- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri78
őstag
ez nagyon jó hír
imádtam/om ezt a játékot
de inkább vitára kell majd"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Agyzuzo
addikt
"aztán olvasom, hogy PS4 exclusive. Mondjuk nehéz elhinni, de nincs megerősítve más."
Ne aggódj, Grim Fandango is így indult, de gyorsan megcáfolták.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
wolfman
veterán
A Monkey Islandnak volt emlékeim szerint újrarajzolva a grafikája, de ennek itt nem kell. Pont elég ez így ahogy van. 16/9 kompatibilitás, nagy felbontás, pixelmentesítés. Nekem inkább annyi a bajom, hogy a képkockákat nem duplázták meg, hanem maradt az eredeti sebessége a játéknak (picikét akadozós).
UPDATE!!!
Azt viszont elfelejtette közölni a cikk, hogy Tim Schaferék tervezik a Full Throttle Remasterét is jövőre. Én már majdnem kezdtem ugrálni a seggemen örömömben mint az ördög a Boci és Pipiben, aztán olvasom, hogy PS4 exclusive. Mondjuk nehéz elhinni, de nincs megerősítve más.
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
woros
őstag
Ez a videó már a remastered verzió lett volna? Csak, mert kb. mintha rátoltak volna egy 2xsai super eagle szűrést azt jónapot. Hang nélkül néztem meg, lehet az változott. Az eredeti játékot nagyon imádtam, gyerekkori kedvenc volt.
ripla: wow.
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #9 üzenetére
OSX + Parallels oszt jóvan. Sokmindennek elég.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
citkar
addikt
Alig várom. Ted bácsi ismét előkerül
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én hajlandó lennék játszani, de sem Windows-os PC-m, sem PS4-em nincs.
Ellenben az OS X nekem új és örömteli információ; én eddig úgy tudtam, hogy csak a hírben is szereplő platformokon jelenik meg jövőre.(#7) AzEgyetlen1: Köszönöm, tisztában vagyok vele, de ez nem lesz igaz a remastered verzióra, amiről a hír szól.
(#5) Healbacsi: Mármint mit, a képet? Azt igen, azért tettem <irony></irony> tag-ek közé, de ezek szerint valóban nem ment át.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
kcsa
veterán
Gyakorlatilag nem játszom évek óta. Semmit. De ha ez jó lesz, garantáltan megveszem.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
twollah1976
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
DOSBox alatt tudsz jatszani a jatekkal.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Healbacsi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #3 üzenetére
Ha szarkazmusnak szantad, akkor nem jott at.. sebaj, gyakorlat teszi a mester....
-
$p@rr0w
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #3 üzenetére
"It’s coming to Windows, OSX, PlayStation 4 and PlayStation Vita early next year!"
Az hogy te azon a két platformon nem vagy hajlandó játszani, az nem jelenti amúgy azt hogy nem is tehetnéd.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
<irony>
</irony>
Köszönöm, az alapjátékot ismerem, több tízes nagyságrend az, ahányszor végigjátszottam anno, még valahol a régi kacatjaim között a kódtábla is megvan hozzá.
Azért vagyok csupán szomorú, mert sikeresen eltalálták azt a két platformot, amin nem játszom, ahelyett a másik kettő helyett, amin meg igen.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Healbacsi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
A jatekot 286-os gepekre irtak anno, remastered ide-oda, akarmilyen fostalicska (akar 1000 forintos) pc-n elfut az alapjatek.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Sem PC-m, sem PS4-em; az első játék, ami miatt mérges vagyok, hogy nem tudok vele játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest