Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz szupermacs #14 üzenetére
Nekem nincs bajom a steam-el. De mikor dobozosan olcsóbb egy új játék egy csomó cuccal mint a steam-en egy nyavaja kód akkor csak nevetni tudok ezen a hülyeségen.
Mondjuk leghülyébb az origin 21 ezer az új hardline is miközben dobozosan lesz max 12. Kiadók pofátlansága ez, másnak nem nevezhető.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
djculture
félisten
Van azért még sok kiadás amihez adnak, wolfenstein new orderhez képeslapok jártak kézikönyv zenei cd ami üt mindent meg egy wolfenstein logós vizespohár meg a doom 4 béta kód.
EA games játék az amit utálok venni mert ott tényleg nem jár semmi egy nyamvadt aluminium utánzat tokon kívül.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Régen még kézikönyv is járt a játékokhoz, az Age of Empires III-amnak kifejezetten súlya van, a Dreamcastes leírásokat meg nem tudtam berakni Blu-ray tokba (csak a Tony Hawk 2-t, de az kitérdekel kategória).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
djculture
félisten
Nagyon nem mindegy mert nem foglalja a helyet feleslegesen a vinyón és lemezröl hamarabb felmegy mint bohóckodni a steam szerverekröl.
Legtöbben eleve azt csinálják hogy backupolják irott lemezre akkor már inkább a rendes gyári préselt lemez.
Ráadásul dobozoskiadásokhoz jár egy csomó cucc. Pl gta san andreas van igy komplett térkép hozzá egy poszter egy gta san andreas baseball sapka . Többet ér mint egy nyavaja kód. Ötöst is igy fogom megvenni szerintem.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz szupermacs #6 üzenetére
Teljesen mindegy, a dobozos változatot is ugyanúgy steam-re kell regisztrálni, utána meg mehet a polcra mert már semmit nem tudsz vele csinálni.
Live-Die-Respawn
-
szupermacs
veterán
Steamen vagy ingyen veszek játékot, vagy sehogy. Remélem lesz dobozos változat is ebből. Unom, hogy mostanában nem divat lemezre írni a játékokat, de sosem adnék ki pénzt megfoghatatlan digitális másolatokra.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kötelező vétel szerintem.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
- Nikon Z 70-180mm f2.8 Objektív Magyar Vásárlás 1,5 év garanciával Eladó 70-200mm 70-200
- Synology DS713+ típusú 2 lemezes NAS 4GB memóriával
- Keresek: Ryzen 7700 / 7900 / 9600x / 9700x
- The Last of Us Part 1 Deluxe Edition Steam
- Új HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H 32GB 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest