Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
A MGS is káosz, mégis imádjuk. Pár hét-hónap míg majd fejben összetesszük, hogy miről szól. De nem baj az!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
- = Zk = -
félisten
akkor veszek majd egy PS-t... elfér majd az XBox mellett.. de addig felesleges nekem
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
wjbhbdux
veterán
válasz - = Zk = - #26 üzenetére
Nem fog jonni PC-re, ez csak akkor merult fel amikor meg nem karolta fel a Sony a csapatot es adtak nekik a Horizon motorjat a jatekhoz. Persze elobb-utobb jonnek a konzolok melle a stream szolgaltatasok is, akkor majd lehet minden PC-n csapatni a Sony ujabb jatekait. Talan a 5G elterjedesevel par even belul megvalosulhatnak.
/s
-
- = Zk = -
félisten
válasz antikomcsi #20 üzenetére
nembaaaj, PC-m lesz hozzá
garantálom" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #24 üzenetére
Ez mekkora hülyeség, normális fejlesztés mellett sokkal többet ki lehet hozni és még mellette optimalizált is maradhat.
-
hombre[EU]
veterán
Nyáron bejelentettek 4 darab AAA exkluzív címet PS4-re : TLoU 2, Ghost of Tsushima, Death Stranding és a Spiderman-t. Az utóbbi most jelent meg, a többi 2020/21-ig megjelenik.
Nem értem miért kell értetlenkedni? Ahogy a CDPR szokta mondani: It's Ready when its ReadyLife, Uh, Finds A Way
-
Snike
aktív tag
Nem tartom kizártnak, hogy ez lesz a PS5 nyitójátéka
PS5, mert az jó! :)
-
antikomcsi
veterán
válasz - = Zk = - #16 üzenetére
Már ha egyszer megjelenik valójában, nem csak elméletileg!
Nem is tudom, hogy mióta látom feltűnni ennek a játéknak egy-egy videóját, de legalább jól fog futni PS6-on.
-
.LnB
titán
Nem lesz.
De akinek nem tetszik (és most nem kizárólag rád gondolok), azoknak még mindig ott az éves COD, AC, FC, és a hasonló sz*rok. Én már annak örülök, hogy Kojima mer mást csinálni.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
- = Zk = -
félisten
válasz Hunpriest #15 üzenetére
"elméletileg" igen, lesz PC port...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Hunpriest
senior tag
Ebből lehet hogy lesz PC port? A videó hangulatos, kár hogy a játékról semmi érdemit nem tudni.
-
Persie12
aktív tag
El nem tudom képzelni ebből mi lesz. Nem tudom magát a stílusát se behatárolni a játéknak. Kíváncsi leszek mikor fogunk többet megtudni róla. Egyelőre ott van a kívánság listán.
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
hombre[EU]
veterán
Tételezzük fel,hogy el szeretnéd mesélni a MGS 2 (ami szerintem A Kojima game) történetét valakinek. Nem elég egy 5 perc trailer semmire(még egy karakterre se úgy,hogy ismerjūk az univerzumot,ahol játszódik). Arról nem beszélve,hogy utána órákat lehetne vitatkozni a témájáról,mint pl. az internet cenzúrázása... Jéé 17 után pont aktuális
Biztos lehetsz benne,hogy a trailerekbōl nem fog összeállni a kép,de lehet,hogy 10óra gameplay után seLife, Uh, Finds A Way
-
Silεncε
őstag
Ez a játék (számomra) egy olyan katyvasznak tűnik, amiből én nem látom, hogy tudna Kojima egy értékelhető játékot csinálni. Nem tudom, hogy az MGS trailerek mennyivel voltak jobbak, akkor még nem követtem a sorozatot, de ez a bazi titkolózás már kezd fura lenni. Vagy az fog történni, hogy ez lesz az évezred játéka vagy Kojima túltolja és ez lesz az évezred bukása. Kíváncsi vagyok mindenesetre.
-
wjbhbdux
veterán
2023 korul mire lesz belole vmi, hol lesz mar a PS4.
/s
-
Fitzgerald
veterán
válasz hombre[EU] #5 üzenetére
Troy Baker kb. minden második játékban kap valami melót manapság.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
én maradok örök PC-és, és Xbox-os számomra az egér+bill örök, persze van Xim4-em, de csak a Destiny 1-et játszottam ki vele, a sztori vonalat.. ennyi... én multizni nem, járok már lassan 1 éve.. jó nekem a sandbox
a PS4 exklúzívokból sem mind érdekel, így... egyelőre felesleges.. a Forza sorozatot szeretem, a régebbiek nincsenek PC-re, az újabbak igen... le van a gond...
Egy ideje már igaz a mondás, hogy jobban megéri PS4 pro-t venni, mint VGA-t.
a PS4Pro helyett ink a "konzol" szót használnám... de nekem pl megfelel, hogy 1-1,5 évente veszek új hardvert a gépbe.. akinek meg nem, konzolra vált..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Gebriel
veterán
Már vártam egy ilyen jellegű tartalmat a játéktól.
Tipikus Kojima -
hombre[EU]
veterán
Troy Baker is szerepet kapott? Errōl nem is tudtam. Nagyon komoly neveket sorakoztat fel Kojima. Most aztán kiéli a rendezōi hajlamait
Jól láttam,hogy az egy "summon" volt az entitások energiájából?
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
ribizly
veterán
válasz - = Zk = - #3 üzenetére
Egy ideje már igaz a mondás, hogy jobban megéri PS4 pro-t venni, mint VGA-t.
Story based single cuccok simán rendben vannak rajta, az exkluzívok meg odab@sznak.
Az FPS multi kontrollerrel sz@r, de legalább nincsenek cheater-ek.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
- = Zk = -
félisten
nembaaaj, engem csak ez az 1 gém érdekel
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #1 üzenetére
A last of us 2-vel és a GoW-al fogják trióban adni humble monthlyként.
ui: Megnézném, hogy mit hoznának ki grafika terén PC-n.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
húú, ez miatt fogok venni egy PS4-et... tuti
kérdés, PC-re mikor jön a PS4-es megjelenés után..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED garanciális
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest