Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz GeryFlash #37 üzenetére
"ez a butítás direkt a konzol miatt jöhetett létre"
Igen, mindennek a konzol az oka... lol, arra még nem gondoltál hogy a játékosok igényeinek változása, vagy az egyszerűbb játékosok miatt lett a sok butítás?
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
LaMotta
aktív tag
Ki kell adni konzolra, hogy így talán elérjék a Diablo II állandó és hosszútávú játékosainak számát.
Kissé sokan teszik le igen hamar, azután, hogy megvették. -
Sirandrish
legenda
A 4 fős coopot én sem értem, már csak azért sem mert 5 féle karakter van, de a skillek szerintem nem véletlenül lettek így elosztva.
Ha jobban megnézed általában minden karakternek 8-10 esetleg 11-12 úgymond best-off skillje van, így ha korlátlan mennyiségben tudnál magadra pakolni skilleket akkor egysíkú lenne az egész..mindenki pontosan ugyan azt a buildet használná, ami nem tenne jót a játéknak.
Egyébként az a 4+2 az igazából 4+2+3, ami azért annyira nem kevés
Build: nem kell új buildhez új gaer..általában 1-1 kaszt ha esetleg full másik buildet csinál akkor elég maximum 1-2-3 cuccot cserélgetnie..
Én vagyok az élő példa..Archon és CM buildet is használok és 2 cuccot cserélek le összesen..sőt..1et nem is muszáj mert a sapim mindkét buildhez jó, szóval ha nagyon akarom 1 cucc cseréjével tudok komplett buildet váltani.És nem azt mondtam hogy rengeteg használható build van..de még mindig jobb mintha felhúzol egy karaktert, mert tetszik, majd rájössz hogy dejó lenne kipróbálni a másik fajtát is belőle, ezért új kari kéne..
Hja..és persze a gear fontos..ez valahol egyértelmű, de azért messze nem mindegy milyen skilleket válogatsz össze..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Nordic
Közösségépítő
"kb 200 adik patch után jó lesz ez" - amilyen ütemben adogatják ki a patch-eket, akkor kb. 25 év és tényleg rendben lesz a játék. Nem fogok itt széllel szemben p*sálni, de tény, hogy gondok vannak a játék körül, főleg ami az end-game részt illeti(egyszerűen nincs). Az mellett meg tényleg nem lehet egykönnyen elmenni, hogy a pc-sek voltak a bétatesztelők(azt nem mondom, hogy konzol miatt lett lebutítva, az csupán a mai tendenciák eredménye a nagyobb profit reményében, ami be is jött nekik). Egyszerűen túl sok az erre mutató jel, kezdve azzal, hogy már megjelenés előtt is nyilatkozta Jay Wilson, hogy ő(k) is kontrollerrel tesztelte/tesztelték a játékot. Akkor nyilatkozták azt, hogy lehet hogy lesz konzolra(a 4+2 skillbe, meg a max 4 játékos coop-ba már bele sem megyek).
Sirandrish: Ez igaz, tény most már nem kell minden buildhez új karakter, max új gear, ami viszont kb. olyan mire beszerzel mindent, mintha új karit húznál. Bár egy ideje ez az eset sem áll fenn, amióta csak a magas dps a lényeg. Abban viszont nem értek veled egyet, hogy olyan rengeteg használható build lenne. Persze bármit összerakhatsz bármivel, de hogy hatékony is lesz-e az szerintem messze nem attól függ, hogy milyen a builded, hanem hogy milyen a geared .
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Ezt úgy hívják hogy szabadság..
Idővel minden skillt/runát megkapsz és magadnak válogatod össze..
Nincs az hogy már LV1-en tudod hogy mire hány pontot kell rakni, így megmarad a felfedezés élménye és sokkal változatosabbak a buildek..
Korai D2-ben ha 2 féle Barbárt akartál akkor 2 karaktert kell hozzá felhúzni...nem beszélve arról hogy ha egyszer félrenyomtál akkor már hiányzott valami és úgymond kukázhattad az egészet.."semmi választási lehetőség,"
Ezen azért jót vidultam...pont az a lényege az egésznek hogy akkor és azt variálsz a saját skilljeiden amikor és amit csak akarsz..minden rád van bízva...erre te leírod hogy semmi választási lehetőség.
Te játszottál egyáltalán a D3-al?[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ProEvoFan
nagyúr
Pénz az isten...
-
KisRod
tag
Belial-fight azért nem néz ki rosszul,azt valljuk be!
Keep calm & Forza Juve! | Battletag: KisRod#2543
-
trufa12
addikt
nekem is meg van pc re,-.- wd vel tolom. és beleszarok a talent fába !
diablo 3 ilyen lett , tetszik tetszik nem tetszik nem játszolkb 200 adik patch után jó lesz ez
nézd meg a diablo 2 őt
1x év után könnyen beszélünk , de ha végig követed a blizzárd akkor is ezt csinálta . és nem véletlen jött ki hozzá megannyi patch..... és mindig hatalmas változások voltakha most nem tetszik nézz vissza kb 5-6 év múlva
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
GeryFlash
veterán
Ja, én megvettem pcre 15 ezerért, nem az irányítás érdekel, hanem az, hogy oylan, h talentfa nincs, de van egy mű talentfa ami a legalja, kattins ide és megkapod a skillt semmi választási lehetőség, ennél még egy szanaszét scriptellt codot is jobban magaménak érzek.... Konzolon biztos lehet majd vele lazulni, de ez a butítás direkt a konzol miatt jöhetett létre
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
trufa12
addikt
Szerintem az ilyen játékokat tök karaj konzolon játszani !
aki fikázza nem játszott még ilyet.(konzolon) szerintem.lehet kissé szenvedős ez az de valamiért szerintem van benne 1 feeling ! ami pc-n egérrel nincs.
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
törölt tag
A Sony kezében RMAH pénzek? (vagy nem)
Azonnal majd mindenki utaljon ki minden fillért PayPal-ra mert a Sony még saját magára nézve sem megbízható(#34) proci985:
A gépigény tényleg jó csak a sima vinyók helyett jobban szereti ha pendrive vagy SSD-ről van futtatva különben csúnya FPS laggok lehetnek[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz ricshard444 #26 üzenetére
igazából a Diablo3 gépigénye elég alacsony, egy szem 6950el 40%os GPUkihasználtság alatt tudott fix 60fpst, 3xFHDbel is 80-95% körül volt vsyncen.
720pt szerintem simán bírnia kéne a HWnek minimális egyszerűsítéssel.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Lézerparaszt
őstag
Ebben az előzetesben minden benne van, kivéve a lényeg. Felvillanó képek hogy hogy megy egy skill? PS-en én arra lennék kíváncsi hogy milyen az irányítás, mivel minden más ott van a PC verzióban. Az meg kit érdekel, hogy ugyanolyan effekttel üti meg PS-en mint PC-n?
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
GeryFlash
veterán
Sejtettem, hogy nem a ps4-es verziót fejlesztik, hanem a ps3-at butítják, h lehessen vmi felmutatni, és nehogy már pcre is a következő kiegészítő jobban nézzen ki, blizzard way...
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
Jó de frankón ugyanaz lesz a két játék? ugyanaz a grafika? csak mert akkor mehetne ps2-re, az se izzadna bele...
-
ricshard444
veterán
Egy két helyen a framerate erőssen ingadozik, a textúrák gyengébbek mint PC-n és ugyebár csak 720p-ben fut, de ha az irányítás kielégítő akkor különösebb dolgoktól a konzolosok sem esnek el látványügyileg.
Vannak dolgok...
-
ldave
félisten
Azért azt nem hiszem, hogy lenne majd konzol-only cucc.
Mindenesetre megnéztem a videót párszor, egész jónak tűnik, kíváncsi leszek, hogy miként teljesít majd a játék a kasszáknál, a főként konzollal játszó játékosok körében annyira nem számít nagy névnek a Blizzard szerintem.
@ GeryFlash: a PS4 alapra nem tudja futtatni a PS3 játékokat, teljesem más a rendszer a két gépben, szóval külön ki kell adni mindkettőre.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
GeryFlash
veterán
ps3 és ps4???? a ps4 elvileg tudja pörgetni a ps3 játékokat, minek ps4-re is? mindkettő fhd textúrákat tartlmaz, ugyanaz a két játék kb....
-
Kashim
őstag
Hogy leminuszolták a videót.
Nálam igazából akkor fogja kiverni a biztosítékot, ha PS only lesz az arénás pvp mód, amit már az elejétől ígérgettek, de még mindig nem voltak képesek hozzáadni a játékhoz. Facebookon már reklámozták a PS verzióhoz szóval...
+ Ilyen dolgokat látni a videóban, hogy elbukfencezik a barbár az ütések elől... az mi. -
Gergosz2
veterán
és még engem oltottak le amikor megjelenéskor azt mondtam, hogy figyeljétek meg , előbb utóbb konzolra is kiadják.
És tessék!Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Muton
addikt
csak nem értem, hogy miért nem lehetett simán megmondani, hogy konzol miatt lesz az egész gyökérfos 4+2 akciógombos faék vezérlés. miért kellett mindenféle körítést hozzárakni, hogy így, meg úgy, ez jobb játékmenet, meg, stb. megideologizálni a faszságot, aminél átlátszóbb hazugság már csak a szerver által számolt drop oka volt
nem lett volna egyszerűbb azt mondani, hogy emberek, ez már nem pc-only lesz, meg azért szívatunk a full online megoldással, hogy biztos, hogy megvegyétek. pont. és még a gerincük is megmaradt volna
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem, ugyanis a PS változat nem a Battle.net-et fogja használni. Viszont a PS3 és PS4 tulajok tudnak majd egymással játszani.
A hír a PS szekcióban van, az első hozzászóló tudja kiválasztani hogy a PC-s vagy konzolos szekcióba kerüljön a topic.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
rt06
veterán
arrol van hir, hogy konzolos jatekosok egyutt tudnak-e jatszani majd pc-s tarsaikkal?
illetve ez a hir szandekosan a pc szekcioban van?
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
-
ldave
félisten
Egyszerűen nem értem ezt az utálat áradatot, amit ez a trailer kapott, akár youtube-on, akár facebook-on.
A Slime draws near! Command?
-
BoC1ka
senior tag
nagyon szép, nagyon jó, nekem tetszik.
kiváncsi vagyok mennyi fejtörést fog okozni a tárgyak felvétele
[ Szerkesztve ]
YNWA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple notebookok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest