Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Pletykák szerint 2020-ban játszódik az új rész.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
wjbhbdux
veterán
és úgy fest hogy a Sony elbukta a CoDot erre az évre.. [link]
PUBG kihagyása volt az első nagy hibájuk, még a végén visszájára fordul ez a konzol generáció ha túltolják a single player játékokat.
/s
-
fRooStzzZ
senior tag
Azzal játszottam egy keveset, a hajót végig vittem, azt hiszem az az eleje, meg még volt egy pálya szerintem.
Viszont amikor már az űrtechnikával jönnek, na az nekem 'nemgyerebe.. '
Nekem az nem tetszett, lan-on játszunk az 5-el haverokkal, szitává lövöm az embert, oda szalad, azt leszúr.
Na, azt azért ezt ne..
Amikor már kicsit kezd a dolog a való világtól elrugaszkodni, én azt nem szeretem. Legyen az scifi film, ilyen játék stb..
NFS? 400-al nekicsapódsz a falnak? komoly?
Jó, játék meg film.. De azért valami valóság alapja legyen. Mint pl a Dirt, húz a kormány stb. Ha jobban neki mentél, akkor a kocsinak KO.
Lehet nem is a Dirt, volt, nem is a Project Cars.. Volt még valami autós, azt szerettem.. Annak volt egy kis valóságalapja.. -
KaitouP
nagyúr
Én viszont igen. Minden évben néha úgy vetődök az adott, új CoD játék trailer -e elé tavasszal mint egy gyerek. A Black Ops széria esetében ez meg hatványozottan igaz, pedig a Modern Warfare széria anno nekem annyira erős volt (a második résszel bezárólag), hogy nem gondoltam hogy csinálnak majd jobb CoD -ot, de főleg a BO 2. részével sikerült feljebb tenni a lécet számomra.
Minden részt szeretek persze, de ez a WWII nem durrant akkorát, mint jósolták.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
fRooStzzZ
senior tag
20-30 orat? En a cod 4-be csak bele lestem, a cod5-tol fel sem telepitettem, eleg volt csak egy egy gameplay-t nezni. Cod1-el 5ev multi, a cod2-vel majdnem 5k ora csak az xf szerint, pedig anno meg ase-val jatszottam, meg fejbol a ip cimeket. Engem az SP sosem erdekelt, csak a multi, de cod2 ota egyik sem fogott meg..
[ Szerkesztve ]
-
[CsuCsu]
őstag
A Single Playert szivesen vegigjatszom egyszer. Kabe annyira valtja meg a vilagot, mint leulni valami film ele az este. Jo szorakozas egyszer, de semmi tobb. A multi nem erdekel.
-
ribizly
veterán
Hát... Én azért nem borzongtam bele ebbe a hírbe.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
félisten
Én úgy tudom külön belső szabályzat van erre már régóta, hogy meddig kell egy projektet hírzárlat alatt tartaniuk. Ezek ugye nem hivatalos infók, szeretnek bejelentéseket tenni nagyobb rendezvényeken, sajtó meghívottaknak külön termekben satöbbi. Ezek eléggé rombolják a meglepetés imázst náluk.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
mike1334
veterán
Egyrészt a hype miatt, minél több hírben szerepeljenek, minél többen beszéljenek róla (lásd iPhone leleplezések), másrészt gondolom van valami verseny is köztük (bf és cod), és ha előre megmondaná az egyik, hogy mit hoz ki, akkor a másik ezt az előnyére is használhatná (aki II. vh-t akar, annak hónapok óta ott az új cod, lehet idén nem venné már meg a bf-et).
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
.LnB
titán
Azon gondolkodtam, hogy egyébként mi értelme ennek a titkolózásnak? Mind a COD-ok, mind a BF-ek esetében? Ki a franc izgul az miatt, hogy "fú most vajon milyen COD-ot fognak csináni?" Nem, hogy kiadnák előre az ütemtervet mint a Marvel filmeknél.
Úgy is tudjuk, hogy jönni fognak az új részek. Úgy is tudjuk, hogy nem lesz szinte semmi újítás benne. Hát akkor meg a francért kell az E3-ig várni vele (csak írtam egy random eseményt)?!
Ennyi erővel az EA Sport is titkolózhatna. Mi meg találgathatnánk, hogy fúú vajon a Fifa 19 jön majd? Vagy elszámolják magukat és a Fifa 20?[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- One mobilszolgáltatások
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wuthering Waves
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest