Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Nekem ezek eltűnni szoktak, bár kb. 2018-ban volt ilyen utoljára, 2x értéket vertem rá a Postára (kifizették)
Azzal indultunk legutóbb is, hogy na, akkor számla elő. Mondom srácok ez nem ennyire ezy. De meg izé és hozé. Mondtam jó. Kerítek rá számlát és akkor itt befejeztük a veletek való szórakozást.
Miért, én mit mondtam
Nem csak kitöltő kell sajnos. Lemaradt a többi. 5 éve ebayről jött sok dolog, manapság ez kb. nulla. Elegem volt belőle5K-s desktop OK, de abban akkor nincs elég nyereség... Alapból nem is postázok már akkorát, hacsak nem muszáj. Ilyenkor vagy túl olcsó.
2 opcióm van: simán a kukába vágom. Az környezetkímélő. Eladom. Ez jobb option. Sajnos mivel ezek jellemzően olyan területre kellenek, ami nem BP így jön rá a futár és posta, de nyilván legolcsóbban. Ez van. El nem hiszed mennyire szopó megszabadulni több tucat desktoptól és egyéb vacaktól ami felgyűlik.
Nekem általában akkor kellett ennyi ragacs, amikor nem volt megfelelő doboz, és úgy kellett tákolni. Na az zabálja.Márpedig monitor és desktop doboz legritkábban van meg. Pont amiatt mert bazi nagyok.
De ha ilyen mértékben használod, akkor is megéri elmenni valami olyan helyre, ahol nagyobb mennyiség olcsóbb, mert én pl. ilyen Sparban veszem, ahol nem a legolcsóbb.Nagyker szinten jön a ragacs. Kétszer annyi, mint tavaly. Sima boltban meg se merem nézni, egy 100-as zsepi 400 forint. Akcióban
Mi van? Van egy 22 éves autóm, egy melóba menés nincs egy liter, és útba esik 2 automata...
Nekem meg a melóba menés 70m gyalog Tehát ismétlem: nincs autó. Sehogy, semmilyen. Annak a tartása és parkoltatása önmagában egy lakás bérlése itt. Nem vicc.
Mondjuk a parkolás OK, az drága lehet, de akkor olyan helyekre kell menni, ahol nem fizetős.
Nézd meg gyorsan az elképzelésed Budapest térképre helyezve, belvárosból indulva. Szólj, ha megvan az első pont. Én a legközelebbi ilyet 17 perc BKK-ra ismerem.
Nekem pl. ilyen az Interspúr itt, ahol ott a Fox, és nem fizetős, de a Fehér Palotás Tacskónál is van Fox + Posta, és nem fizetős... (Székesfehérvár.)
Teljesen más kávéház a te szitudA fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
koby11h
őstag
bőven elég...
[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest