Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
markknight #11 üzenetére
-
mg1992mg
senior tag
A 2019-es részt imádtam, sose vettem első napon CoD-ot, de azt nagyon megérte. A bizalmat tőlem már megkapták az MW szériát illetően, ez is első napos lesz, a multi kössön le úgy, mint ahogy 2019-es tette (nem a Warzone), és akkor már elégedett leszek.
-
gejala
őstag
Most, hogy az MS felhagyott a PC játékosok szívatásával (nincs Xbox meg MS Store exkluzív), az az érzésem, hogy megvesznek mindenkit, aki nem adja ki Steamre a játékait.
Bethesda launchert már be is szántották, Battle.net ugyan biztos marad, de lesz Steam is.Vajon ki a következő áldozat? EA megúszta, ők önszántukból visszatértek Steamre.
-
Segal
veterán
Az első résznél én is gyorsan lecsaptam rá, mert azt ugye jó áron be lehetett szerezni az nv-s akciós miatt és tetszett is, de azért viszonylag hamar rá is tudtam unni és a következő résznél már bekapcsolt a zagyamba a figyelmeztetés. Nem is vettem meg
Szóval nem zárom ki hogy nem lesz meg a második rész, de elkapkodni tutira nem fogom. Főleg úgy hogy jelenleg egy ingyenes multi lövöldével piszok jól elvagyok -
Wesder
titán
Modern II Warfare
Érdekes egy név, de ők tudják.
-
Bad Pritt
félisten
Ezer éve volt, hogy izgatott lettem volna egy cod miatt, de az MW19 után még akár érdekes is lehet az idei játék.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A 2019-es FPS-nek idén érkezik a folyatatása, reméljük hamarosan az első előzetest is megkapjuk.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3DMark05 eredmények
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.