Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
huoc
csendes tag
remélem lesz végre wii-re egy rendes autós játék, nem csak kart
-
Hunter2
addikt
remélem ez el fog indulni a gépemen mert az 1 az nemigazán akart menni pedig a hardver megvolt hozzá.
-
pityeszka
őstag
Ütni fog a grafika az tuti!Az első is szép volt már.
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
keIdor
titán
Autólistát tudni már?
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
konas
senior tag
válasz Badman 4ever #29 üzenetére
Szerintem ugyanaz lessz mint az elsoe,es a graf is...jo lessz
-
Badman 4ever
őstag
Azannya!
Ez aztán a kíváló munka a Codemastersék részéről! Bár a rendszerigényére is kíváncsi leszek, mert ehhez a minimum is Corei7 lesz HD4890 X2-vel és 8GB memóriával.Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Robi86
senior tag
-
Robi86
senior tag
Még mindig fenn van a gépemen az első rész, és még mindig ámulok a grafikáján és a törésmodellen...mire ez kijön addigra proci+vga csere is meglesz, szóval jöjjön, jöjjön!
-
senior tag
Az 1 is megvan eredetiben, a 2 is meg lesz. Nekem már ez a videó is tetszett. Szerintem ez in-game grafika. Az 1 beharangozó videójára is azt mondta mindenki hogy fake, aztán kiderült hogy mégis olyan jó a látvány a játékban.
-
őstag
Király.
Végre valami jónak tűnő autós game PC-re...Icewolf || kósza ||
-
konas
senior tag
Oriasi oriasi
Erre vartam mar erre
mindig is imadtam a rally jatekokat,az 1 ben oriasi nagyokat szoktunk csatazni online.
Kormany kotelezo..[ Szerkesztve ]
-
Eagle16
addikt
Ha a játékmotoron nem fognak sokat változtatni, akkor szerintem nem kell majd jelentősen visszavenni a beállításokból. Az első rész alapján egy erősebb kétmagos processzor mindenképpen kell neki, erősen CPU-limites a játék, ha egyszerre sokan vannak akcióban.
Kíváncsi leszek rá hogy jól fog-e futni tűrhető grafikával, bár én csak 1680x1050-es felbontásban próbálkozom majd vele.₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
Nem sok minden derült ki ebből a videóból, még arra sem vennék mérget hogy ezek ingame jelenetek voltak. Az első rész tetszett, elég sokáig elvoltam vele, nem egy délután volt az egész játék végigjátszása, szóval remélem a single rész ebben is kellemesen hosszú marad majd. Az árkád és szimulációs elemek az előző részben jól oszlottak meg, billentyűzettel könnyedén lehetett vele játszani, de volt benne elég kihívás is. A grafika és a törésmodell akár ugyanaz is maradhatna, miután először megláttam milyen reálisan törik az autó, valahol a földön keresgéltem az államat, előtte még sehol sem láttam ilyet. Egyszóval ha nem is újul meg teljesen a játék, csak néhány apróságot változtatnak rajta, amivel a játékélmény továbbjavulhat, én már akkor is teljesen elégedett leszek a végeredménnyel.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
twollah
nagyúr
válasz Sirandrish #10 üzenetére
Nekem se sok jott le, mert az amolyan beeteto cucc.
Szerintem lesznek benne rally autok, meg jo zenek, meg sar (dirt tudod).
-
Sirandrish
legenda
nekem ebből a vidiből azért olyan nagyon sok nem jött le..
Viszont kérdés..miért van elcsuszva a HD video?
másnak nincs ilyen?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
twollah
nagyúr
Remelem lesz demoja is.
-
Skizz
addikt
csak egy picit legyen szimulátoros az irányítás, és már irány is a bolt
-
Ice!?
őstag
Tetszetős, és mindjárt itt van szeptember.
mod: Fűűűhaaa, senior tag lettem.
[ Szerkesztve ]
-
ádyz
addikt
Valami gyonyoru a grafikaja, ha a jatek tenyleg ilyen lesz, akkor le a kalappal Codemasters-ek elott.
-
bishoplogan
senior tag
A hype-al óvatosan bánik a Codemsatres mindenesetre... ellen példa : Fuel
-
Prof01
veterán
Jöhet!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Hevius
tag
Nagyon tetszik és nagyon kíváncsian várom tényleg elnyeri-e majd ez a rész is a tetszésemet!
-
Xirtam
veterán
Szeretettel várjuk! Örülök, hogy codamestersék nem csak rókabőrt csinálnak hanem próbálnak és sikerül is nekik újat hozzni! Mint a trailer-ből is látszik Monster is bekerült új piloták és új eventek!Az egész még SHOW-sabb lesz! Jó lesz ez!
R.I.P Colin McRae (1968-2007†)
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kíváncsian várom. Nem tűnik rossznak.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest