- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smoothy
tag
Hy!
Meg kell majd jóféle vga amin szépen fut
-
törölt tag
jnak tűnik, remélem a játék is jó lesz..!
-
Smoothy
tag
Hy All!
Csak az a kérdés mikor függhetünk már vele
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Sirandrish #15 üzenetére
Egyszer igen.
Mikor lent kavarogtam az ishimura mélyén. Na az volt a max. Pedig a gémet 2,5 havonta feltettem. Hátha vmit sikerül...
Mert maga a down fall vidi nagyon kedvet adottMohoyoyo
Igen, a hiba bennem van. Ezt tudom jól" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
용 Bob
senior tag
válasz - = Zk = - #14 üzenetére
Gyenge idegzetűeknek nem ajánlott.
[ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
Sirandrish
legenda
válasz - = Zk = - #14 üzenetére
Sok időt nem adtál magadnak hogy megszokhasd
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
- = Zk = -
félisten
Áh, én téptem a hajam. Fel is adtam, ahogy kiszálltam a repülőből.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
F_Zolee
veterán
válasz - = Zk = - #7 üzenetére
Első résznek se volt vészes az irányítása.
-
Sirandrish
legenda
válasz CsendesMark #11 üzenetére
Hát akkor valahogy elkerültek ezek a hírek mert amit itt PH-n láttam azokba mindig ugy volt hogy csak konzol..és mivel ph-n olvasom a híreket így nem guglizok ilyesmire
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
CsendesMark
aktív tag
válasz Sirandrish #4 üzenetére
Hát nem nagyon törted magad, az biztos
kb fél éve tudjuk hogy jön Windowsra is...a google a barátod, a wiki meg a barátnőd... szokták mondani
Az ár per érték arány a vesztesek mentsvára :D
-
g4mer
senior tag
Szerintem is szép borító, bár a másik oldalára kíváncsibb vagyok
Sic Parvis Magna
-
mark75
senior tag
Már játszanám!
-
용 Bob
senior tag
Csak jönne már. Addig az 1-et végigtolom még egyszer Hardon. Kíváncsi vagyok a Military suitra
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
- = Zk = -
félisten
Ez engem is érdekelne!
Kiv leszek az irányításra! Hm...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
iSonic
addikt
Nem rossz borító, sokat nem sejtett
-
Sirandrish
legenda
Szerintem az összes DS2-s hírt elolvastam azon kívül...érdekes hogy pont az maradt ki, de nem baj..a lényeg hogy JÖÖÖN!
-
Foo
tag
válasz Sirandrish #2 üzenetére
pc-re is jön a Dead Space II csak kicsit később... ölöööm bóóódotáááá!
-
Sirandrish
legenda
nah most akkor ez jön PC-re vagy nem jön PC-re?
Mert itt a hírben most szerepel a PC mint platform pedig eddig én úgy tudtam hogy nem teszi tiszteletét computerenEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ryder62
őstag
Jó game volt az első. Amúgy a 2-nek a helyszíne mi lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s