- Laika: Aged Through Blood - A hónap végén Switch-re is befut
- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
Új hozzászólás Aktív témák
-
P100
senior tag
Akár újra kéne kezdeni, akár nem, mindenképp óriási sikere lenne és maximálisan megérné megvenni a jogait. Ebben teljesen biztos vagyok. Szinte marketingre sincs szükség, mivel szerintem minden játékos hallott már a Duke Nukem-ről, aki mégse, az majd informálódna a hírportálokról (minden oldalon kiraknák a hírt, hogy mégis lesz DN Forever).
[ Szerkesztve ]
Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier
-
Morden24
nagyúr
Abban viszont igazad van, hogy valószínűleg nulláról kell írni a játékot, de szerintem még így is sikere lenne az évek óta folytatott hype miatt
Itt a gond. A játékot megcsinálni teszem azt, két év. Eddig azért volt a DNF-ről (így is minimális) hír, mert először készült, aztán szoptak, aztán tönkrementek. Az egész hónapok alatt el fog tűnni, évek alatt meg el is felejtik a francba. Tehát aki bevállalja a DNF-et, az bizony kőkeményen rákészület a marketingbüdzsé bőre eresztésére.
Amúgy ne fejejtsd el, patinás címeket és dögnagy kiadókat is megérinthet az, hogy pár év alatt beérik egy adott játék negatív hírneve. Ezért kényszerült az EA arra, hogy szétdarabolja az NFS-t.
én pl. nagy eséllyel megvenném
Én mondjuk sosem voltam Duke fan, de ameddig egy Starcraft II-őt vagy szinte bármilyen Bioware játékot lazán előrendelek és magas ívben teszek a review-kre, addig egy Duke Nukem esetében jó alaposan utánanéznék, és valszeg ha jó, akkor is csak mérséklődött áron venném meg. Ez persze én vagyok, de tartok tőle, hogy akiknek nem ismeretlen a cím és történetesen nem fanboyok (tizenX év szopatás után igen sekély tábor lehet), azok valszeg egytől egyig fenntartásokkal kezelnék.
Sectumsempra - For Enemies
-
Narxis
nagyúr
Szerintem nem ilyen összetettek az emberek, mikor egy CnC 4 az eladási listák élére kerülhet...itt a játéknak akkora híre van, hogy marketingre nincs akkora szükség mintha egy ismeretlen nevű játékot dobnának a piacra. Abban viszont igazad van, hogy valószínűleg nulláról kell írni a játékot, de szerintem még így is sikere lenne az évek óta folytatott hype miatt, bármennyire is szemetek voltak, én pl. nagy eséllyel megvenném, de legalábbis nagyon el kellene rontaniuk, hogy azt mondjam nekem ez nem kell. A videó egy az egyben tetszett, szerintem a grafikával sincs sok baj.
De persze nagyon kicsi az esély itt bármire is a jogi huzavona miatt.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Morden24
nagyúr
Persze nem árt némiképp felfrissíteni a grafikáját és feltuningolni a játékélményt.
Talán pont azért nem veszik meg, mert az egész egy nagy semmi, és nulláról kéne kezdeni.
Egyébként gondolom a jogok a Take2-nél maradnak.Hogy osztatlan világsikert aratna, azt részemről kétlem. Legalábbis ahhoz hatalmasat kéne alkotniuk, mert a rajongótábor valszeg maximális kétkedéssel fogadna egy elkészült terméket (jogosan), a casual-ok meg ha egyáltalán hallottak DNF-ről, akkor csak, mint áprilisi tréfa, esetleg szánalmas vergődés.
Fel kéne építeni a nullából egy programot, egyidőben pedig fel kéne építeni egy működő brandet is, mert a 3DRealms gondoskodott róla, hogy a Duke franchise köznevetség tárgya legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
jók az arányok? vagy duke összement?
I humbly and respectfully decline™
-
P100
senior tag
Miért nem veszi át valamelyik fejlesztőcég?
Ennyi várakozás után elképesztő rekordokat döntene, kb. 2x-ese lenne sztem a játékeladások száma a Moder Warfare 2-nél. Nem csak a fiatal rajongók vennék meg, hanem azok is, akik az első Duke Nukemen nőttek fel. Minden idők legnagyobb világsikere lenne!
Persze nem árt némiképp felfrissíteni a grafikáját és feltuningolni a játékélményt.
[ Szerkesztve ]
Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier
-
Narxis
nagyúr
Nem hiszem el, hogy egy komolyabb kiadó nem látott ebben fantáziát. Ennél sokkal több és sokkal szarabb játékokat dobnak ki évente, egy Duke Nukem-el pedig ezt megtehetik? Elmennek a jó büdös francba.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Sirandrish
legenda
-
kingabo
őstag
Most ennek így mi értelme van? Nem adják ki, ahogy többen írták valszeg nem is létezik, de hogy sokan szarul érezzék magukat idobnak ennyi idő után is képeket, meg videókat.
ui: a galériával nem lehetne valamit csinálni? Ahol látszik az összes kép ott hangyafing méretű a kép, ha rábökök, meg új ablakban megnyitja, nem új lapon, azt be kell zárni, hogy meg lehessen nézni a következő képet.
-
Akos96
senior tag
Szerintem a Duke Nukem és a 4-es metró versenyezhetne!
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
zcool
aktív tag
válasz Sirandrish #32 üzenetére
Nem rossz ladik.. ha netán a nyári nyaraláshoz nem vna meg a kellő létszám, csak szólj..
Legalább annyira vedd a fáradtságot,hogy pü-re válaszolsz!
-
RepeatSector
senior tag
az összes tuti előre renderelt videó lehet láttátok a 2001-es trailert??? abba volt elméletileg gameplay de akkor olyan graffal???? meg nem csak az hanem pl E3-on is csak videókat mutogattak mást nem
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
Sirandrish
legenda
Hát kié lenne te kis butus
Természetesen meg leszel hívva legközelebbEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Janika!2
aktív tag
Kár ezért a játékért.. Régen 486-oson sokat játszottam a Duke Nukem 3D-vel... szerintem ez a játék is lett volna olyan népszerű mint az elődje volt.
-
Morden24
nagyúr
válasz Sirandrish #32 üzenetére
Nájsz
Nem tutaj, de nem is Tisza.
Viszont ha a tiéd, akkor szólj már lécci, ha legközelebb parti van[ Szerkesztve ]
-
ceia
őstag
Kétszer toltam végig az Atomic Editiont, szuper volt! Főleg a hangulata, és játszhatósága miatt tetszett, még ha nem is voltak 3d karakterek. Mondjuk picit zavart, hogy nem lőhetek jól hátba senkit Sokat játszottam vele bot ellen is, vagyis egy másik Duke ellen, amit a 'gép' irányít. Elég egyenlőtlen a küzdelem, mert az villámgyorsan ugrálva futkos, és halálpontosan céloz. De nem mindenhova tud menni, szóval minden megoldható..
A régi verziót még egyszer ki akarom próbálni, a 3D szemüveges módban. (piros/kék) Sajnos eddig nem sikerült beszerezni a szükséges hardvertA DNF-nek állati szép lett volna a grafikája, bár engem a képek leginkább a Redneck Rampage-re emlékeztettek.. (az is király volt, meg a Blood, hiszen ezek szintén a DN3D motorját használják)
Mindenképpen nagy veszteségnek tartanám, ha nem jelenne meg a DNF. Remélem, hogy egy ennyire sokak által várt játékot nem hagynak csak úgy elveszni, és majd kiadja más![ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
Morden24
nagyúr
válasz Sirandrish #30 üzenetére
Nem tutaj. Jacht. De amúgy a Tisza sem marhaság, irány dél
-
-
JetiRulez
őstag
13 év felesleges várakozás. De legalább ez a félkész művet is feltölthették volna valahova.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
félisten
Egyszersokpénzemlesz, befejezem a DNF-t.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
taltos
senior tag
-
Nashaba
tag
A videóban pár rész tetszett, és a régi zene is. De valahogy a Duke Nukemnél sem tudtam eldönteni, hogy komolyan vegyem-e a sztorit a sok baromkodás mellett.
Amúgy, nem úgy volt hogy a Take 2 fölkarolja, és kiad egy PSP-s Duke Nukemet? :\ -
Morden24
nagyúr
Szerinted, ez a videó nem úgy készült, hogy valaki játszott vele?
Soha az életben még egy nyamvadt bugos optimalizálatlan, két folyosó hossznyi pre-alpha sem szivárgott ki. Soha az életben nem látta senki (akár kiállításon), hogy futna egy DNF, ami elé ha odaáll, és megnyomja a WASD-t, akkor a megfelelő irányba elindul.
Inkonzisztens minőségű, dizájnjú és felépítésű képek meg videók voltak, és tartok tőle, hogy a "készülő" játék kb. ezen a színvonalon volt.
Amúgy félreértés ne essék; nem kell sem rosszindulatúnak, sem túlzottan gyanakvónak lennem ahhoz, hogy a 3DRealms-esek tetemes mennyiségű ujjal mutogatásai, hazudozásai és gyenge szimpátiaébresztési kísérletei után egy ilyet effektíve teljesen lehetségesnek tartsak.
Szóval a véleményem továbbra is az, hogy DNF, mint olyan, max. a rajongók képzeletében létezett, ami meg a 3DR-nél volt, az minden bizonnyal egy tákolt, működésképtelen és eltorzult csontváz.
[ Szerkesztve ]
-
Sicilian
addikt
Ezeknek a híreknek már nem sok értelmük van..
Mi lett volna, ha.... kit érdekelnothing is true everything is permitted..
-
Sirandrish
legenda
Komolyan mondom már hányingert kapok ha meglátom a "Duke Nukem" feliratot..
Remélem ezzel már ténylegesen lezárják...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
zolo96
tag
Ez még jó hogy nem jelent meg. A videóból ítélve egy cowboy kalap sz..t nem ér.
-
nemethati
senior tag
Kár érte, pedig nem kellett volna szégyenkeznie semmilyen téren sem.
Csak lesz valaki, aki lát benne lehetőséget -mert van benne- és újrafejleszti a kezdetektől, ezt már felesleges erőltetni -
félisten
Helyenként gagyi a videó, helyenként viszont tetszik, a hangok rendben vannak, remélem feltámad még Duke.
Töretlen hittel várom. -
P00By
nagyúr
Már harmadszor töröltem ki az írásomat
A lényeg, ez várható volt. Remélem vki felkarolja a nevet és csinál egy méltó játékot!Régen rengeteget toltam
-
zcool
aktív tag
Kár érte...
Legalább annyira vedd a fáradtságot,hogy pü-re válaszolsz!
-
Morden24
nagyúr
-
_ak_
addikt
VÉGRE nyugovóra térhet ez a project is. Már a tréfák is unalmasak voltak.
Let's begin, de gozaimasu!
-
hommeros
őstag
Van benne valami. Lehet ebből akartak hosszú ideig megélni.
Kiadni más úgysem tudja, mivel a jogok körül hercehurca folyik azóta is.Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
AXisBOLD
addikt
a képek nagyon szépek és a hangulatuk is jó, de a videóról ez már nem mondható el. az se rossz, de ha egy noname játék lenne lehet hogy csak megmosolyognám.
ez most akkor milyen engine?
Aurea mediocritas
-
wolfman
veterán
Képeken sokkal jobban néz ki, gondolom ott felnoymták a grafikát, játék közben meg medium szint lehetett.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
iSonic
addikt
Hát sajnálom, hogy ezt a játékot nem adták ki, mert van egy hangulata..
-
Morden24
nagyúr
válasz RepeatSector #6 üzenetére
Nyilván azért, mert soha nem volt semmilyen működő verzió a játékból, még egy vacak folyosó sem. Ha lett volna, kiadták volna.
Szóval a DNF-el kapcsolatban ha azt mondjuk, hogy "X évig készült", akkor a készült szót erősen idézőjelbe kell tenni. Mondjuk az, hogy kotlottak rajta, már találóbb megfogalmazás, mint az, hogy fejlesztették.
[ Szerkesztve ]
-
KG.
tag
Kétlem azért hogy egya akkora nevet hagynának földön heverni, valami értelmes fejlesztőcsapat megkapná, (Pl: id) és eleétöl ujraterveznék, akkor talán 2-3 év és végre megjelenne!
[ Szerkesztve ]
Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!
-
Hedgehanter
őstag
Felrakhatnak a netre es mint open source program fejleszthetnek a rajongok....
-
Tikakukac
titán
Nah ez a játék írhatott volna olyat a játéktörténelembe, ami nem sok játéknak adatik meg, sajnos kialudt a csillaga. Ált. suliban pedig hatalmasakat játszottunk régen, komolyan meghatódtam a vidi láttán
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
FixY67
senior tag
Hány éve készül?
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung watch 7 44mm ezüst színű (5 napos) okosóra eladó
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD