- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Úgy látom a harc nem lett rosszabb az első résznél!
A minimap kicsit puritánnak tűnik nekem, de igazából nem is hiányzik a túlcsicsázottság róla, tájékozódni szerintem nagyszerűen lehet majd vele!- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Sonja
nagyúr
PC-s gameplay! Jó lesz ez szerintem.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Dyingsoul
veterán
Engem nem kell kioktatnod a jelenések könyvéből, hiszen én vallásos vagyok és ezt bevallani sem szégyellem. Te viszont annyira rápörögtél a lovas dologra, hogy még a lapot sem veszed, természetesen csak poénnak szántam.
Amúgy meg nem hinném, hogy gáz lenne a világunknak, ha te lennél egyfajta eszement ötödik lovas, egyszer kipróbálhatnád milyen a lovaglás, örülsz ha a mogyoróid épségben maradnak, miután leszállsz róla.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
luke.
aktív tag
válasz Dyingsoul #11 üzenetére
Ha létezne ötödik lovas és én lennék, és itt most, akkor az elég nagy gáz lenne parányi világunknak!
Olvasd el a hét pecsét felnyitásáról szóló dolgokat. Nem vagyok vallásos de ez egy primitív embernek is alap műveltség, és alap mítológia (persze többed magával).+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
Dyingsoul
veterán
-
Nordic
Közösségépítő
Ez embere válogatja. Én pl. 3x játszottam végig(mindhárom nehézségen - mondjuk legnehezebben anyáztam párszor, meg, hogy a steam nem adta meg az összes achit, pedig volt olyan amit 3x is teljesítettem). El nem tudnám képzelni, mi lett volna, ha egyből lelövik az összes lovast. Személy szerint én még várnék minimum 2 részt(a maradék két lovas egyedi sztorijával), majd egy DS5-öt, ahol már betolhatnák a 4 fős coop-ot. Más kérdés, hogy tudnak-e/akarnak-e majd ennyi részt csinálni, ami minőségben is ott van, nem csak rókabőr.
-
cbr688
senior tag
ez volt a nagy vágyam ,hogy a darksiders-be legyen multi, erre most közöltek egy cikket h amúgy annak készült de a második részig sem sikerült olyan programozókat megfizetni akik ezt meg tudnák valósítani...az első újrajátszhatóság szempontjából nálam 10\6-os lett...egyáltalán nem érzem magam jobban h ez a hír kijött... borderlands-et is azért játszottam 5x végig mert mindig más haver jött át...
-
luke.
aktív tag
Ezek a "magyar nevek", bár annak nem nevezném, mert ezek abból erednek, hogy mit hoznak világunkra ha megjelennek. Ezen kívül biztosan nem a cikkben szereplő nevek lesznek a játékban (majd egyszer), mert nem ez a négy lovas eredeti neve.
[ Szerkesztve ]
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
-
luke.
aktív tag
Mi történt volna akkor ha a mítikus négy lovast a nevén nevezitek a cikkben?
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
troller
senior tag
Én túl antiszociális vagyok, csak az egyjátékos mód tud érdekelni.
[ Szerkesztve ]
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
duc
aktív tag
Csak engem zavar a "szociális"? Nem inkább "közösségi"?
üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
Kareszovics
addikt
Én a magam részéről jobban szeretem a Single játékokat, Darksiders-t másként el se tudnám képzelni.
Másik kérdés, hogy egy eredetileg 4 személyes Co-op Darksiders mit mutatott volna, főleg szavatosság/újrajátszhatóság tekintetében.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest