Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szergei

tag

válasz Glenda #69 üzenetére

Én sem állítottam, hogy jótékonysági szervezet lenne a Blizzard, és az árat sem kritizálom (bár távolról sem olcsó azért), a minőség valóban megvan, nekem továbbra is az a problémám, hogy szerintem éppen a Blizzard az, aki nem bukna annyit a "koponyások" miatt, bőven bevállalhatna annyi "kockázatot" a PC-s tábor kedvéért (mert tényleg rengeteget köszönhet nekik), hogy legalább egyjátékos módban ne legyen kötelező az állandó internetkapcsolat, ez az, ami szerintem leginkább bosszant elég sok embert még rajtam kívül (most nem a partvonalról kívülről okoskodó trollokra, hanem a tényleges vásárlókra/játékosokra gondolok). Ha ezt lagmentesen, észrevehetetlenül csinálnák, akkor nem lenne akkora tragédia.
    Azt is leszögezem, hogy tisztában voltam vele vásárláskor, mind az alapjátéknál, mind a kiegészítőnél, hogy kell majd a folyamatos internet-elérés, de éppen a 2.0.1-es patch, és az ah eltörlése adott némi reményt, hogy talán most végre ez is megszűnik, vagy legalább minimalizálják a lagok mértékét, azáltal hogy többet költenek a szerverparkjukra (az emlékezetes error37 se hiszem, hogy user error lett volna anno - de a napokban is voltak érdekes várólisták, és akkor nem is a ddos támadást jelölték meg okként).

Új hozzászólás Aktív témák