Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Milyen lett a játék?,Érdekes hogy tesztet nem adtak ki belőle pedig 1-2 nappal megszokták ejteni.
-
Heroes fan
őstag
Egésszen októberig várni kell.
-
SetCHOO.
aktív tag
Saját szemszögemből nézve még jó is a csúszás. Betudom fejezni a lakás felújítást.
Mert csak ezért a játék kedvéért térne vissza a hardcore kocka énem! -
B0RG9
kezdő
Nagyon várós
-
sz.mich
tag
válasz
Neurotoxin #3 üzenetére
Az atmoszférán kívül szinte semmi sem működött benne... sokaknál még az sem. Nálam pl. a hangulat működött, de minél előrébb jutottál, annál kaotikusabb és wtf-osabb lett az egész, az utolsó mapról meg az egész, nagy megfejtésről nem is beszélve... kár érte. Mivelhogy ua. a csapat készíti a Succubus-t is, nincsenek nagy elvárásaim...
Szerk.: Ja, és a Scorn nekem is nagyon várós!
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
Ennyire bődületesen rossz az Agony?
Scorn: Tudom, hogy sokan csak egy ~3 órás játékot látnak bele, de én nagyon várom, szerintem jó móka lesz!
-
válasz
- = Zk = - #1 üzenetére
Azt azok csinálják akik azt a hulladék Agony-t?
Egyébként a Scorn évek óta a várólistámon van, ez a kis idő már nem számít.
-
- = Zk = -
félisten
kár.. pedig nagyon vártam idénre... egy Sucubus remélem azért megjelenik idén
Új hozzászólás Aktív témák
gp Hosszú ideje nem hallottunk a készülő programról, nemrég kiderült, hogy ez sajnos nem véletlen.
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest