Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kötelező vétel szerintem.
Live-Die-Respawn
-
szupermacs
veterán
Steamen vagy ingyen veszek játékot, vagy sehogy. Remélem lesz dobozos változat is ebből. Unom, hogy mostanában nem divat lemezre írni a játékokat, de sosem adnék ki pénzt megfoghatatlan digitális másolatokra.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz szupermacs #6 üzenetére
Teljesen mindegy, a dobozos változatot is ugyanúgy steam-re kell regisztrálni, utána meg mehet a polcra mert már semmit nem tudsz vele csinálni.
Live-Die-Respawn
-
djculture
félisten
Nagyon nem mindegy mert nem foglalja a helyet feleslegesen a vinyón és lemezröl hamarabb felmegy mint bohóckodni a steam szerverekröl.
Legtöbben eleve azt csinálják hogy backupolják irott lemezre akkor már inkább a rendes gyári préselt lemez.
Ráadásul dobozoskiadásokhoz jár egy csomó cucc. Pl gta san andreas van igy komplett térkép hozzá egy poszter egy gta san andreas baseball sapka . Többet ér mint egy nyavaja kód. Ötöst is igy fogom megvenni szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Régen még kézikönyv is járt a játékokhoz, az Age of Empires III-amnak kifejezetten súlya van, a Dreamcastes leírásokat meg nem tudtam berakni Blu-ray tokba (csak a Tony Hawk 2-t, de az kitérdekel kategória).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
djculture
félisten
Van azért még sok kiadás amihez adnak, wolfenstein new orderhez képeslapok jártak kézikönyv zenei cd ami üt mindent meg egy wolfenstein logós vizespohár meg a doom 4 béta kód.
EA games játék az amit utálok venni mert ott tényleg nem jár semmi egy nyamvadt aluminium utánzat tokon kívül.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
djculture
félisten
válasz szupermacs #14 üzenetére
Nekem nincs bajom a steam-el. De mikor dobozosan olcsóbb egy új játék egy csomó cuccal mint a steam-en egy nyavaja kód akkor csak nevetni tudok ezen a hülyeségen.
Mondjuk leghülyébb az origin 21 ezer az új hardline is miközben dobozosan lesz max 12. Kiadók pofátlansága ez, másnak nem nevezhető.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest