklámmal már eladta magát -
Breki's
tag
Come get some!
Breki's
-
RootRulez
félisten
"Hmmmm, most kitározok belétek *****" (D.N.)
═════════════════════════════════════════
-
edward2
addikt
Fanyalgásról: mi volt az a játék amit sok sok év után adtak ki űrben játszódik és ilyen mágneses szallagokon lehetett fejjel lefelé meg összevissza mászkálni egy indián csávóval.
Na arra sokat kellett várni mégis elmúlt évek legemlékezetesebb játéka számomra.
-
RpPRO
őstag
Ilyen (unalmas) marketing dumat vartam. Zartkoru, meg tilos volt videozni, stb, DE hogy-hogynem valakinek sikerult kicsempesznie kepeket. Haha..
A piszoaros kep nagyon nagy.
Talan tenyleg keszul vegre valami, alig varom, h 2016-ban jatszhassam vele.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
jobbman
tag
Ha csak 2x jobb grafikája - persze játékélmény is lehet jobb - lesz, mint a a Duke Nukem 3D-nek, akkor már jó.
Régi PH-n: jobbman felhasználónak 84 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Frissítve: 2013.09.14
-
koxos:8]
senior tag
Jó kis game lesz ez majd.
-
Archer
őstag
Most akkor milyen motor van alatta? Mert ez nekem inkább tűnik id Tech 4-nek mint Unrealnak.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Teszla_
senior tag
Szerintem lényegtelen, hogy milyen lesz a grafika, a hangulat legyen a topon és kész
Amit láttam belőle, az nekem tökéletesen megfelelne. -
KIrály!!!!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Szerintem sohasem fog megjelenni,ráadásul ezek a képek nemigazán néznek jól, ki
duree54
-
simi762
tag
Ahogy elnézem a 12.képet, egy kicsit tulzásba vitte a plasztikát , meg a botoxot a kicsike.
Meg ezek a lesbiző sulis lányok, sem tudom, hogy mit keresnek benne -
LeslieG Jr.
őstag
Hát szerintem sem fog nagyot durranni.
Régen a süllyesztőbe kellett volna hajítani a projektet.
[ Szerkesztve ]
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
-
Angel1981
veterán
Lehet, mégis lesz belőle valami?!?!?!?
-
antikomcsi
veterán
Szerintem is ennyi idő után bármit is adnak ki, fanyalgás lesz belőle.
-
deedee
őstag
tehát akkor elvileg TÉNYLEG készülget a gém?
-
Titan44
tag
Nagyon bele kell rakniuk szívet-lelket, hogy megtérüljön a rengeteg várakozás. Csak robbanjon jó nagyot!
A kilencvenes évek zenéi: https://www.facebook.com/ilove90sclub
-
JoolsNOS
veterán
Na egész jó lesz ez, mondhatnám várós, de már kb a quake2 enginesre is ezt mondtam
(#1) megint én: há ez sose a paráról volt híres
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Morden24
nagyúr
Ez a képregyény nagyon jó
Sectumsempra - For Enemies
-
mephi666
nagyúr
nálunk volt máskor PAX Tv, de azon soha nem mentek ilyen jó műsorok
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Az a képregény nagyon nagy.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
megint én
őstag
:SSS Én ennél komolyabbra illetve parásabbra számítottam. (pl Doom3)
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy látogató stikában készített jó pár képet arról a zártkörű Duke Nukem bemutatóról, ahol a játék legújabb trailer-jét vetítették le.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest