Új hozzászólás Aktív témák
-
ManY
senior tag
en manapsag nem varok mast
az episode okra osztott jatekok idejen meg ez is csoda
ebbol is csinaljak mar tuti a kovetkezo reszt es azert is fizetnek az emberek mi abba nekik az uzlet ha 1 be kidobjak ?manapsag meg latod hogy ennyi jatekidotol is hasra vagyunk esve
nem mellekesen nekem ezis legalabb 2 het minimum nagyon minimumen elobb torlom a jatekokat minthogy vegigvinnem es nem azert mert nemtudom tovabbvinni megunom
utoljara engem ennyire a gears of war kotott le
ja es sikerult tovabbvinnem
meg annyit fuznek hozza hogy nem lehet leutni a targyakat a falrol- nem figyeltek semmi aprosagra mert rajottek nem az a lenyeg
tuljutottak a crysis fele kacsavadaszatonmert aki ezeket a gameket szereti annak nincs ilyenre igenye
-
Kicsik
csendes tag
Jó de így is nagyon nagy a game, a sok videó meg graf meg ilyenek, nem lehet több száz giga vagy én lajikus vagyok ebben, szóval lehet félre értem hogy mi is az ami egy játékban sok helyet igényel. Meg sajna a mai világban már ráunnak az emberek hamar a játékokra...régen a diablo 2-vel amikor fél évet nyomtam vele szinte minden nap. Na az játék volt! sőt még most is az! Még akkor is elég jó a 12 óra mai viszonylatban szerintem. Meg több ezer órákon át nem bolyonghatok egy űr állomáson....ez már sajna a jövő és minden eldobhatoan ócska! De akor is nagy játékot csináltak!
-
(Bundás)
addikt
Hogy lehetne, ha ez TPS? :S Tomb Raidert is belső szemszögből akarod végignyomni, vagy a stratégia játékokat? Nekem semmi gondom az irányítással, nagy egér érzékenységgel játszom, simán megfordulok célzó módon kívül. Ez a játék így jó ahogy van, egyedül a hullák végtagjainak fizikai mozgása nevetséges számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest