Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
9 órás időeltolódás. Általában magyar idő szerint este 8-tól reggel 3-ig voltak a programok, ha jól emlékszem; de a streamre előfizetők másnap megnézhetik felvételről is az adást.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
Ha telik rá, akkor megéri. Az útiköltség 300k felett van, a jegy tavaly 125 dollár volt, és az árusítás elkezdésének pillanatától számítva kb. 30 másodpercen belül benn kell lenned a sorban, vagy nem fogsz kapni belépőt.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
wikings2
őstag
-
Drakoo
tag
Hát remélem nem fog elcsúszni sokáig a Diablo III én már elkezdtem a retrozást Most tolom az I-et és a Hellfire-t
A modern mũvészetet épp olyan nehéz megérteni, mint a cselekményt követni a betũlevesben.
-
Wolverine
félisten
Elképzelhető, hogy lesz valamilyen infó a Titanról. Szinte biztos, hogy kapunk egy rövid előzetest az akkortájt esedékes WoW-újdonságokról (a BlizzCon idején jelenik meg kb. a 4.2-es patch, így én a 4.3 első előzeteseit várom). A Diablo 3 esetében vagy megjelenési dátumot mondanak, vagy - rosszabb esetben - a béta kezdésének dátumát. A Starcraft 2-ből az első kiegészítő lesz terítéken. Az 5., egyelőre be nem jelentett játékkal kapcsolatban még szerintem semmit sem fognak még mondani.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szerintem simán bemutatják az új mmo-jukat. KÉpesek rá.
Live-Die-Respawn
-
MrTwister
őstag
Tuti 2012 Karácsonyi szezonban vagy még később jön, de mivel 2012 év végén "minnmeghalunk" így már mindegy is...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
LW
őstag
Diablo3at a népnek! A remény vész el utoljára.
-
kovsol
titán
ha azt nézzük ez októberben lesz így már ha be is jelentik a dio3 dátumot kétlem, hogy még idén lesz
May the Force be with you!
-
wikings2
őstag
Mondjuk egy Diablo 3 megjelenés számomra eléggé hasonló volumentű lenne Ott helyben dobálják majd a közönségbe a CE t meg a simát. Álmodok?
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest