Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
PC-s gameplay! Jó lesz ez szerintem.
-
Dyingsoul
veterán
Engem nem kell kioktatnod a jelenések könyvéből, hiszen én vallásos vagyok és ezt bevallani sem szégyellem. Te viszont annyira rápörögtél a lovas dologra, hogy még a lapot sem veszed, természetesen csak poénnak szántam.
Amúgy meg nem hinném, hogy gáz lenne a világunknak, ha te lennél egyfajta eszement ötödik lovas, egyszer kipróbálhatnád milyen a lovaglás, örülsz ha a mogyoróid épségben maradnak, miután leszállsz róla.
-
luke.
aktív tag
-
Nordic
Közösségépítő
Ez embere válogatja. Én pl. 3x játszottam végig(mindhárom nehézségen - mondjuk legnehezebben anyáztam párszor, meg, hogy a steam nem adta meg az összes achit, pedig volt olyan amit 3x is teljesítettem). El nem tudnám képzelni, mi lett volna, ha egyből lelövik az összes lovast. Személy szerint én még várnék minimum 2 részt(a maradék két lovas egyedi sztorijával), majd egy DS5-öt, ahol már betolhatnák a 4 fős coop-ot. Más kérdés, hogy tudnak-e/akarnak-e majd ennyi részt csinálni, ami minőségben is ott van, nem csak rókabőr.
-
cbr688
senior tag
ez volt a nagy vágyam ,hogy a darksiders-be legyen multi, erre most közöltek egy cikket h amúgy annak készült de a második részig sem sikerült olyan programozókat megfizetni akik ezt meg tudnák valósítani...az első újrajátszhatóság szempontjából nálam 10\6-os lett...egyáltalán nem érzem magam jobban h ez a hír kijött... borderlands-et is azért játszottam 5x végig mert mindig más haver jött át...
-
luke.
aktív tag
Mi történt volna akkor ha a mítikus négy lovast a nevén nevezitek a cikkben?
-
troller
senior tag
Én túl antiszociális vagyok, csak az egyjátékos mód tud érdekelni.
-
duc
aktív tag
Csak engem zavar a "szociális"? Nem inkább "közösségi"?
-
Kareszovics
addikt
Én a magam részéről jobban szeretem a Single játékokat, Darksiders-t másként el se tudnám képzelni.
Másik kérdés, hogy egy eredetileg 4 személyes Co-op Darksiders mit mutatott volna, főleg szavatosság/újrajátszhatóság tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Vigil elmondta, hogy az eredeti koncepció szerint az Apokalipszis Négy Lovasát egyszerre irányíthattuk volna, kooperatív játékmenet formájában.
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- 8 DB HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G7, 850 G8, 830 G8 x360
- 9 DB DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360,
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 5 pc(r5-2600/gtx 1070/win10/SSD/hdd)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest