Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szergei
tag
Én sem állítottam, hogy jótékonysági szervezet lenne a Blizzard, és az árat sem kritizálom (bár távolról sem olcsó azért), a minőség valóban megvan, nekem továbbra is az a problémám, hogy szerintem éppen a Blizzard az, aki nem bukna annyit a "koponyások" miatt, bőven bevállalhatna annyi "kockázatot" a PC-s tábor kedvéért (mert tényleg rengeteget köszönhet nekik), hogy legalább egyjátékos módban ne legyen kötelező az állandó internetkapcsolat, ez az, ami szerintem leginkább bosszant elég sok embert még rajtam kívül (most nem a partvonalról kívülről okoskodó trollokra, hanem a tényleges vásárlókra/játékosokra gondolok). Ha ezt lagmentesen, észrevehetetlenül csinálnák, akkor nem lenne akkora tragédia.
Azt is leszögezem, hogy tisztában voltam vele vásárláskor, mind az alapjátéknál, mind a kiegészítőnél, hogy kell majd a folyamatos internet-elérés, de éppen a 2.0.1-es patch, és az ah eltörlése adott némi reményt, hogy talán most végre ez is megszűnik, vagy legalább minimalizálják a lagok mértékét, azáltal hogy többet költenek a szerverparkjukra (az emlékezetes error37 se hiszem, hogy user error lett volna anno - de a napokban is voltak érdekes várólisták, és akkor nem is a ddos támadást jelölték meg okként).
Új hozzászólás Aktív témák
gp Eljött a Halál Angyala, és nincs előle menekvés. A Reaper of Souls úgy szippantja be a játékosokat, mint a bevezető videóban Malthael az emberi lelkeket.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox Series X|S
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest