- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVlad
őstag
Mi a "gyári" médialejátszója ennek a verziónak? Milyen paraméterekkel? Ezt meg lehet találni valahol?
-
Raymond
félisten
válasz nemlehet #105 üzenetére
"A VR-ról meg megint tök fölösleges beszélni, mert ha van 600 euród VR headsetre akkor ott már nem kérdés, hogy tudsz-e alá SLI/CF-et rakni. Az kérdés, hogy akarsz-e."
Mondjuk ez nem egeszen igy van, azert eszetlenul nincs ertelme koltekezni. Az a 600-800EUR a headset-re OK, mert nincs sok valasztas, de ugy oszinten szolva a pillanatnyi (es meg jo darabig) szoftver allas szerint a 1080 nagyon overkill. Siman a hivatalos hardver igenyeket figyelembe veve amikor a Vive es a Rift kijott tavaly akkor a 980Ti volt a csucs, a "norma" egy 980 volt es hat az igaz hogy a 970 volt a beleposzint hivatalosan, de a legtobb szoftvare/jatek ment es megy rendesen lasabb kartyakon is. Foleg a direkt VR-re irtak, az olyanok amik VR nelkul is hardverigenyesek (Project Cars, Elite Dangerous pl.) azok ala kell a vas persze, de a tobbi aranylag igenytelen (grafikailag is - heh ). Azota annyi tortent hogy it a 1060, 1070 es 1080, ezekbol a 1070 felel meg az akkori 980Ti csucsnak es a 1060 az akkori 980-nak.
Szoval per pillanat a 1070 a legjobb valasztas VR ala ha van ra az a 400EUR, de a 1060 6GB is nagyon jo. Az AMD-tol az RX480, de sajnos a problema most az hogy az NV kartyak azok ahol mindket rendszer (Vive es Rift) reprojection technikai normalisan es problemamentesen mukodik azokra az esetekre amikor 90 ala esik az FPS. AMD-nel mindig van kompromisszum hogy mi mukodik vagy hogy milyen kartyakon, egy 1060-al mindegy mit van, mukodni fog.
Egy 1080 VR ala ugyanugy luxus mint minden mas ala, per pillanat ez a (normalis) csucskartya nulla ellenfellel ezert az ara is olyan amilyen. Azt a 200-250EUR-t amit egy 1070 vetelevel megsporolsz inkabb fekteted jatekokba Ja, es CF/SLI nem mukodik VR alatt, itt egy full kartya arat sporohatod meg, abbol a 600-700EURbol meg vehetsz egy PS4-et PSVR-el
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Teasüti
nagyúr
válasz nemlehet #105 üzenetére
Nem persze, az csak egy lábjegyzet ahhoz, hogy nekem egy 240k-s kártya ne szaggasson be!
Az ember nem azért vesz high-end kártyát, mert nincsenek "egyfajta igényei".
De laptop szinten szerintem amúgy egész jó előrehaladás történt a Pascal-lal.
Visszakanyarodva az eredeti kérdésre, nekem még mindig megérné bérelni a számítási teljesítményt. Évekig el tudnék játszani egy gamer noti árából. Vagy változtatok a környezetemen, ami meg persze nem a játéknak van alárendelve, szóval ebben a helyzetben igenis jó alternatíva volna egy Geforce Now.
Nem feltétlen a jelenlegi üzleti modellel, de az irány jó. -
nemlehet
őstag
Neked vannak egyfajta igényeid, másoknak meg mások. Én tök jól elvagyok 860m-el, a játékosok 70%-meg IGP-vel. Innentől kár arról beszélni, hogy neked minimum elvárás a röccenésmentes 60 FPS, mert nem ez a mérvadó piaci szempontból.
A VR-ról meg megint tök fölösleges beszélni, mert ha van 600 euród VR headsetre akkor ott már nem kérdés, hogy tudsz-e alá SLI/CF-et rakni. Az kérdés, hogy akarsz-e.
Lehetnek elvárásai az embernek, mint az SSD topicban elhangzó majd akkor ha lesz 1 TB 20k-ért. Ez szép is jó, csak a valóság meg nem ez. Ezen kár hisztériázni, meg habzó szájjal rohamot kapni ha éppen csak 55 FPS van, vagy néha leesik. Nem ebből élsz, nem vagy profi e-sportoló egy több millió dolláros bajnokságon, nem fog semmi történni.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Mister_X
nagyúr
A fejlesztők sara, hogy telibe sz*rják az optimalizálást... lenne erő, amit kiaknázhatnának ezekben a kártyákban.
Laptopba ilyen GPU meg overkill kategória. Nem is értettem azokat, akik vesznek egy gamer laptopot, hogy kábelről használják... de megy rajta jó esetben 60FPS-sel a Battlefield... Nálam elsődlegesebb a gép reakcióideje és a hosszú üzemidő.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Teasüti
nagyúr
Tekintve, hogy az 1080-as Pascal is alul teljesíti az elvárásaimat sima 1080p-ben*, ezért úgy vélem ha notit vennék, minimum 1060 gtx lenne benne. Nekem az 1060 gtx jelenti a kompromisszumot. De 980M alatt tuti nem vennék laptopot, és azok is inkább 1000 font felett mozognak, mint alatta. Egy tisztességes előző generációs gamer noti 1500 font itt a briteknél, ahol állítólag " még olcsóbb", mint MO-n. Sztem amúgy MO-n jobb árak vannak. Odahaza egy szar 920M-es notit megkapsz 130k körül vagy alatta (tavalyi infó), itt kint ez inkább 200k-hoz volt közelebb. Nem követem az árakat. Ismerős vett gépet.
Másrészt meg jelenleg HD4000-en játszogatok unalmamban, szóval ne beszéljünk kompromisszumokról!
Harmadrészt meg az elmúlt egy évben összesen játszottam 30 órát.
Még egy 200k-s belépő szintű laptop árából is meglenne 550 óra játékidő.
Na, ez a casual játékos definíciója szvsz.*Mi az, hogy egy 240k-s high-end kártya nem tud betonstabil 60 fps-t (minimum fps < 40 - vicc)? És nincsenek is nagy igényeim, hisz manapság a 60 fps már nem menő. És akkor 4k-ról még egy árva szót nem szóltam - szóval igen, 1060 gtx a megcélzott kompromisszum. Mondjuk sztem teljesen fölösleges 4k képernyő egy 15/17"-os laptopba. Ilyen kicsi méretben én tök jól elvagyok az 1366 x akármennyivel is.
De tévén is elég nekem az 1080p, azért nem egy méterről tévézek, hogy lássam a különbséget.Szumma szummarum, nem. Senki nem beszélt 4k/ultráról.
Viszont VR-hez azért egy QHD befigyel. (Ha már gépet vennék...)[ Szerkesztve ]
-
nemlehet
őstag
Milyen komolyabb VGA-ra gondolsz? RX 480 vagy GTX1060 ami fHD-ra bőven elég? Egy GTX 1080 sincs annyi önmagában, emlékeim szerin 180k körül lehet kapni.
Azért még nincs minden házban 4k, plusz egy csomó embernek bőven elég a 30 FPS, nem kell a 60. A konzolok sem tudnak többet.
Valahogy te is bele esel abba a hibába, hogy a konzolszintet akarod az abszolut PC-s csúcshoz hasonlítani, pedig ez olyan mintha egy autós vitában azzal jönnél, hogy mennyivel drágább már a Ferrari mint a Clio RS, pedig mind a kettő sportautó.... A konzolos szintet laptopban is lehet hozni 230-250k körül, asztaliban meg a 200-at sem éri el. (ha nulláról épít az ember).Amúgy papíron jól hangzik a 1060 meg 1080 teljesítmény, de azért kíváncsi leszek erre a valóságban. Attól függetlenül, hogy így embertelenül túlárazott azért ott van még a stabilitás kérdése, plusz az, hogy amit itt sokan mondanak pl hotelben tolni kicsit típusú felhasználás ott bukik meg, hogy egy hotelben jellemzően nincs megfelelő net ehhez. Én eddig a legjobb net amit hotelben kaptam 15 megabit volt kb 60-70 ms pinggel. Mert a vendégeknek jellemzően nem kell több.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
DVlad
őstag
válasz SunMount3r #99 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy a legtöbbeknél valószínűleg a pc-nek nem a tv a megjelenítő eszköze. Tehát ha időszakosan a játék (egyéb) célból van rákötve, majd nem. Ha viszont valaki egy tv-t használ mindenre, az a monitor, akkor persze nem igaz.
Rossz a kiindulási pont. Egy 230k-s notebook az minden, de hightech, ez tény. Ezt felejtsük is el. Közel ennyi egy komolyabb vga, és az egyéb összetevőkről még nem is beszéltünk. A lényeg, hogy ők azt állítják (ezért írtam, hogy elméletben), hogy egy bizonyos szintű minőséget biztosítanak, ami kb. minek, milyen drága eszköznek felelne meg.
Amúgy szerintem túlárazott önmagában az a projekt. A termék maga nem, és egy készülék tulajdonosnak is kifizethető a 10 eur/hó a geforce játékokért, amiért külön kellett eddig is fizetni.
Engem sokkal inkább aggaszt az, hogy a kodi lejátszott benne. Pedig az elsőben már az utolsó frissítés óta kadenciahelyesen tudott lejátszani filmeket, ebben azonban nem tudom, merre lépnek, előre vagy hátra. Nálam ez egy főszempont. A legnagyobb hiányossága viszont továbbra is az optikai kimenet hiánya, na az felháborító.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Igaz, a pc-t is rá lehet kötni a tv-re szórakozáshoz, de az azért más, mint egy dedikált multimédiás eszköz, ami eleve tv-hez van rendelve.->Miben? Mi az amit a TV képernyőjén nehezebb megoldani egy PC-vel, mint egy "dedikált multi médiás eszközzel"?! TV= kijelző. Monitor=kijelző. A lag-ot most nem számítom ide, mert a "dedikált multimédiás eszköz" esetén is ugyan úgy van a TV-vel és most amúgy sem ez a kérdés...
És ha nem notebook, akkor is feljebb van az 230k-nál, bőven. ->Épp, hogy lejjebb. Kb. azonos teljesítmény esetén egy notebook jóval drágább, mint egy asztali PC.
(Amúgy én is csodálkoznék, ha 230K-ból egy mai jó közép kategórisat ki lehetne hozni, amin a mai gémek legalább FHD-n futnak High-on 30fps-el... De rég volt már, amikor figyeltem az árakat...)
[ Szerkesztve ]
-
DVlad
őstag
Szerintem az igazság, a kompromisszumos középszint valahol a kettő között van.
De itt arról van szó, hogy egy elméleti csúcs minőséget, egy csúcs minőségű pc-vel lehet kiváltani. És ha nem notebook, akkor is feljebb van az 230k-nál, bőven. Arról nem is beszélve, hogy egy már meglévő nagy képernyős tv-n nyomni bármit, az azért nem kis feeling. Igaz, a pc-t is rá lehet kötni a tv-re szórakozáshoz, de az azért más, mint egy dedikált multimédiás eszköz, ami eleve tv-hez van rendelve. -
nemlehet
őstag
Miért csak 4k ultra-ban lehet gondolkodni? Egy 860M-es notival is el lehet játszogatni medium-high-on (én is ilyennel tolom) 1080p-ben normális FPS-el. Egy olyan gépet itthon is kapni már kiépítéstől függően 230k körül, németeknél, briteknél még olcsóbb. Az nagyon nem 600k.
-
Ritka
csendes újonc
Csináltak egy tesztidőszakot, amin a kíváncsiakkal és pénz nem számít emberekkel kifizettetik a fejlesztés költségét. Aztán majd ha megy, és túl vannak az első hibákon, tapasztalatokon, adnak egy jó árat, és pápá konzol, pc.
Az nvidia megint, nem meglepő módon jó irányba nyitott. Meglátjuk 3 év múlva.
-
cacasz02
aktív tag
Szerintem nem rossz ez csak drága, de ha elegen kipróbálják, maj az első 20 óra után nem ismétlik meg az előfizetést rájönnek majd hogy alacsonyabb áron még menne is. A lag-ról meg annyit hogy régóta tesztelik és nemhiszem hogy erőltetnék ha használhatatlan lenne.
-
kisbalázs
tag
válasz #54625216 #90 üzenetére
Az NVIDIA-nak az az érdeke (mint a legtöbb cégnek), hogy minél több embert magához láncoljon. Szerintem azért folyamodik most ehhez az online dologhoz mert a kannásbor-üzletből kiszorították a utcavégi zugkocsmások, akiknek biztos vevőköre van és csak annyira vigyáznak hogy ne legyen túl sok a metil a pancsban.
Johnny Mnemonic 2021:320gb-t töltött az agyába és majdnem meghalt, inkább pendrive a s?ggébe!
-
Cathulhu
addikt
válasz #54625216 #90 üzenetére
Az NVIDIA-nak - ami elméletileg egy hardver gyártó - pont az ellenkező irányba kellene elmozdulnia.
Az nVidianak mint hardvergyarto az egyetlen celja, hogy minel tobb profitot tudjon termelni. Ha ez abbol all, hogy berbe adja a hardvert amit gyartott, akkor abbol, ha eladja, akkor abbol, ha mindketto, akkor mindkettobol.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
törölt tag
Az NVIDIA-nak - ami elméletileg egy hardver gyártó - pont az ellenkező irányba kellene elmozdulnia.
Ahelyett, hogy beállna az online szolgáltatók közé, a játékipart vissza kellene vezetnie a fizikai világba.
Pl. kiadni egy olyan konzol specifikációt, amiben a játék ára egyben az azt futtató hardvert is tartalmazza.Ha most megveszel valamit steamen, garantáltan nem fogod tudni játszani 20-30 év múlva, míg a C64, ZxSpectrum játékok mind a mai napig játszhatók az eredeti hardveren.
A PC hardver viszont túl gyorsan elavul, az OS-ek fejlődnek és egyre nehezebb biztosítani a visszafelé kompatibilitást.
Az online szolgáltatások meg ugyebár addig élnek, amíg a játékosbázis egy kritikus szint alá nem csökken, vagy a szolgáltató cég csődbe nem megy.
Ha tehát lenne egy kb. Raspberry Pi áráért (nagy tételben) beszerezhető hardver, amire az adott játékot a végletekig lehetne optimalizálni, akkor a konzol játékok kb. 60 USD árába simán beleférne a hardver ára is (kb. amennyiért a konzoloknál a licenszet veszik a kiadók). Így a játék ténylegesen a user tulajdonába kerülhetne, amit akár 20 év múlva is végig játszhat a gyerekeivel.
A megoldás előnye a konzolokkal szemben az lenne, hogy a usernek nem kellene egyik platformba sem előre befektetnie. -
TheProb
veterán
Plusz az itt nem derült ki, de máshol olvastam, hogy a 25USD/20óráért csak egy 1060-at kapsz. GTX 1080 teljesítménye 25/10óra. Magyarul dupla annyiba kerül... Tényleg kabaré így.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Loresz
tag
Azért azt megnézném, h mekkora laggal/pingel járna a nowon keresztűl egy cod/bf multi!!!
Üdv, Lóránd!_____Loresz_Hun !!!**Hackintosh építés**!!!____
-
addikt
Akkor előfizetsz rá?
Azért azt is érdemes megjegyezni, hogy a hardvert is "bérelheted" hiszen azt bármikor eladhatod ha már nincs rá szükséged, ami a beleölt pénz jó részét vissza tudja hozni.
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Teasüti
nagyúr
Én inkább azt nem értem, hogy Xbox meg PS4 helyett ki vesz ilyet, ki fizet erre elő? Az sokkal olcsóbb és nem vagy rákényszerűlve a netre.
Van egy laptopom integrált VGA-val. Szobát bérlek külföldön. Net az kb mindenhol 30-50 Mbit és 40 ms alatti ping.
Na most nekem se konzolom, se helyem egy rendes tv-hez, pláne nem egy asztalnyi PC-hez.
Ha laptopon szeretnék játszani, az ott indul, hogy 600k pénzmag egy új generációs Pascal rendszerű gamer notiért.
Ha ezeket összegezzük, akkor nekem baromira jól jönne egy ilyen szolgáltatás.[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
...azért van értelme. Igen, a 25 dollár elég soknak tűnik, de most számoltam utána, megvettem a Doomot, már nem tudom mikor, de talán fél éve... azóta játszottam vele 8 órát... más játékot meg el sem indítottam. Tehát ez a 25 dollár állna szemben a VGA-m árával ( harminc valamennyiért vettem egy GTX950-et... igaz, nem kifejezetten a játék miatt, hanem ez volt a legkisebb, ami már 4 kijelzőt tud egyszerre vinni ). Szóval ha nem kellett volna a 4 kijelző miatt amúgy is VGA-t vennem, akkor nekem több mint 20.000 Ft spórolás lenne ez.
/ ettől még nem tetszik ez a szoftver bérlős, kapacitás bérlős irányzat, mert ez a felhasználóknak összességében biztos vagyok benne, hogy drágább lesz, illetve állandó kiadásra kényszerít a "csak akkor veszek amikor épp erre is van keret"-tel szemben... remélhetőleg ez csak egy lehetőség marad a jövőben is, és nem az egyetlen választás. /
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Egen, meg a cigi szünetekhez, minden alkalommal ki kellene lépni és a végén újra elindítani/betölteni, hogy ne ketyegjen az óra felesben. Ami mondjuk lehet még alapból egy ilyen rendszerben nem lenne annyira lassú, de mi van ha két checkpoint között jön rád, vagy egy marha nehéz bossfight után, ami után még épp nincs autó mentés stb...
(Checkpoint s@cks... )
Az lenne a jó megoldás, ha "Esc"-et nyom az ember és Pause-ba rakja, akkor az se számítson bele, mert ugye az sem tiszta játékidő.
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
Egyszer véletlenül úgy ahogy a játékot reggel (elég egy alt+tab) és vége is a szórakozásnak mire hazaértél
-
Foglalt név
addikt
Már többen kiszámolták, hogy kb. 500 órára bérelheted a teljesítményt, ahelyett, hogy boltban veszed meg.
Egy év alatt ezeket sikerült abszolválnom: Transformersevastation, Darksiders II és az Alien: Isolation.
Ez alapján még a HD7870XT sem érte meg, pedig már lejárt a garanciája.Szóval aki nem érti, esetleg újraértelmezheti az alkalmi játékos fogalmát. Tudom, még mindig jobb, mint ha drogozna, vagy inna
A Hogyan ne legyünk népszerűek pártjának támogatásával
-
VincentVG
senior tag
Egyébként összességében ennek az egész storynak nem az a lényege, h (figyelem. KÖZHELY alert) ez a JÖVŐ??
Nem lesz még olcsó, nem lesz tökéletes, de ezek az első normálisabb lépések abba az irányba h csak a screen-t vesszük meg tárgy formában, minden más jön cloud-ból..
Néhány év múlva tök alap, dzsíszász még mindig VGA-kat cserélgetek a PC-ben, kb mint 20 éve..
-
ludi85
tag
Nyilván hosszú távon nem éri meg. De ha már kipróbáltad, és tetszett eldöntheted hogy akarsz-e építeni egy játékos PC-t, vagy nem. És szerintem az Nvidia úgy gondolja, hogy aki a GeForce-t próbálta ki elsönek, továbbra is majd a zöldeknél marad, ha gépet épít.
Mindenhol jó fiatalon, Kivéve a ravatalon!
-
Cassi
őstag
Ez nem baj, valószínűleg számítanak az Nvidiánál a gazdag hülyékre. Ahogy sokan az orbitális hitelkártya-kamatlábakra vesznek cuccokat, ugyanúgy lesznek itt is, akik végül sok száz dollárt elköltenek egy olyan játékra, amely megvéve csak 50 dollárba kerül.
Biztos lesznek ilyenek, csak nem elegen, hogy eltartsák ezt a szolgáltatást.
-
Cathulhu
addikt
VR eseten a kesleltetes minden egyes ms lefaragasaert vert izzadnak, hogy az elfogadhato szint alatt tudjak tartani. Ha te most erre rateszed a csucsinternet ~10ms fel, ~10ms lefele keslelteteset + a kepkocka atkuldesehez szukseges sulyos ms-eket es a tomorites/kitomoritest 0-nak veszed (ami nem annyi) akkor is megolted az egeszet. Nem a csucsinternet itt a problema.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
lemusz
addikt
Látom azért vannak páran, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy beruházzanak rá, mert hogy ők mekkora koca játékosok, napi 1 óra a maximum amit az életük megenged..., de abba nem gondolnak bele, hogy függők lehetnek tőle? Elvégre a csúcsminőség beszippant. A napi egy órából lassan 2 lesz, s mire észbe kapsz már infúzióból kapod a zöld trutymót. Biztosan lesz 1-2 hír a nagyvilágból (főleg USA-ból), hogy a gyerek leszipkázta anyuék számláját miközben végigkockulta a nyáriszünetet. A másik véglet pedig: Hiába a jó minőség, a csúcs FPS, mindig azon fogsz agyalni, hogy tik-tak, tik-tak, megy az idő, az idő pénz... és ez a belső feszültség rontani fog az élményen.
-
Mister_X
nagyúr
Tehát egy GTX1080 áráért kapsz 560 óra játékidőt. Felhőn keresztül. Kettőt kérek...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Cathulhu
addikt
Ennek az inputlagja (PC-n at aztan neten a szerverig) majd a visszafele renderelt kep tomoritese + netlag + mire a kep ater + a gepen kitomorites majd a VR szemuveghez kuldes, kb az instant hanyinger kategoria VR-nel, arra ez totalisan alkalmatlan.
-
guftabi96
addikt
Input lagra kíváncsi leszek
Az ötlet nem rossz, inkább az árral van gond.#KeepFightingMichael
-
Tuttu
csendes tag
Az alkalmi játékosoknak lehetne jó, de ahhoz meg van a gamefly amihez egy okosTV kell meg egy joy oszt jóvan! Igaz limitált a játékok száma, de azért kielégítő tud lenni. Akinek meg nem az olvassa a PH-t és tudja, hogy neki milyen config éri meg vagy szimpatikus.
(1x belekóstol a gépfejlesztésbe és ha bírja a pénztárca akkor függő lesz! )Szerintem ez bukó lesz! Kicsit csalódott vagyok, hogy a hű de nagy bejelentés ez lett :/
-
SunMount3r
nagyúr
Nem tudom miért van túlkomplikálva ez a VR dolog, annak egy megjelenítőnek kell lennie egy szemüvegben, kell bele egy giroszkóp és slussz-passz, spanyolviasz.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Viszont VR esetén még jobban érezni a késleltetést.
Azért ha megnézem, hogy milyen gyakran van nyűgje a Steam-nek, az Xbox Live-nak vagy a PSN-nek, akkor azért látni, hogy lehet neked stabil és gyors interneted, ha náluk gyakori a szerver probléma. Egy Battlefield vagy The Division-nél is azért akadnak néha nagyobb random laggok, amik nem az internet miatt vannak, hanem szerver oldali bajok miatt. Ha félreteszem az árat, emiatt még mindig kompromisszumos megoldás a felhő. Ki tudja milyen szervert tesznek alá. Ha meg csak UK-ban lesz EU-n belül szerver, azért a 60-70ms már garantált. VR esetén ez biztos sok lesz.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ludi85
tag
Egy példát azért leírnék, milyen esetben lenne hasznos ilyen szolgáltatás: Írországbamn élek-dolgozom. Nyáron vettem egy HTC Vive-ot (VR headset) és az asztali gépemet szépen felturbóztam, hogy tudjam is használni. Annyira megtetszett a dolog, hogy úgy döntöttem, hazahozom karácsonyra, hogy megmutassam szüleimnek, barátoknak. Sajnos szülőknek csak netezős gépük van, semmi GeForce. Így kellett néznem valamit ami meghajtja a Vive-ot. 2000 euro körül találtam olyan laptopot, ami szépen visz mindent. Mivel hamarosan utazunk vissza, otthon a PC-mé lesz újra a főszerep. Valószínű a laptopra jövő karácsonyig nem is lesz szükség.
Szóval ha bérbe vehettem volna egy GTX 1080 erejét 25 dollárért, nekem teljesen megfelelt volna. Erre a szituációra.Mindenhol jó fiatalon, Kivéve a ravatalon!
-
adise
őstag
válasz ForRedGlory #62 üzenetére
Azért itt többen mással is problémáztak. Illetve az egy év alatt összelehet spórolni a vga-ra elmélet se nagyon ideillő.
Attól függetlenül, ha ez havi ár lenne, az már sokkal barátibb lenne. Persze nem tudjuk milyen élesbe, régebben több cég is próbálkozott hasonlóval, amiknek már a nevére sem emlékszek, gondolom nem véletlenül.
-
Cathulhu
addikt
válasz ForRedGlory #62 üzenetére
-
adise
őstag
Igazából nem értem miért szidjátok a koncepciót.
Az árán kívül semmi baj nincs vele -
senior tag
válasz Cronerator #52 üzenetére
Szerintem ebben van valami.
plus ça change, plus c'est la même chose
-
vicze
félisten
Továbbra se értem, hogy az új Shiled Tv miben is előrelépés HW terén, vagy miben változott.
"hozzáadták a HDR kezelésének lehetőségét"
Ezt tudja a mostani is gond nélkül, már vagy fél éve a 3.3-as frissítéssel jött.
Viszont Amazon Video-t végre elhozták. Már nagyon kellett.Nagyon remélem, hogy Gen1 a 7.0-ás frissítéssel megkap minden funkciót, akkor elgondolkodok a Spot-on is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A 980 Ti-t azért írtam bele, mert azzal tartottam korrektnek összehasonlítani a régi 7800 GTX-et. Ha lett volna már 1080 Ti, akkor az a másik példám. 1080 Ti nélkül viszont a sima 1080-nal tartottam megfelelőbbnek az összehasonlítást. A Titan nem a korább csúcskategória helyére, hanem fölé érkezett. A neve és az ára is mutatja, hogy ez egy külön kategória.
-
Gorgonka
aktív tag
válasz kisbalázs #43 üzenetére
A Playstation Now-ra előfizettem pár hónapra, ott nem volt semmi késés, nagyon jól játszhatóak voltak a játékok. Akár a saját gépemen is futhattak volna.
Viszont ez nagyon drága. Ha jól emlékszem a PS Now-n 20 dodóért egy hónapig annyit játszhattál amennyit akartál és kb 400 cim közül lehetett választani. Ha előfizettél egy évre, akkor meg fele ennyibe került kb.
Persze ezek PS3-as cimek voltak, de akkor is röhej a 20 óra ennyi pénzért úgy, hogy még vedd meg a játékokat is mellé. -
Csapoati
nagyúr
Az ötlet jó, de kb harmad ennyiért lehetne életképes - legalábbis szerintem. Tudom, a világ boldogabbik felén ez nem egy nagy összeg, de azért 20 óra az lópikula. Egy közepesen aktív játékos hetente eltol ennyit.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Duddi
aktív tag
Ha jól nézem a gtx 1080 még mindig 600$ körül van az 25 el osztva 24 tehát 480 óra játékidő (vagy nem játék attól függ fut e a dolog mert közben akár alhatsz is) az napi 5 órával számolva 96 nap, kicsit több mint 3 hónap.
Ugyan így egy 1000$ os gaming pc árát kifizeted 160 nap durván 5 hónap alatt és ha ne adj isten gyerekek is vannak akik használnák / játszanának rajta az az 5 óra majdnem megduplázódik (pláne hétvégén vagy nyári szünetben) -
törölt tag
Előrebocsátom, hogy ennyiért én is drágállom. De van, aki sokat utazik például, befizet egy hónapra, és tudja tolni a laptopon is. Esetleg otthon a kis teljesítményű HTPC gépen is játszhat a nagy tévén ha akar, ilyesmiket tudnék elképzelni.
Például én is a másodikhoz állok közel, de az idénre kinéz egy fejlesztés, ami után már elvileg sem fog különösebben érdekelni ez a dolog.
-
Cronerator
tag
/szark. on/ Szerintem ez arra megy ki, hogy átlag József befizet egy körre, látja az állejtő grafikát, majd megy a legközelebbi boltba 1080-at venni, hitelre 😁. /szark. off/
Addig jár a lány a kútra, amíg meg nem ........érkezik.
-
strogov
senior tag
$25/20 óra a desktop változat ára. Ergo ehhez kell egy PC vagy Mac.
A shield-es előfizetés az $8/hó. Ahhoz viszont kell egy minimum $200 shield.
Utóbbi szerintem nem rossz szolgáltatás, és én is beneveznék rá (csak PC-n, vagy IOS-en).
Előbbi viszont sehogy sem éri meg. Ha casual vagyok akkor leveszem a részletességet, és megy a játék egy 8 éves gépen is. Ha hc vagyok akkor meg 2-4 nap a 20 órás díj. -
SunMount3r
nagyúr
Azt szerintem jól látják, hogy van a Now-ra reális piaci igény. Pl. én is bele tartozom ebbe a táborba. 2008-ban raktam össze az akkor közepesen erős konfigomat és azóta semmi. Ezen pedig már legfeljebb pár jobb indie címre van csak (kevés) esély. Mondhatnám, hogy ácsi és összekuporgatom a (miből, az ösztöndíjamból?! ) a gép árát 2 év alatt, de mindig van valami ami fontosabb. 25$+játék ára 20 óráért viszont tényleg maximális lehúzás. Kb. olyan mint a társkereső oldalak: van rá igény, de marha drága. Csak annyival jobb mondjuk, hogy amíg tart a keret addig kapsz is valami szolgáltatást a pénzedért, ergo működik is valamilyen szinten.
Én pl. ha most bevezetnék nálunk is, akkor lehet "rávetemednék" a dologra: van azért pár olyan játék ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet és annak tudatában, hogy még évekig spórolnom kell egy olyan gépre, amin egyáltalán elindulnak ez marad az egyetlen alternatíva. Ez kb. 3 címet jelent a mai állás szerint, amiket reálisan ki lehet pörgetni mondjuk 2x20 óra alatt és akkor még csak egy jobb belépő hangkártya áránál tartunk. De azzal egyetértek, hogy hosszú távon és ezen az áron tényleg kész csőd a buli. (Olyan játékról meg nem is beszélek, mint pl. az Elite vagy az X-Com, pedig azok is a listámon lennének. )
-
ludi85
tag
Ez a szolgáltatás személy szerint engem nem érint, (a PC-mben is 1070-es van, meg a laptopomban is) de ha azokra a nagypolgári divatos sznobokra gondolok a wall street-en, akiknél a New York-i üveg penthouse-ban minden kütyü apple és a 25 dollárt egy óra alatt megkeresik, akkor lehet jövője. De csak egy szűk rétegnek.
Mondjuk egy Dell XPS 13-assal én is használnám, ha 25 dollárt keresnék egy óra alatt.....Mindenhol jó fiatalon, Kivéve a ravatalon!
-
Raymond
félisten
"És mielőtt kezdenéd lehet nem ultrán futtatja a dolgokat a HD 7950 es de eddig még nem volt olyan játék ami ne indult volna el."
Offtopic, de epp mai aktualis video ahhoz amit irtal:
The Mighty HD 7970 Returns, GTX 1050 Ti & GTX 680 Battle!Meg mindig jo kartya az a 7950
-
Duddi
aktív tag
Hát te csoda gyerek biztos sok konzolos barátod van aki beléd beszélte ezeket. Amit részben sajnálok de mindenki úgy éli az életét ahogy akarja. Az én konfigom idén lesz 5 éves és ez idő alatt csak 75-80 ezeret költöttem rá 1 rendes prochűtő 1 új monitor és egy új egér. És mielőtt kezdenéd lehet nem ultrán futtatja a dolgokat a HD 7950 es de eddig még nem volt olyan játék ami ne indult volna el. Idén ha minden jól megy fejlesztek rajta (300K ért új rendszer) de nem azért mert muszály hanem mert megtehetem és akarom még 2-3 évig szerintem lehetne vele gamelni dotázni wotozni és hasonlókat meg még vagy 6 évig (amíg le nem rohad) szóval nem tudsz meggyőzni hogy 20 óra játékidő megérheti bárkinek is. (Lehet fiatal vagy hozzá de volt annó adatforgalom és vagy percdíjas internet szolgáltatás)
-
Bdanyy
addikt
El tudom képzelni, hogy kipróbálnám, mivel desktop gép akkor sem kéne ha fizetnek érte, egy játékért meg nem cserélnék notit. Mondjuk még ott van alternatívának a konzol, amiről szintén lehet streamelni pc-re, a játékok meg kb ingyen vannak, ha használtan veszem a nem éppen akkor megjelent címeket, amikor meg nem kell eladom.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
kisbalázs
tag
Na igen, és egy 720 as játékhoz minek fizessek egy 1080 as teljesítményért még az 1060 is bőven elég lenne. Azért azt meg én is kétlem hogy 4k-t fog streamelni.
Amúgy nem nagyon bízok az ilyen távvezérelt játékokban (igaz nincs is tapasztalatom) de tudja valaki hogy érezhető e az idő míg az ujjam kiadja parancsot az elbandukol az nv szerverre feldogozódik és visszajön a kép tehát van e érezhető késés?
Johnny Mnemonic 2021:320gb-t töltött az agyába és majdnem meghalt, inkább pendrive a s?ggébe!
-
h-yle
addikt
válasz #72042496 #37 üzenetére
Akkor is soknak érzem. Ki az aki amúgy megvesz egy $60 game-t de nem tudja összedobni a pénzt egy $600 PC-re, viszont 20 óra GTX 1060-as játékra (a GTX 1080 $25-ért csak 10 óra, azaz 2x annyiba kerül) van $25-e?
Egyszerűen nem látom ki a célközönség. Mert a Mac-es ha gamer akkor tud venni egy PC-t. Akinek meg PC-re nincs pénze annak erre se lesz.
Jó esetleg Mac-en látom a piacot, mert ehhez nem kell szarakodni, csak elő kell venni a hitelkártyát és lehet játszani.
Szerk.: Hopp az első postomban elszámoltam, napi fél óra game kb. $230 egy évben. Szóval egy év alatt meg lehet venni a GTX 1060-at, de gépet azért nem lehet mellé venni.
Így azért már jobb az ajánlat, akiknek éppen nincs otthon erős PC-jük valamiért de van pénzük azoknak már elgondolkodtató.[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
keIdor
titán
válasz #72042496 #34 üzenetére
De drágult, csak a konkurencia bukdácsolása miatt sokkal drágábban el tudják adni a tier 2 és tier 1-es kártyáikat. A GTX-1080 meg ugye tier 2, ezek a GPU-k 2010-ben pl. $229-ért kezdtek:
(GTX-460, GF104), de mondok még példát: $249 (GTX-560Ti, GF114)A Keplernél jött a statégiaváltás, ahol már ezeket x80 névre keresztelték. $500 (GTX-680, GK104)
Majd $549 (GTX-980, GM204)A tier 1 meg a Ti és Titan, utóbbi már $1200, ennek a déd-déd nagyapja a GTX-580, GTX-480, GTX-285/280 stb. azokért fele ennyit kértek.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ftc
nagyúr
Ha ez igaz: A teljes élményhez 50 Mbps-os letöltési sebesség szükséges, de 720p-s felbontásra korlátozva a számítást elegendő a 20 Mbps-os tempó is.
Na erre rájön a net limit illetve nem lennék meglepve ha egy idő után korlátoznák a szolgáltatók..
Ha mindenki elkezd felhőzni összeomlik a rendszer
-
nubreed
veterán
Viccnek is rossz. Meg egyébként is, játszadozzon felhőből az, akinek 8 anyja van.
Hatalmas nagynak neharangozott bejelentés, amiből hatalmas nagy bukta lesz.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Egon
nagyúr
Érdekes koncepció. Egy hónap folyamatos játék - átlagosan napi cca. 3 óra nettó játékkal számolva - kb. 100 dolcsi lenne. Egy hasonló teljesítményű gémer pc-t (kijelző nélkül, hiszen azt nem lehet megspórolni az erőforrás-bérléssel sem) 1000 dollárból ki lehet hozni. Így folyamatos használatra biztos hogy nem éri majd meg (kivéve ha jelentősen lejjebb megy az ára, de szerintem ahho sok-sok előfizető kellene).
Leginkább azon casual réteg lehet a célközönség, aki valamiért ódzkodik a konzoloktól, de időnként (max. átlag napi fél-egy órában) játszana az aktuális vasánál komolyan gépigényre tervezett játékokkal is.
Kis hazánkban biztostuti bukó lenne egy ilyen szolgáltatás, főleg ezekkel a paraméterekkel. Az USA-ban lehet hogy lesz némi érdeklődés, de jó eséllyel nem ebből fog élni az nV a jövőben. Meglátjuk."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
törölt tag
Ha rendszeresen játszol nagy gépigényű játékokkal, akkor nem éri meg. Ha csak egy-egy AAA játékot akarsz végigtolni, akkor jó lehet (főleg a pár órás single módok mellett). Kérdés, mennyire működik megfelelően, illetve hát én is drágának tartom azért. Idővel kiderül, mi lesz ebből.
[ Szerkesztve ]
-
h-yle
addikt
Világ baromsága.
Ha csak 1 órát játszol minden másnap (azért ez nem az a HC gamer kategória) akkor is majdnem 600 USD-t versz el erre egy évben.
Az pont egy belépő (1080p, High, 60FPS) gamer PC.
2 év alatt egy 1440p 60PFS Ultra, vagy 4k Mid-high PC.Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
GodGamer5
addikt
Ekkora f@szságokat mint ez a geforce now fail és társai... Komolyan azt hittem valami új architektúrát fognak bemutatni a Vega ellen. De ez...
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
törölt tag
"Nagyon nem örülök, hogy a megemelt árú kártyáikon keresztül én is fedezem ezt a céltalan pénzszórást."
Most ránéztem, 10+ éve a 7800 GTX ajánlott ára 600 dollár volt, tavaly a 980 Ti-é 650 dollár, most a 1080-é 600 dollár. Nem látom azt a nagy lehúzást az nVidia részéről. Az árfolyamok miatt, és a 7 százalékpontos áfaemelkedés miatt nőttek persze a forintos árak, de egyik sem az nVidia sara.
Ezzel a szolgáltatással pedig ők is pénzt akarnak keresni, kérdés, mennyire sikerül nekik. A cikk alapján egyelőre kísérleti fázisú a dolog. Engem például még érdekelne is amúgy, nem vennék erős kártyát azért, mert egy évben bele akarok tolni összesen mondjuk 50 órát pár AAA cím egyjátékos módjába.
Az utolsó mondatoddal egyetértek, a driverekkel botrány amit mostanában művelnek.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz rottenbull #31 üzenetére
Aki nyaralás alatt is játszik, annak meg csak gratulálni lehet.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
rottenbull
senior tag
Szerintem rendben van a Now, nem hinnem, hogy minden napos jatekhoz a legjobb, de 25 dollart meger, hogy a nyaralas alatt hasznalja az ember.
-
keIdor
titán
Igen, te a Steam, Origin, Uplay fiókodat hozzad, 25€-ért (itthon ennyi várható gondolom) te 20 órára "kölcsön kapsz" egy GTX-1080-as teljesítményt. A cikk végén még az is szerepel, hogy lesz erősebb választási lehetőség is, ezen felül még +25€-ért. Tehát 50€ lesz egy Titan XP teljesítmény (gondolom) 20 órára. Játék nincs benne, azt hozd magaddal.
Ebben a formában bukóvári.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
HyP3b0y
senior tag
Várjunk már egy kicsit. 25 $-ért csak a használati jogát kapom ennek a szarnak 20 órára, a játékokat még én hozzam?! Ebben a 25 $-ban nincs benne, hogy minden játékot játszhatok amit beszerzett ehhez az nvidia?
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
joey04
titán
Itt a többség negatívan áll hozzá, de érthető, a többség nem casual gamer. Én igen, van évente 5-6 cím amit kijátszok, de azt sem úgy, hogy 100%, meg minden ládát minden szart megkeressek és nem sokszáz órás címek. Nem mondom, hogy tuti benevezek rá ha nálunk is elérhető lesz, de elgondolkodok rajta.
-
.LnB
titán
Ez egy nagy rakás **** bejelentés számomra.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
keIdor
titán
Én szerintem ez inkább arról szól, a Shield is, hogy kimaradtak az aktuális konzolgenerációból, ergo: rengeteg bevételtől estek el. Azt elvitte teljesen az AMD. A PC piac meg elég kicsi a konzolhoz képest.
Én inkább azt nem értem, hogy Xbox meg PS4 helyett ki vesz ilyet, ki fizet erre elő? Az sokkal olcsóbb és nem vagy rákényszerűlve a netre.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Cassi
őstag
De akkor már nem casual gamer vagy, az igazi mai casual gamer nem vesz dedikált játékkonzolt, hanem például mobilon vagy nem játékra szánt notebookon játszogat néha.
Elvakítja az NV-t a mohóság, azért csinálnak rendszeresen ilyen baromságokat. Mindenáron új piacokat és új bevételeket akarnak találni, közben persze a meglevő kuncsaftjaikról húzzák le a lóvét hozzá. Nagyon nem örülök, hogy a megemelt árú kártyáikon keresztül én is fedezem ezt a céltalan pénzszórást.
Lenne mit javítani a PC-s grafikus stacken bőven, helyette meg ezekbe ölik az energiát. Hihetetlen...
[ Szerkesztve ]
-
jamez
senior tag
kezdetekben kaptunk szép dobozban sok floppy. majd egyre kisebb dobozban kézzel fogható dvd-ket.
Ma már csak kódot kapunk és letöltöd. Mi a következő lépés?
Én még mindig szeretem a dobozos játékokat kirakni a polcra és remélem nem terminálok előtt kell majd játszanom 10 év múlva. Ez kruva nagy üzlet csak nem nekünk.Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.
-
Cathulhu
addikt
De miert akarnam? Megveszem a konzolt 3-5-10 evre aztan megveszem a jatekot vagy megjeleneskor, vagy 2 evvel kesobb, vagy kolcsonkerem havertol.
Ez a koncepcio egyedul rovid premier jatekoknal eri meg, pl aktualis CoD, single. Ha multizni akarok akkor megint semmire se jo, mert csak porognek a dollarok. A popularisabb cimek kozul egy GTA, Mass Effect vagy Skyrim meg mar az anyagi csod ezen a rendszeren.
-
Zeratul
addikt
válasz ForRedGlory #19 üzenetére
A havi 25 dollár korlátlan használatra azt mondom még elfogadható.
[ Szerkesztve ]
-
gproject
aktív tag
megfogtal
en mondjuk nem jatszottam vegig semmit meg a shielden, mindig massal jatszoktalan lentebb megy az ara, ha nem lesz eletkepes
en csak -ha jol remlik- 10 eurot fizetek 1 havi(szerintem a 20oraba is beleferunk egy honapban) geforce now-ert, es ez nekunk megerianno -mar vagy 10 eve- csak a lineage 2 havidijaert fizettem ennyit
[ Szerkesztve ]
(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
ForRedGlory
félisten
OK, hagyjuk már....
Vegyük csak a Witcher 3-at. Amennyiben valaki Netbookon ki akarja maxolni, akkor 100 órát kell beleölnie. Ez 125 dollárba kerül?
Ez az OTP szerint most:
125,00 USD = 35.636,25 HUF
Árfolyam: 2017.01.05/3. 09:36Tuti biznisz... A Witcher 3 most kapható cirka 2-3000 Ft-ért, ott van 32.000 Ft különbözet. Ha Kispistajóska "csak" 3-4 ilyen játékkal játszana évente, akkor kapásból a különbözetből vehetne is magának egy PC-t.
Baromság ez az egész NVIDIA találmány... Havi 5-6 dollárért ok, de 25 dollárért 20 óra?
[ Szerkesztve ]
-
gproject
aktív tag
igen, csak az megint plusz 100ezer es annak is van havi dija es a jatekok se olcsok, raadasul vannak jatekok amiket nem tudsz konzolon jatszani(tudomasom szerint, pl. mmorpg 60db skillel es egyebekkel, bar ehhez mar hardcorenak kell lenni)
a_n_d_r_e_w a szar pc-ken, laptopokon is van mar hdmi kimenet, tudod jatszani tv-n
[ Szerkesztve ]
-
-
scarabeus86
tag
Ezek szerint a GeForce Now kalózjátékokkal nem is fog működni?
-
#Chris
tag
Halva született ötlet...
Az első lépés az lenne, hogy kidolgoznak egy fénynél gyorsabb adatátviteli technikát, amihez ezúton kívánok nekik sok sikert.
-
gproject
aktív tag
A vidoban is mondtak, hogy tobb, mint 1milliard pc tulajdonosnak alkalmatlan a gepe a jatekokhoz.
Ha most ossze akarsz rakni jatekra egy gepet, az rengeteg penz. Arrol nem beszelve, hogy folyamatosan upgradelheted es eves szinten ra kell koltened akar 50-100ezer forintot, hogy a konfigod tartani tudja a lepest a jatekokkal.
Ez azoknak a legrosszabb(nekik eri meg a legkevesbe), akik nem hardcore gamerek, nincs idejuk napi 5-6 orat ezzel tolteni, viszont neha(hetvegen par orat) szivesen jatszananak jo minosegu, uj jatekokkal.
Nekik tokeletes lehet egy ilyen megoldas. Eleg, ha van nekik egy integraltal vga-s pc-juk es elofizetnek egy ilyen szolgaltatasra.
A 25$ nekunk sok ezert, de kint ennyibol elmesz 2x moziba, vagy mondjuk bowlingozil 3 orat es kb.annyi.
En hasznalom a shieldemen a geforce now-t es azt kell mondjam tokeletesen mukodik. Nincs lag, akadas, nincs semmi problema vele. Persze kell hozza egy jo net, de manapsag azert ez konnyen megoldhato.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
arn
félisten
a shieldes megoldas szerintem jobb... az 8 dollar / ho.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
oriic
HÁZIGAZDA
Linket tudna esetleg adni valaki a regisztraciohoz?
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Ez a "Now" akkora bukta lesz mint az állat.
-
sagit
veterán
Havi 25 dollárért érdekelne.
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
jedis
senior tag
20 óra 7500Ft ?
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
keIdor
titán
Sok negatív véleményt olvastam külföldről a GeForce Now árával kapcsolatban, úgyhogy nem lepne meg, ha ennyiért nem lenne sikeres. Szerintem is drága... és persze sehol sincs a 1080Ti.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Raymond
félisten
"Az erőforrás bérlése időhöz van kötve, és jelen állás szerint 20 órányi elérhetőséget lehet bérelni, és ezért 25 dollárt kell fizetni."
Népszolgáltatás!
-
Cathulhu
addikt
Szvsz ez ezen az aron, ezekkel a limitaciokkal instant bukta lesz. Olcsobb mint egy premier AAA jatek (ha az rovidebb mint 20 ora, vagy meg kevesebb ha kell a kraft), szoval a nagyon alkalmi jatekosoknak akik evente 1-2 nagyobb cimmel jatszananak, azoknak jo, de mindenki mas aki akkor jatszik amikor kikapcsolodni szeretne, nem hiszem hogy orulne neki, hogy stopperen kell neznie hol mennyi idot baraomkodik el mondjuk GTA-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest