Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
markknight #11 üzenetére
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
mg1992mg
senior tag
A 2019-es részt imádtam, sose vettem első napon CoD-ot, de azt nagyon megérte. A bizalmat tőlem már megkapták az MW szériát illetően, ez is első napos lesz, a multi kössön le úgy, mint ahogy 2019-es tette (nem a Warzone), és akkor már elégedett leszek.
-
gejala
őstag
Most, hogy az MS felhagyott a PC játékosok szívatásával (nincs Xbox meg MS Store exkluzív), az az érzésem, hogy megvesznek mindenkit, aki nem adja ki Steamre a játékait.
Bethesda launchert már be is szántották, Battle.net ugyan biztos marad, de lesz Steam is.Vajon ki a következő áldozat? EA megúszta, ők önszántukból visszatértek Steamre.
-
Segal
veterán
Az első résznél én is gyorsan lecsaptam rá, mert azt ugye jó áron be lehetett szerezni az nv-s akciós miatt és tetszett is, de azért viszonylag hamar rá is tudtam unni és a következő résznél már bekapcsolt a zagyamba a figyelmeztetés. Nem is vettem meg
Szóval nem zárom ki hogy nem lesz meg a második rész, de elkapkodni tutira nem fogom. Főleg úgy hogy jelenleg egy ingyenes multi lövöldével piszok jól elvagyok"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Wesder
titán
Modern II Warfare
Érdekes egy név, de ők tudják.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bad Pritt
félisten
Ezer éve volt, hogy izgatott lettem volna egy cod miatt, de az MW19 után még akár érdekes is lehet az idei játék.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A 2019-es FPS-nek idén érkezik a folyatatása, reméljük hamarosan az első előzetest is megkapjuk.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok