Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashback
őstag
Nekem tetszene egy "All in one" COD rész... De úgy az első résztől kiindulva.
A story meg így kezdődne: Mikor még nagyapa a fronton volt...
A vége: Az unokám tegnap együtt harcolt a Wookiee-kal...[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
@rglaaf
veterán
PSN:BiZzare_0 ️
-
Dyingsoul
veterán
Kínaiaknak manga kell nem MW. Egyébként mitől másabb az online? Mintha eddig nem lettek volna online-ok az eddigi kiadások... Egy újabb bőr...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
vinibali
őstag
nagy free-ség van, inkább linuxra portolhatnák...
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
Gebriel
veterán
Megjött vérpistike...
"free to play rendszerben fog működni."
Nagyon remek még ha Kínában is megy ez a dolog, ha sikeres lesz abból a felindulásból más hol is elkezdethetik. Szó is volt arról, hogy ebbe az irányban akarnak elmenni a kiadók.
Nagyon remélem, hogy nem így lesz. -
Wolverine
félisten
Új munkát találtam, és kevesebb időm volt írni; illetve akkoriban túl sok volt itt a warezpárti komment, és úgy döntöttem, hogy ebben a hangulatban nem vagyok hajlandó hírezni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Wolverine #16 üzenetére
Tudom, nagyjából tudtam ki volt az, mert utána néztem embereknek, de jóideje nem volt már senki. Írta is Kalandor hogy nincs gamepodder mert szünetelteve van.
(#15) Xaels
Saját videóm még az indulás környékéről. Annyira azért nem laggos.[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
Wasp_HUN
tag
válasz soundsonic #8 üzenetére
Egyik se... egszerű multi FPS vagy MMS.
[ Szerkesztve ]
Senior Wasp - 1st Legion/HUN Reloaded [RAX]
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Aztán ki tudja, lehet megjelnik máshol is. A Warface is kezdetben Kínát meg Oroszországot célozta meg, aztán mégis jön hozzánk is.
Live-Die-Respawn
-
tDr1v3r
veterán
válasz soundsonic #8 üzenetére
FPS, van róla videó is, majd később linkelek ide.
A Battlefield pay4win.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
soundsonic
aktív tag
Ez amúgy mmorpg vagy mmofps lenne? ( Aki meg nem tudná: battlefiled play4free Lényegébena BF2 tuningolt graffal egyéb extrákkal)
-
tDr1v3r
veterán
Amúgy, ne várjatok tőle csodát... MW2-re fog épülni, annyi hogy pár BO-ból és MW3-ból ismert killstreak-et megkap, meg ugye MW1-2-BO pályáiból lesz pár amit tartalmazni fog. Meg egy karaktereditort...
De jó hír, hogy a FourDeltaOne-os srácok már javában portolják a pályákat, karaktereket meg killstreak-eket.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Gergosz2
veterán
-
Def26
félisten
Miért pont Kínában.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 128GB fehér KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Acer Aspire e5-575g eladó
- Hp 640 g3 7200U processzor 8 gb ddr4 memória 256 gb ssd kamera akku töltő világító magyar billentyű
- Bose Quietcomfort 45 új és bontatlan
- Sapphire Nitro+ RX 7800XT 16GB OC - hibátlan állapotban, sok magyar kisker garanciával! -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest